Kontakt med oss

Virksomhet

Utforsk fremtiden til Web3 med Ananteshwar Singh fra Expand My Business

DELE:

Publisert

on

Når jeg vurderer fremtiden til Web3-bedrifter, ser blockchain ut til å være den mest lovende brukssaken. Applikasjoner som forsyningskjedesikkerhetsorkestrering i sammenheng med et tre ser ut til å være de mest lovende. Når det gjelder krypto og Bitcoin, tror jeg at industrien fortsatt er i en fase der den bestemmer de beste brukssakene for kommersialisering av kunder.

Bransjen opplever også et tillitsunderskudd, og selskaper finner ut hvordan de best kan utnytte brukstilfellene som tilbys av ulike virksomheter for modaliteter som lojalitetsprogrammer, kundefordeler og belønninger. Jeg vil si at industrien er i sin spede begynnelse, og alle prøver å bestemme fremtiden.

Jeg kan se mange bruksområder for din bedrift. Kan du beskrive dem en etter en og forklare brukssaken for en NFT-markedsplass i din bedrift?

Vår virksomhet fokuserer på utviklingsarbeid for kunder som ønsker å outsource prosjekter og ikke har egen kompetanse. Vi er vitne til at mange selskaper og merkevarer henvender seg til oss for å lansere NFT-markedsplasser på grunn av den økende trenden med Gen-Z-publikum som søker lojalitet med merker som tilbyr NFT-er. Luksusmerker som Louis Vuitton utforsker disse brukstilfellene. Vi ser at merkevarer nærmer seg oss for å utvikle dypere kundeforbindelser gjennom NFT-markedsplasser, noe som ser ut til å være en sterk modalitet for oss. Vi ser også event- og medieselskaper henvende seg til oss for virtuelle arrangementer i Metaverse, med sikte på å samhandle med kunder og bygge kommersialisering på toppen av det.

Hvordan ser du for deg Metaverse-utviklingen? Hva er Metaverse for deg?

For meg er Metaverse en mer oppslukende opplevelse hvor du kan være tilstede hvor som helst i verden uten å være der fysisk. For eksempel å delta på en forelesning på Harvard eksternt fra India og samhandle med mennesker i et simulert miljø. Selv om jeg er millennium, og det kanskje ikke gir mening for meg, forstår jeg at Gen-Z-publikum liker å samhandle i oppslukende omgivelser. Jeg ser på Metaverse som en sterk fremtid.

Tror du regjeringer vil slutte seg til Metaverse?

Annonse

Absolutt. De må. Selv i offentlig sektor er det et økende behov for opplæringsprogrammer for ingeniører og infrastrukturprosjekter over hele verden. Med ekstern tilkobling og opplæring, spesielt i en post-COVID-verden, vil Metaverse bli en viktig modalitet for regjeringer for å trene ressursene sine og bringe dem oppdatert på ulike prosjekter.

India kan til tider være strenge med krypto. Hva tenker du om fremtidig regulering i India?

Kryptomarkedet begynte med desentralisering, men den indiske regjeringen ønsker nå sentralisert kontroll for å forhindre markedets ulemper, inkludert misbruk og svindel. I stedet for å være skeptisk, jobber den indiske regjeringen med å etablere de riktige rammene for å dempe de negative effektene av krypto, forhindre hvitvasking av penger og beskytte detaljinvestorer.

Jobber du med noen DeFi-prosjekter?

Jeg er ingen DeFi-ekspert, men vi har et team av konsulenter med lang erfaring innen DeFi-området. Vi tar kundens krav og sikrer upåklagelig prosjektleveranse. Vi ser økt interesse fra fintech-selskaper og P2P-aktører som ønsker å lage utlåns- eller mikroutlånsplattformer i Web3-området. Industrier er imidlertid fortsatt i eksperimenteringsfasen, og ingen enkeltbrukstilfeller skiller seg ut som den mest vellykkede.

Hvor mange utviklere har du i bedriften din?

Vi har et partnerøkosystem med rundt 100,000 XNUMX utviklere i India.

Betyr det at du kan bruke hvilken som helst blokkjede?

Absolutt.

Har du tenkt å bruke Luna Classic i fremtiden?

Hvorfor ikke? Aldri si nei.

https://www.exmyb.com/

Del denne artikkelen:

Trender