Kontakt med oss

Luftfart / flyselskaper

Boeing samarbeider om prosjekter for å gjøre Europas luftrom smartere og mer bærekraftig

DELE:

Publisert

on

Boeing vil samarbeide med ledende europeiske luftfartsselskaper som en del av syv nye SESAR 3 Joint Undertaking-forskningsprosjekter som tar sikte på å gjøre Europas luftrom tryggere, mer bærekraftig, mer effektivt administrert og integrert for alle brukere.

«Som et stolt grunnleggermedlem av fellesforetaket SESAR 3 og tilhenger av dette initiativet siden starten, er vi glade for å samarbeide med EU, EUROCONTROL, Airbus, Collins Aerospace og ENAIRE om arbeid som vil være til nytte for hele luftfartens verdikjede ,” sa Liam Benham, Boeings president for EU, NATO og Government Affairs Europe. "Luftfart har alltid vært en drivkraft for teknologisk og økonomisk fremgang, og vi er overbevist om at dette fellesforetaket, som de to før det, vil bringe modne løsninger på bordet og ha en netto positiv innvirkning på sektoren vår."

"Vi er glade for å bruke vår kunnskap, erfaring og innovasjon til disse syv prosjektene for å levere den digitale europeiske himmelen," sa José Enrique Román, visepresident Global Technology hos Boeing Research & Technology. "Boeings engasjement er et konkret eksempel på vår forpliktelse til å jobbe med Europas beste og flinkeste, og bygge sterke partnere."

Boeing vil bidra til syv industrielle forskningsprosjekter som en del av det ambisiøse Digital European Sky-forsknings- og innovasjonsprogrammet for å gjøre luftfart og lufttrafikkstyring i Europa smartere og mer bærekraftig.

Gjennom prosjekter som SPATIO, EUREKA og JARVIS, ledet av Collins Aerospace, EUROCONTROL og ENAIRE, vil Boeing bidra til utviklingen av Europas U-rom. Selskapets involvering i disse prosjektene vil bidra til bedre å integrere autonome fly- og vertiportoperasjoner i luftrommet gjennom nye strategier, prosedyrer og kunstig intelligens-teknologier.

Boeings samarbeid med Airbus om GEESE- og CICONIA-prosjektene lover å forbedre drivstoffbruk og operasjonelle tilnærminger ved å analysere våkneenergiinnhenting og CO2-utslipp i ATM.

Om SESAR3JU

Annonse

SESAR 3 Joint Undertaking er den tredje utgaven av et offentlig-privat partnerskap som er medfinansiert av European Union Horizon Europes forsknings- og innovasjonsprogram. Målet er å akselerere leveringen av den digitale europeiske himmelen gjennom forskning og utvikling og utnyttelse av banebrytende teknologiske løsninger for å administrere konvensjonelle fly, droner, lufttaxier og kjøretøyer som flyr i høyere høyder.

Om Boeing

Som et ledende globalt romfartsselskap utvikler, produserer og betjener Boeing kommersielle fly, forsvarsprodukter og romfartssystemer for kunder i mer enn 150 land. Selskapet utnytter talentene til en global leverandørbase for å fremme økonomiske muligheter, bærekraft og samfunnspåvirkning. Boeings mangfoldige team er forpliktet til å innovere for fremtiden, lede med bærekraft, og dyrke en kultur basert på selskapets kjerneverdier sikkerhet, kvalitet og integritet. Bli med i teamet vårt og finn din hensikt på boeing.com/careers.

Med nettsteder i Spania, Tyskland og Storbritannia, Boeing Research & Technology-Europa (BR&T-Europe) var Boeings første forskningssenter etablert utenfor USA. Oppdraget har vært i drift i over 20 år og har vært å samarbeide med europeiske partnere på tvers av myndigheter, industri og akademia for å fremme innovasjon, fortreffelighet og konkurranseevne innenfor det europeiske forsknings- og utviklingssamfunnet.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender