Kontakt med oss

Virksomhet

Hva kan småbedriftseiere gjøre for å øke fortjenesten under lockdown?

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Å gå gjennom oppturer og nedturer er virksomhetens natur, men COVID-19-pandemien har drastisk påvirket gründere og småbedriftseiere. Nedstengningen har gitt noen bransjer en ny tur til å prestere bedre når det gjelder å generere inntekter. Til sammenligning rundt 80 % av globale bedriftseiere prøver fortsatt hardt for å overleve.

Dagligvare-, medisinsk- og servicesektorene blomstrer ved å tilby online støtte til kunder. Samtidig trenger andre bransjer som produsent, finans, juridisk rådgivning, eventarrangør, underholdning, eiendom, transport, utdanning og utallige flere minst et år for å gjenopprette tapet.

Hvis du også er en liten bedriftseier, som har blitt sterkt påvirket under nedstengningen, her er de 11 måtene å gjøre for å øke fortjenesten.

1) Lag en månedsplan for å nå målene

Målløs utførelse vil kanskje ikke gi deg et godt resultat. Så før du tar noen skritt, lag et mål basert på beregningen av ressursene dine, økonomisk sikkerhetskopiering, potensialer og andre faktorer. Du kan nevne måten og en rekke målrettede kunder å nærme seg, med ønsket inntekt i stort antall.

Annonse

2) Retarget eksisterende kunder

Forbered dokumentene til dine eksisterende kunder fra Excel, datamaskinmapper, papirkopier, stasjoner, e-poster og andre kilder. Og målrett dem deretter med lukrative tilbud via SMS, nyhetsbrev eller betalte kampanjer. Siden du allerede har bygget tillit hos dem, kan kundene vurdere profilen din igjen for å tildele nye prosjekter.

3) Be om referanser

Markedsføring fungerer godt for å generere nye leads med referanser. Gjennom samtalen, e-posten eller chatten på sosiale medier kan du henvende deg til eksisterende kunder for å dele minst 2-3 referanser fra kontaktene deres. Til gjengjeld kan du favorisere de eksisterende kundene med noen giveaways eller gratis arbeid.

4) Tilby massearbeid til en rimelig pris

I henhold til kapasiteten til teamet ditt og ressursene, kan du designe en tilpasset plan for å tilby en kombinasjon. Kunder søker alltid etter kostnadseffektive avtaler. Å tilby kvantitetsarbeid til et konkurransedyktig mindre beløp kan hjelpe deg med å få flere kunder til å øke din samlede fortjeneste.

Annonse

5) Finn ut frilansprosjekter

Nedstengningen har endret måten å jobbe på og få arbeidet gjort. Det hjelper bedriftseierne med å få kvalitetsarbeid til den laveste prisen fra eksterne fagfolk. For å utnytte muligheten kan du bli med i frilansprosjektene som matcher din bransje og by til en konkurransedyktig pris for å vinne prosjektene.

6) Leie ut kontorlokaler

For oppstartsbedrifter er det tøft å bære kostnadene for kontorleie. De finner løsningen for å få et mindre hjørne i eksisterende kontorlokaler for å drive oppstarten sin. Hvis du har et stort kontorlokale, men noen rom er ledige under nedstengningen, kan du samarbeide med gründerne for å gi det til leie.

7) Trekk fra kostnader ved å ansette eksterne arbeidere

Den mest utfordrende situasjonen i en pandemi er å betale lønn til ansatte. Det er et ansvar å frigi en rettidig lønn til arbeiderne uavhengig av selskapets inntekter. Som eier av en liten bedrift kan du erstatte noen av dine heltidsansatte med frilansere. Denne avgjørelsen vil gi deg en slags del fra lønnsdelen og betale til fjernarbeiderne kun for å fullføre gitte prosjekter. Du kan alltid bruke vpn for å få tilgang til frilansmarkedsplasser i utlandet for å kutte utgiftene dine enda mer.

8) Kontakt Influencers for å markedsføre virksomheten din

Under lockdownen er det vanskelig å markedsføre virksomheten din gjennom det tradisjonelle markedsføringsteamet for å få noen nye prosjekter. De nye influencerne tilgjengelig på sosiale medier, bloggingplattformer og YouTube-kanaler promoterer spilleautomater online så hvorfor markedsfører de ikke virksomheten din.

Du kan shortliste profiler med rundt 100,000 XNUMX følgere og forhandle dem for å lukke avtalene. Som eier av en liten bedrift er det en smart idé å starte med små influencere i stedet for å kontakte de populære til en høyere hastighet.

9) Kjør betalt reklame for å kutte markedsføringskostnader

Alle bruker timer på internett for å gjøre et kjøp og få informasjon om noe. Du kan jage dem gjennom PPC-annonsering (betal per klikk) som YouTube-annonser, søkeannonser, displayannonser, Facebook- og LinkedIn-annonser, etc.

PPC-annonsering er 10 ganger billig sammenlignet med tradisjonell markedsføring. Og en annen fordel er at kostnadene dine blir trukket fra kun for klikk, visninger eller utfylling av skjemaet av kunden. Det fleksible budsjettet, kundemålrettingen og målene i betalt annonsering hjelper småbedriftseiere til å øke fortjenesten med en smart investering.

10) Invester i digital markedsføring

Digital markedsføring/ nettmarkedsføring/ internettmarkedsføring er den nye trenden for å nå ut til potensielle kunder for maksimal konvertering. Hvis du ikke har utnyttet fordelene med internettmarkedsføring så langt, planlegg å investere en prosentandel av inntektene dine under nedstengningen.

Tjenester som SEO (Search Engine Marketing), automatisert e-post, vanlig blogging, foruminnlegg og betalt annonsering er den mest lønnsomme teknikken for å generere nye potensielle kunder for gründere.

11) Oppgrader ferdigheter for å målrette mot andre nisjer

Å fortsette å lære er det eneste konsekvente som forbedrer våre mellommenneskelige ferdigheter og øker bedrifter også. Ved å analysere tidligere feil, forstå brukernes krav, lære ny teknologi og bruke tid på forskning kan åpne nye dører for å spre virksomheten din.

For eksempel kan en produsent resirkulere avfallsmaterialene for å lansere nye produkter. Grafiske designere kan lære webdesign og illustrasjon. Engelsklæreren kan jobbe med artikkelskriving, podcastoppretting, voice-over osv.

På samme måte må du identifisere de nye ideene som følges av kjernevirksomheten din for å begynne å jobbe i andre nisjer/segmenter. Denne metoden kan hjelpe deg med å øke fortjenesten på kort tid, og hvis innovasjonen din blir populær, kan den gi deg jevn avkastning.

Avsluttende tanker - Analyser ytelsen for å lage en bedre strategi

Det er utfordrende for småbedriftseiere å overleve i låst tilstand, men de ovennevnte ideene vil definitivt hjelpe deg med å tjene en god fortjeneste hvis de brukes smart. Når du ser en økning i inntekter, kan du gjenskape planen for neste måned ved å analysere alle faktorene, arbeidsstilen og ytelsen. Identifiser hvilken aktivitet som ga deg god fortjeneste og hva som er nyttig for bærekraftig fremgang. Basert på din selvlagde forretningsrapport, legg ressursene og investeringene dine til den beste markedsføringsstrategien.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse
Annonse

Trender