Kontakt med oss

Virksomhet

Fibery samler inn 5.2 millioner dollar for å utvikle neste generasjons arbeids- og kunnskapsstyringsverktøy for startups

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Fiberholdig, arbeids- og kunnskapsknutepunktet for startups, kunngjorde i dag at det har samlet inn 5.2 millioner dollar i en serie A-finansieringsrunde ledet av Tal Ventures, med tilleggsmidler fra Altair hovedstad. Denne runden bringer den totale investeringen i selskapet til 8.3 millioner dollar, etter en seedrunde på 3.1 millioner dollar ledet av Altair Capital. Med disse midlene planlegger Fibery å øke markedsførings- og salgsvirksomheten, og fremskynde selskapets vekst med fokus på ekspansjon og nye kanaler.

Arbeidsledelsesindustrien har truffet et tak med tidsbesparende produktivitetsløsninger: den nåværende status quo er et sett med høyt spesialiserte verktøy som er stive og tar sikte på å løse spesifikke behov og smertepunkter. Som et resultat håndterer disse verktøyene arbeidsledelse og kunnskapsledelse separat, noe som forårsaker siloer mellom avdelinger og skaper unødvendige barrierer for kommunikasjon og produktivitet.

Fibery erstatter disse mange verktøyene med én enkelt, tilkoblet plattform, noe som gjør informasjonsoppdagelse og deling mye enklere samtidig som det øker sannsynligheten og kvaliteten på innsikten som teamene kan hente ut fra den. Fiberys løsning er designet for å vokse med selskapene som bruker den, og gir teamene byggeklossene som er nødvendige for å skape et personlig arbeidsområde skreddersydd for deres unike, skiftende behov – spesielt når de skaleres. Fibery, som fungerer som sentrum for en bedrifts arbeidsflyt, transformerer hvordan startups forstår problemer, samarbeider og kommer opp med løsninger, samtidig som de reduserer teknologikostnader og bryter ned kunnskaps- og informasjonssiloer.

«Teamet mitt og jeg har jobbet iherdig for å tenke nytt om fremtiden for arbeid og kunnskapsledelse; Jeg er trygg når jeg sier at løsningen vår er det neste store skrittet mot å gi startups i alle størrelser et tilkoblet arbeidsområde som passer best for deres behov," sa Michael Dubakov, administrerende direktør og medgründer av Fibery. «Vi hevder ikke å bygge en løsning som er best på alt; snarere gir vi de essensielle byggeklossene bedrifter trenger for å bedre forstå problemer, samarbeide og finne opp løsninger. Vi er glade for å bruke denne finansieringen til å bygge ut teamet vårt og videre transformere, til det bedre, hvordan bedrifter kan jobbe mest produktivt sammen.»

"Vi er begeistret over å jobbe med Fibery ettersom vi i stor grad støtter deres innovative løsning på en rekke smertepunkter for arbeid og kunnskapshåndtering," sa Miriam Shtilman-Lavsovski, partner i Tal Ventures. "Fibery har funnet en unik produkt-markedspasning, og bygget en smart, godt utført løsning for å hjelpe startups og bedrifter til å jobbe bedre, raskere og smartere sammen. Teamets transparente måte å kommunisere sine tilbud og interne prosesser på har vært et friskt pust i dagens forretningsklima, og vi er glade for å hjelpe dem med å spre sitt oppdrag over hele Europa, og til slutt globalt.»

Fibery ble grunnlagt i 2017 og har over 500 selskaper i alle stadier og størrelser som aktivt bruker løsningen sin, inkludert Lemonade, Pinterest, NZX, Grundfos, Optiv og Plex. I 2022 så selskapet en vekst på 2x MRR.

Om Fibery

Annonse

Fibery er et arbeids- og kunnskapssenter for startups. Fiberys tilkoblede arbeidsområde kombinerer arbeidsledelse og kunnskapsstyring til ett enkelt, fleksibelt verktøy, og gir produktbedrifter en enhetlig plattform med fullt tilpassbare arbeidsprosesser. Fibery ble grunnlagt i 2017 og har ansatte som jobber eksternt over hele verden, og betjener hundrevis av team i alle størrelser. For mer informasjon, klikk her.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender