Kontakt med oss

Virksomhet

FYST kunngjør lansering av banebrytende betalingsrådgivning for grenseoverskridende e-handelsbedrifter

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

FYST, en one-stop tech- og betalings- og teknologikonsulent for e-handelsbedrifter, har annonsert sin lansering i Europa, og gir selgere en unik blanding av smidige digitale betalingsmuligheter, banktjenester, uovertruffen personlig støtte, compliance og AML-rådgivningstjenester fra teamet med konsulenter innen teknologi, betalings- og bankbransjen.

Designet for å hjelpe bedrifter med å navigere i det raskt voksende grenseoverskridende e-handelsmarkedet, FYST samler ledende fintech-innovatører under én merkevare, som kombinerer uovertruffen teknisk oppfinnsomhet, skreddersydde råd for å hjelpe nystartede bedrifter med å skalere opp, og få tilgang til mer enn 70 globale betalingsmetoder via nettverk av partnere.

FYST hjelper netthandelsbedrifter med å få tilgang til smarte innkjøps- og prosesseringstjenester, og navigere i en rekke globale bankforhold for å sikre raske, fleksible og kostnadseffektive betalinger over landegrensene. I tillegg vil det bistå klienter med å optimalisere betalingsflyten over landegrensene både operasjonelt og teknisk, gi juridiske konsultasjoner og effektivisere compliance og AML-prosedyrer. 

Med verdien av grenseoverskridende betalinger som forventes å nå 250 billioner dollar innen 2027, lanseringen av FYST er betimelig, ettersom e-handelsbedrifter beveger seg utover bare å tilby digitale betalingsmuligheter for å søke full 360-graders råd og støtte for å hjelpe dem med å låse opp nye muligheter i det raskt utviklende e-handelsområdet. 

FYST ledes av administrerende direktør Ryta Zasiekina, en betalingsindustriekspert og gründer med en imponerende merittliste for å ta dynamiske og disruptive fintech-bedrifter videre. Tidligere en uavhengig gründer og forretningsrådgiver med spesialisering i e-handel og FinTech betalingsbehandling, risikostyring og anti-svindel, flyttet Ryta til Latvia på flukt fra Russlands krig i Ukraina og tidlig i 2022, og har etablert FYST.   

Ryta Zasiekina, administrerende direktør i FYST, kommenterer: "Tiden er inne for FYST å lansere, født ut av et ønske om å bringe uovertruffen sektorkunnskap og erfaring for å skape en bærekraftig, tungvekt, effektiv global teknologivirksomhet, og for å hjelpe kunder i e-handel har stor innvirkning på nettområdet. De siste årene har vært en virvelvind, med pandemien som har tvunget mange selgere på nett. I dag er e-handelsbedrifter ved et vendepunkt – de vet at de må ha digitale betalingstjenester på plass. Men nå ønsker de å utvide inntektene, utvide tilbudene sine og maksimere verdien de kan få fra sine grenseoverskridende betalingsevner. 

"Det er her FYST kommer inn - vi er rett ved siden av våre kunder og partnere på hvert trinn av deres reise inn i global e-handel med den typen personlig støtte de aldri har opplevd før. FYST har skapt et mangfoldig team av vellykkede bransjepionerer. Konsulentteamet vårt samler teknologi-, e-handels- og betalingseksperter på toppen av sine bransjer, som kan gi et uovertruffent vell av kunnskap, vennlige og praktiske råd og førstehånds skaleringserfaring for å hjelpe bedrifter med å gå utover bare å tilby betalinger, og omskape penger til få det til å flyte sømløst."

Annonse

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender