Kontakt med oss

Business Information

Rapperen Piotr Krzysztof Liroy-Marzec investerer i Blockchain

DELE:

Publisert

on


Blockchain Economy Summit, verdens største blockchain-konferanse, ble holdt i London 28. februar, og ga en plattform for bedrifter å vise frem sine innovative produkter til et globalt publikum.

Rapperen Piotr Krzysztof Liroy-Marzec, som investerer i HUBburger.com -det første globale🌎 medisinske cannabisøkosystemet, forklarte sitt harde arbeid til CoinReporter.

Under toppmøtet diskuterte LiRoy fremtiden til Bitcoin og viktigheten av blokkjedeteknologi. Han bemerket at blokkjeden er fremtiden for mange ting, inkludert medisin, og understreket behovet for å utdanne folk om det. LiRoy sammenlignet den medisinske cannabisverdenen, som han var med på å legalisere i Polen, med blockchain-verdenen. Han mener at utdanning er avgjørende for at folk skal forstå og dra nytte av disse fremvoksende næringene.

LiRoy delte også sin entusiasme for blockchains potensial for musikkindustrien, spesielt angående royalties. Han mener at blokkjeden er fremtiden for digitale royalties, og eliminerer behovet for mellomliggende organisasjoner og gir åpenhet. Han nevnte et prosjekt med vennene sine fra Polen, Tyskland og USA, der de har som mål å endre tankegangen rundt royalties.

I tillegg til å investere i Hubburger.com - det første globale🌎 cannabisøkosystemet, utdanner Piotrs selskap også folk om medisinsk cannabis og tilbyr produkter relatert til den medisinske cannabisindustrien. Hubburger har planer om å åpne en TV-kanal i Storbritannia og ekspandere globalt for å utdanne folk om medisinsk cannabis og tilby relaterte produkter.

LiRoys harde arbeid og investeringer i blokkjedeindustrien reflekterer hans lidenskap for utdanning og innovasjon.

Del denne artikkelen:

Trender