Kontakt med oss

Business Information

Blockchain: HUBburger tilbyr sin samling av NFT-er

DELE:

Publisert

on

Blockchain Economy Summit, som fant sted 28. februar i London, er verdens største blockchain-konferanse, som tiltrekker seg et globalt publikum. Arrangementet ga en utmerket plattform for selskaper å vise frem sine innovative produkter, og Maciej Sagal, administrerende direktør i HUBbrger snakket med CoinReporter om selskapets bruk av blockchain-teknologi for samlingen av NFT-er.

Under intervjuet diskuterte Sagal funksjonene til Hubbergers NFT-samling, som inkluderer 420 NFT-er i frøsamlingene, samt andeler og data som er inkludert i NFT-ene. Han forklarte at selskapet bruker en tokeniseringsmodell for å muliggjøre handel med aksjer, uten behov for direkte deling av aksjer, noe som kan forårsake regulatoriske problemer. Han la til at selskapet har bygget et fellesskap av kunstnere over hele verden, og driver salgsautomater gjennom partnerskap, slik at folk kan kjøpe og eie aksjer i selskapet.

Sagal delte også sine tanker om potensialet for tokenisering i eiendomsmarkedet, og la merke til at det regulatoriske landskapet må bli mer gunstig for slik innovasjon. Han understreket viktigheten av å være ansvarlig og etisk i kryptobransjen, og jobbe for å få til endringer ved å ta grep og engasjere seg med regulatorer og beslutningstakere.

Samlet sett gir Sagals innsikt et verdifullt perspektiv på nåværende tilstand og fremtidig potensial for blokkjede- og NFT-industrien.

Del denne artikkelen:

Trender