Kontakt med oss

Business Information

The Future of Bitcoin, CBDCs, NFTs og GameFi: Innsikt fra OKXs produktmarkedsføringssjef

DELE:

Publisert

on

CoinReporter intervjuet Matthew Osofisan, OKXs produktmarkedsføringssjef, om fremtiden til Bitcoin, CBDC, NFT og GameFi og hvorfor man bør være forsiktig med forskrifter.

«Hva tror du er de langsiktige utsiktene for Bitcoin, og tror du Bitcoin kan bli en global reservevaluta?

Jeg synes det er et flott spørsmål. Du er på rett sted, spør de rette menneskene. Jeg tror grunnleggende på teknologien som støtter Bitcoin som reservelager. Vi begynner å se mye mer adopsjon over hele verden, og når du tenker på hvor den neste bølgen av Bitcoin-adopsjon vil komme fra, vil den begynne å komme fra større regjeringer, den vil begynne å komme fra flere og flere sentralbanker . Og jeg tror at vi over tid vil se Bitcoin bli en slags sertifisert verdibutikk. Så potensialet i fremtiden er nesten ubegrenset, og det er derfor vi tror på teknologien som støtter det og tror på fremtiden også for Bitcoin.

Tror du regulering kan kvele utviklingen av Bitcoin og hele blokkjedeindustrien?

Det kommer veldig an på hvordan forskriften implementeres. Her på OKX ønsker vi regulering velkommen. Vi ønsker å samarbeide med regulatorer og sikre at vi ikke bare opererer på en kompatibel måte i jurisdiksjonene vi opererer i, men vi mener også at reguleringen bør støtte opphavet til denne industrien, som er teknologien. Sikre at teknologien er regulert på en måte som ikke kveler innovasjon, gir forbrukerverdi og tilbyr beskyttelse på måter som regulatorer finner passende. Så vi elsker å samarbeide med regulatorer for å sikre at innsiderne, stemmen til de som er innenfor denne bransjen, er representert. Men jeg tror at riktig regulering faktisk kan bidra til å drive adopsjon og vekst totalt sett, og det hilser vi velkommen. Selvfølgelig skal det også beskytte detaljbrukere og brukere som opererer i institusjonssektoren. Regulering generelt, hvis implementert godt og gjennomtenkt, er veldig velkommen endring.

Kan du fortelle meg hva du synes om CBDCs?

Jeg synes det er en flott teknologi som har vist en ny måte å skape verdier på. Sentralbanker begynner å innse at implementering av en blokkjede- eller hovedbokteknologi er en mer effektiv måte å håndtere ting som kvantitative lettelser og også forstå strømmene som kommer inn og ut av økonomien. Så som en mekanisme og som en spak å bruke, tror jeg CBDC-er vil bli en veldig viktig del av statens pengesystemer. Imidlertid vil jeg si at det er noe å være forsiktig med også til tider å forstå implementeringen, implikasjonene av programmerbare penger i hendene på regjeringer. Vi må være bevisste på hvordan det brukes. Så vi vil kreve åpenhet og forståelse for hvordan CBDC-er implementeres. Men totalt sett tror jeg at det vil være en trend mot CBDC i noen av de største regjeringene og monetære systemene i verden.

Annonse

Har du noen brukssaker for NFT-er?

Hos OKX er vi kjent som en sentralisert sentral, men vi har et bredt spekter av produkter i DeFi- og Web 3-området. Vi har en NFT-markedsplass. Vi har vår OKX-lommebok, som nå støtter 50 kjeder. Og vi skaper et ekteskap mellom CeFI- og DeFi-opplevelsen i OKX-appen og nettstedet vårt. Så for NFT-er generelt støtter vi NFT-økosystemet. Vi elsker utviklingen som skjer fra Layer 2, selvfølgelig, på Ethereum, til Layer 2-økosystemer som Arbitrum og Optimism, og selvfølgelig andre.

Totalt sett, i intervjuet, diskuterte Matthew Osofisan deres positive syn på potensialet til Bitcoin og CBDCs, deres imøtekommende holdning til regulering, og deres støtte til NFT-økosystemet og dets potensielle brukstilfeller.

Del denne artikkelen:

Trender