Kontakt med oss

Databeskyttelse

"RiskFlow Orchestration" vinner på 2024 Cybersecurity Excellence Awards

DELE:

Publisert

on

Significats "RiskFlow Orchestration"-løsning har blitt erklært vinneren i kategorien Fraud Prevention i 2024 Cybersecurity Excellence Awards. Denne prestisjetunge anerkjennelsen understreker Signicats forpliktelse til å gjøre det mulig for virksomheter å navigere i kompleksiteten til KYC- og AML-overholdelse samtidig som den effektivt forhindrer svindel.

"Vi gratulerer Signicat med å bli anerkjent som en prisvinner i kategorien Fraud Prevention i 2024 Cybersecurity Excellence Awards,” sa Holger Schulze, administrerende direktør for Cybersecurity Insiders og grunnlegger av informasjonssikkerhetsfellesskapet på 600,000 9 medlemmer på LinkedIn, som arrangerer den XNUMX. årlige Cybersecurity Excellence Awards.

"Med over 600 bidrag i mer enn 300 kategorier, er prisene svært konkurransedyktige. Prestasjonen din gjenspeiler enestående forpliktelse til kjerneprinsippene for dyktighet, innovasjon og lederskap innen cybersikkerhet.” RiskFlow Orchestration er i forkant av å møte de kritiske behovene til selskaper i regulerte sektorer som står overfor betydelige svindelrelaterte utfordringer.

Ved å skape optimale og automatiserte arbeidsflyter for global kundeonboarding og -overvåking, sikrer RiskFlow Orchestration at selskaper fortsatt har kontroll over anti-svindel- og AML-reguleringer. Dens evne til å designe skreddersydde risikoarbeidsflyter som integrerer over 170 risikodataleverandører på toppnivå, gjør bedrifter i stand til ikke bare å møte, men overgå deres overholdelseskrav.

Disse omfattende datamidlene sikrer at selskaper har den mest relevante og oppdaterte informasjonen til fingerspissene, slik at de kan ligge et skritt foran svindlere. Denne løsningen utmerker seg også ved sin teknologiske enkelhet og effektivitet. Som en plug-and-play-løsning tilgjengelig via en enkelt API, lar den bedrifter oppdage uredelige applikasjoner i sanntid, med en imponerende responstid på bare 2-5 sekunder.

RiskFlow Orchestrations API-drevne teknologi gjør det mulig for Risk Teams å effektivt gjennomgå applikasjoner, oppdage dupliserte innsendinger og avdekke forbindelser mellom ulike klientapplikasjoner, og dermed forbedre nøyaktigheten av svindeldeteksjon. "Vi er beæret over å motta denne prisen fra Cybersecurity Excellence Awards, sier Riten Gohil, Digital ID, Fraud & AML Orchestration Evangelist hos Signicat.Denne anerkjennelsen bekrefter ikke bare vårt harde arbeid og dedikasjon til forebygging av svindel, men bekrefter også vår posisjon som ledende på feltet. Når vi fortsetter å innovere og forbedre løsningene våre, gjør vi forbli forpliktet til å hjelpe kundene våre med å sikre virksomheten deres og nå forretningsmålene.

Annonse

I dag bruker mange selskaper som Fintechs, digitale betalinger, iGaming, bank- og kryptoklienter RiskFlow Orchestration med resultater som aldri før er oppnådd." Denne prisen markerer den tredje anerkjennelsen Signicat har mottatt i år, etter vår inkludering i FT 1000 Europas raskest voksende selskaper liste og bli kåret til "Best Digital Identity Solutions Provider" ved Pan Finance Awards.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender