Kontakt med oss

Business Information

Ny blockchain-investeringsplattform lansert

DELE:

Publisert

on

XHYRE, en neste generasjons teknologileverandør for Global Asset Enhanced Marketplace-plattform basert på blockchain, lanserte nylig sitt nyeste produkt Harimaumint.com på Blockchain Economy Summit som ble holdt i London 28. februar. Konferansen, utpekt som verdens største blockchain-konferanse, viste seg å være en utmerket plattform for XHYRE for å vise frem sitt innovative produkt til et bredt publikum.

"Harimaumint.com er en omfattende handelsplattform hvor investorer enkelt kan forvalte formuen sin. Det er en one-stop-shop for alle handelsmenn, som serverer både nybegynnere og handelsmenn på ekspertnivå. Vår handelsplattform, Harimau Mint Capital, drevet av XHYRE, vårt Storbritannia-baserte selskap, gir tilgang til handel med Forex-metaller, gull, derivater, aksjer, obligasjoner og kryptovalutaer. Produktet er designet for å være brukervennlig, noe som gjør det tilgjengelig for både nybegynnere og erfarne investorer.

"Plattformen vår har kopihandel, som gjør det mulig for uerfarne tradere å følge vår ledertavle av etablerte markedsledere. De kan replikere handlene til disse ekspertene og tjene på suksessen deres.

"Hovedkontoret vårt er basert i London, Canary Wharf, og vi har også virksomhet i Malaysia, Dubai, Indonesia, Vietnam og Brunei, noe som gjør det mulig for brukere fra hele verden å dra nytte av plattformen vår.

"Vi tilbyr også en gull-aktivestøttet mynt, en stabil mynt som lar investorer kjøpe fysisk og digitalt gull. Vi tilbyr gullbarrer og -mynter fra 0.1 gram til 1 kilo.

"Samlet sett sikrer Harimaumints brukervennlige design enkel navigering og bruk, noe som gjør det til en go-to-plattform for investorer som søker en sømløs handelsopplevelse."

Annonse

Del denne artikkelen:

Trender