Kontakt med oss

Virksomhet

Master in Management -programmet til GSOM SPbU har oppført blant de 25 beste av de ledende FT Global Masters in Management 2021

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Master in Management (MiM) -programmet ved Graduate School of Management ved St. Petersburg University (GSOM SPbU) ble rangert som 25. blant de 100 beste masterprogrammene i verden ifølge Financial Times. GSOM SPbU er fortsatt den eneste russiske skolen som er representert i denne rangeringen. 

I 2013 kom Master in Management -programmet inn på Financial Times rangering med 65. plass på listen over de beste programmene for første gang. I løpet av de siste åtte årene har MiM -programmet klart å forbedre sin posisjon og stige i rangeringen av 40 linjer, takket være det unike pedagogiske innholdet og støtten fra alumner og samarbeidspartnere.

“Den høye posisjonen i FT Rangering av Master in Management -programmet er resultatet av det daglige arbeidet til mange avdelinger, støtte fra partnere og bidraget fra hver lærer som jobber med programmet. Vi gleder oss selvfølgelig over det nye oppnådde resultatet, som setter programmet på et spesielt sted ikke bare i det russiske handelsutdanningsmarkedet, men også i verden. Men for oss er dette først og fremst en indikator på at vi er på rett vei, noe som betyr at vi bør fortsette å jobbe med konstant forbedring av de underviste fagene, studentstøtte, videreutvikling av det internasjonale miljøet, styrking av samarbeidet med arbeidsgivere, inkludert selskaper som er medlemmer av GSOM Advisory Board. Jeg gratulerer oppriktig alle som er involvert i opprettelsen og utviklingen av programmet, og jeg gratulerer studenter og alumner, og jeg håper at vi vil fortsette å jobbe sammen, vi vil oppnå nye høye resultater! ” sa Yulia Aray, førsteamanuensis, Institutt for strategisk og internasjonal ledelse, akademisk direktør for Master in Management -programmet.

Annonse

De akademiske partnerne til GSOM SPbU - Swiss University of St. Gallen og Higher Commercial School of Paris tok første og andre plass i Global Masters in Management 2021 -rangeringen. Andre akademiske partnere for GSOM SPbU har tatt linjene ved siden av Business School i rangeringen: School of Business, University of Mannheim (Tyskland) er på 24. plass; Indian Institute of Management (Ahmedabad) er på 26. linje.

The Financial Times listen inneholder 100 utdanningsprogrammer. Publikasjonen utarbeider en rangering basert på en analyse av data mottatt fra handelshøyskoler og anonyme kommentarer fra alumner. Bare handelshøyskoler med minst en av de internasjonale akkrediteringene: AACSB og EQUIS kan delta i rangeringen. Totalt er det tatt i betraktning 17 kriterier: lønnsveksten over tre år, karrierevekst, støtte til en handelshøyskole i karriereutvikling, andelen alumner som fikk jobb tre måneder etter eksamen, antall utenlandske lærere og andre. Og selvfølgelig er en av hovedindikatorene gjennomsnittslønnen til alumner tre år etter eksamen - ved GSOM SPbU er det mer enn $ 70,000 XNUMX i året.

Rangeringen av den internasjonale forretningsavisen Financial Times (FT) utgitt i mer enn 20 land. De er en allment akseptert indikator på kvaliteten på en handelshøyskole eller et individuelt program.

Annonse

GSOM SPbU er en ledende russisk handelshøyskole. Det ble etablert i 1993 ved St. Petersburg University, som er et av de eldste klassiske universitetene, og det største senteret for vitenskap, utdanning og kultur i Russland. I dag er GSOM SPbU den eneste russiske handelshøyskolen som er inkludert i de 100 beste europeiske skolene i Financial Times-rangeringen og har to prestisjetunge internasjonale akkrediteringer: AMBA og EQUIS. GSOM Advisory Board inkluderer ledere fra næringsliv, myndigheter og det internasjonale fagmiljøet.

European Investment Bank

EIB styrker det globale utviklingsfokuset og støtter 4.8 milliarder euro ny finansiering for energi, transport, COVID -vaksiner og forretningsinvesteringer

Publisert

on

Styret i European Investment Bank (EIB) har godkjent planer om å styrke sitt globale utviklingsengasjement. Den godkjente også 4.8 milliarder euro i ny finansiering for 24 prosjekter for å støtte klimahandlinger, COVID -vaksiner og økonomisk motstandskraft, bærekraftig transport og utdanning.

