#Huawei leverer trygge nettverk for 5G-tiden

| Oktober 10, 2019

Huawei ønsker EU-koordinerte 5G-sikkerhetsrisikovurderingen velkommen som ble utgitt i dag. Denne øvelsen er et viktig skritt mot å utvikle en felles tilnærming til cybersecurity og levere trygge nettverk for 5G-tiden.

Huawei sa i dag: "Vi er glade for å merke at EU forpliktet seg til å ta en evidensbasert tilnærming, og grundig analysere risikoer i stedet for å målrette mot bestemte land eller aktører.

Vi er et 100% privat selskap som er heleid av sine ansatte, og cybersecurity er en topp prioritet: vårt end-to-end cybersecurity-forsikringssystem dekker alle prosessområder, og vår solide track record viser at det fungerer.

Den vellykkede og rettidige distribusjonen av 5G-nettverk i Europa vil avhenge av bruk av ekspertise og avansert teknologi fra hele verden. Vårt sterke og kontinuerlige samarbeid med våre europeiske partnere er en unik mulighet for Europa til å opprettholde sin teknologiledelse.

Når EU går fra å identifisere risikoer mot å utarbeide de felles sikkerhetsrammer som kreves for å håndtere og avbøte disse risikoene, håper vi at dette arbeidet vil fortsette å bli styrt av den samme faktabaserte tilnærmingen. Vi er klare til å samarbeide med europeiske partnere for å utvikle denne rammen og levere trygg og rask tilkobling for Europas fremtidige behov. “

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , , , , , , ,

Kategori: En forsiden, Kina, Kommunikasjon, Forsvar, Digital Society, Digital teknologi, European Data Protection Supervisor (EDPS), Åpne data, Sikkerhet

Kommentarer er stengt.