Kontakt med oss

Business Information

Utforsker HUBBURGER: Et revolusjonerende blokkjedebasert prosjekt

DELE:

Publisert

on

Blockchain Economy Summit, som fant sted 28. februar i London, er verdens største blokkjedekonferanse, og tiltrekker seg et globalt publikum. Arrangementet ga en utmerket plattform for selskaper å vise frem sine innovative produkter, og Maciej Sagal, administrerende direktør i Hubberger, snakket med CoinReporter om selskapets bruk av blockchain-teknologi

"Blockchain-prosjektet vårt er veldig unikt. Det er en annen tilnærming enn de fleste andre prosjekter der ute. Vi har fire NFT-samlinger og brukstoken. Selv om markedet har vært nede i det siste, planla vi tokenomics før markedskrasj. Jeg følte at vi trengte å gjøre noe annerledes, så vi brukte NFT-er for den første innsamlingsrunden for markedsføringsprosjektet vårt. Mange prosjekter har nyttesymboler som ikke kan brukes som verktøy, noe som påvirker verdien. Dette er det største punktet vi må endre.

"Hvilken blokkjede bruker du?"

"Vi bruker Ethereum for NFT og utility token. Vi har over et års tid, og med alt som endrer seg raskt i krypto- og verdensmarkedene, må vi velge den beste veien videre for våre investorer og oss selv.

«Regler kan bremse et prosjekt hvis de er dårlige, men hvis regelverket er bra, kan det øke tilliten til prosjektet og kryptovaluta. For eksempel er jeg en talsmann for medisinsk marihuana i Polen. Mange trodde i utgangspunktet at det ikke kunne reguleres, men vi regulerte det etter hvert, noe som var et godt skritt for bransjen. Vi kickstartet industrien fordi det ikke fantes noen industri i Polen. Det var en hard jobb å bringe denne konservative regjeringsloven under lovverket. Det tok oss fire år, og to år ble dedikert kun til det medisinske marihuanaspørsmålet, fra begynnelsen av prosjektet til skiltet fra presidenten. Det er en dynamisk situasjon i kryptomarkedet og verdensøkonomien. Vi trenger tid til innovasjoner og vi trenger også eksperter. Vi går til parlamentet som eksperter, og vi har de beste legene, vitenskapsprofessorene og universitetene bak oss. Vi har som mål å hjelpe pasienter som trenger det."

"Opererer du globalt?"

"Foreløpig opererer vi bare i Polen med offline virksomhet. Vi er ikke bare en markedsplass. Vi har et treningssenter, en kryptoseksjon, franchisebutikker og salgsautomater. Vi implementerer for tiden et maskinmonteringsprosjekt salgsautomater på bensinstasjoner, og dette er eksklusive nyheter for deg i dag. Neste uke vil vi bringe det til pressen. Tenk deg å gå til en bensinstasjon og kunne kjøpe medisinsk cannabis. For kryptosamfunnet, hvis noen liker medisinsk cannabis, kan de støtte virksomheten vår ved å kjøpe NFT-er fra salgsautomater i franchisemodellen og få en del av fortjenesten. Det er den første virksomheten innen cannabis hvor du lovlig kan dele pengene dine med investorer.»

Annonse

"Blockchain hjelper oss med å bygge et stort og sterkt fellesskap over hele verden. Det handler ikke bare om penger. Cannabis er en raskt voksende økonomisektor som er motstandsdyktig mot eksterne faktorer. Det er mange mennesker som liker å røyke hasj, og cannabis er ikke bare for røyking. Den har industriell hamp for klær, CBD-oljer for folks helse, kreftbehandling, og den kan brukes til kjæledyr. Det er en veldig desentralisert bransje, og du finner ingenting på Google. Vi har som mål å være den virkelige markedsplassen der du kan annonsere og få kontakt med cannabisindustrien. Vi kjenner denne bransjen fra vår erfaring, og vi har ingen konkurrenter foreløpig.
Vi har esoteriske spesifikasjoner for opplæring av leger via en skole for legene. Vi vet hvordan legen kan skrive ut resepter til pasienter, og dette er nå kun i Polen. Vi skal gjøre jobben over hele verden.»

Hubburger-prosjektet viser hvordan blockchain har ubegrenset potensial for å hjelpe enhver bedrift, til og med helsevesenet!

Del denne artikkelen:

Trender