“I juni ba ministerrådet EU -banken om å øke sitt bidrag til Unionens utviklingsarbeid gjennom dedikerte strategier, sterkere tilstedeværelse på bakken globalt og bedre koordinering med partnere i en ekte Team Europe -tilnærming. I dag svarte vi på rådets oppfordring ved å foreslå opprettelse av en gren av EIB med fokus på utviklingsfinansiering, og styret godkjente dette forslaget. Som et resultat vil EU -banken kunne gi et sterkere bidrag til å styrke Europas strategiske autonomi, ved å plassere flere eksperter på stedet og være en mer effektiv partner for andre multilaterale og nasjonale utviklingsbanker. Og vi vil være bedre i stand til å forfølge vår globale ambisjon når det gjelder kampen mot klimaendringer, sier EIB -president Werner Hoyer.

Styrking av EIBs utviklingseffekt

Annonse

EIBs styre godkjente bankens forslag om å opprette en utviklingsavdeling for å øke virkningen av virksomheten utenfor EU. Den underbygger EIBs svar på oppfordringen til handling uttrykt i "Rådets konklusjoner om den forbedrede europeiske finansielle arkitekturen for utvikling (2021)" vedtatt 14. juni 2021. EIB vil gjennom sin utviklingsgren omorganisere sine aktiviteter utenfor EU og øke sin tilstedeværelse på bakken, utvikle mer målrettede strategier og tjenester i nært samarbeid med partnere.

Banken vil forsterke representasjoner utenfor EU og opprette en rekke regionale knutepunkter, intensivere komplementaritet og samarbeid med multilaterale utviklingsbanker, nasjonale utviklingsfinansieringsinstitusjoner og lokale partnere, i en Team Europe -tilnærming. Knutepunktene vil fokusere på tematiske sektorer, produktkompetanser og tjenester som svarer til behovene i regionen de befinner seg i. Det første regionale knutepunktet, som styrker EIB -arbeidet i Øst -Afrika, blir lokalisert i Nairobi.

En ny rådgivende gruppe vil gi EIB råd om virksomheten utenfor EU. Det vil inkludere

Annonse

EUs utviklingspolitiske beslutningstakere nominert av medlemsstatene, Europakommisjonen og EU -Utenriksdepartementet.

2.2 milliarder euro for klimahandlinger, ren energi og energieffektive hjem

EIB ble enige om ny finansiering for å øke vind- og solenergiproduksjonen i Spania og Portugal, oppgradere nasjonale energinettverk i Polen og forbedre energieffektiviteten og kutte varmeregninger i Ungarn og Finland.

Målrettede finansieringsordninger for å akselerere investeringer i småskala fornybar energi og klimaprosjekter i Østerrike og Polen, og i Latin -Amerika og Afrika, ble også godkjent.

€ 647 millioner for distribusjon, helse og utdanning av COVID -vaksine

Basert på Den europeiske investeringsbankens støtte til utvikling av COVID-vaksiner og implementering av nye programmer for å finansiere kjøp av COVID-19-vaksiner for distribusjon i Argentina og over Sør-Asia, inkludert Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka og Maldivene.

Styret besluttet å støtte utvidelsen av langsiktig omsorg for funksjonshemmede pasienter i Nederland, utrulling av digital læringsteknologi i grunnskoler og ungdomsskoler og oppgradering av vitenskapelig forskning i Kroatia ble også enige.

€ 752 millioner for bærekraftig by-, regional-, luft- og sjøtransport

Trikkpassasjerer i den slovakiske byen Košice og pendlere i de polske byene Gdansk, Gdynia og Sopot, og over Moldova, vil dra nytte av nye EIB -støttede investeringer for å modernisere og forbedre transportforbindelsene.

De italienske havnene i Genova og Savona vil motta EIB -finansiering for å oppgradere jernbanetilgang og bedre beskytte havnene mot flom og mer ekstremvær gjennom bygging av en ny molo.

EIB gikk også med på å finansiere utskifting og oppgradering av lufttrafikkontroll og navigasjonsutstyr for å opprettholde sikkerhetsstandarder i det ungarske luftrommet.

500 millioner euro for investeringer i privat sektor og økonomisk motstandskraft mot COVID-19

EIBs styre godkjente også nye finansieringsprogrammer administrert av lokale bank- og investeringspartnere for å støtte investeringer fra virksomheter over hele Spania, Polen og Sørøst-Asia som står overfor COVID-19-utfordringer.

Bakgrunnsinformasjon

De European Investment Bank (EIB) er den langsiktige utlån institusjon i Den europeiske union som eies av medlemslandene. Det gjør langsiktig finansiering tilgjengelig for god investering for å bidra til EUs politiske mål.

Oversikt over prosjekter godkjent av EIBs styre.

Fortsett å lese

Virksomhet

EU -reporter under angrep

Publisert

on

Forrige uke en artikkel i publikasjonen Politico Europe påstått det EU Reporter hadde engasjert seg i "EU -lobbyvirksomhet utkledd som journalistikk" fordi vår markedsføringslitteratur sier: "Bruk EU Reporter til å påvirke".

EU Reporter avviser helt denne beskyldningen om undercover lobbyvirksomhet, som var et angrep av Politico Europe på en mindre, men vellykket rivaliserende publikasjon og dens utgiver.

Vi fikk bare timer til å svare på disse dårlig begrunnede anklagene, hovedsakelig basert på en trål gjennom historier vi har publisert de siste ti årene, for å forsvare vårt velfortjente gode navn.

Annonse

For å berolige publikummet vårt har vi spurt den uavhengige organisasjonen for nyhetsovervåking NewsGuard, for å overvåke produksjonen vår fra nå av, og for å gjøre funnene offentlig tilgjengelige.

EU Reporter mener Politico EUangrepet på oss er et kynisk forsøk på å oppnå markedsdominans, og inviterer våre lesere til å se dagens Politico Brussels Playbook, som tilbyr:

“POLITICO Media Solutions gir merkevarer løsningene for å lage, innkalle og koble til kraftspillere. Vi skaper muligheter for merkevarer for å få kontakt med vårt innflytelsesrike publikum ”

Annonse

Et tilfelle av mennesker i glasshus som kastet stein kanskje?

Fortsett å lese

Fiskeri

Mediterranean and Black Seas: Commission foreslår fiskemuligheter for 2022

Publisert

on

Kommisjonen har vedtatt en forslag til fiskemuligheter for 2022 i Middelhavet og Svartehavet. Forslaget fremmer bærekraftig forvaltning av fiskebestander i Middelhavet og Svartehavet og lever opp til de politiske forpliktelsene som er gjort i MedFish4Ever og Sofia-erklæringer. Det gjenspeiler kommisjonens ambisjon om å oppnå bærekraftig fiske i disse to havområdene, i tråd med det nylig vedtatte 2030 Strategi fra General Fisheries Commission for the Mediterranean (GFCM).

Kommissær for miljø, hav og fiskeri Virginijus Sinkevičius sa: “Bærekraftig fiskeriforvaltning i alle EUs havområder er vårt engasjement og ansvar. Selv om vi har sett en viss forbedring de siste årene i Middelhavet og Svartehavet, er vi fortsatt langt fra å nå bærekraftige nivåer, og det er behov for mer innsats for å nå dette målet. Vi fremsetter derfor i dag vårt forslag om fiskefangst i de to havbassengene fullt ut avhengig av vitenskapelig råd. ”

I Adriaterhavet implementerer kommisjonens forslag GFCMs flerårige forvaltningsplan for demersale bestander og målet om å nå bærekraft for disse bestandene innen 2026 gjennom en redusert fiskeinnsats. Dagens forslag implementerer også den flerårige forvaltningsplanen vestlige Middelhavet (MAP) for demersale bestander med sikte på å redusere fisket ytterligere, i tråd med vitenskapelig råd. I Svartehavet inkluderer forslaget fangstbegrensninger og kvoter for piggvar og brisling. Forslaget vil bli fullført på et senere tidspunkt, basert på resultatene fra GFCM årlige sesjon (2-6. November 2021) og tilgjengeligheten av vitenskapelig råd. Mer informasjon er i pressemelding.

Annonse

Fortsett å lese
Annonse
Annonse
Annonse

Trender