Kontakt med oss

Digital teknologi

Mecobit starter ny periode i fotovoltaisk drevet kryptovalutautvinning

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Mecobit fotovoltaisk, et verdensomspennende firma med vekt på høykvalitets fotoelektrisk til en rimelig pris, proklamerer produktforbedringer til sine Photo Voltaic System-varer som gir energi til kryptovalutagruvearbeidere og forskjellige nåværende gruvearbeidere.

Mecobit Photo Voltaic System-varer inneholder en transportabel fotoelektrisk stasjon, fotovoltaiske panelsett (full) og Fotovoltaisk enhet M4000.

Mecobit fotovoltaiske systemklienter kan nå bruke backupvitalitet gjennom et strømbrudd for å hjelpe til med å bevare uunnværlig hjemmeutstyr som fungerer eller energiproblemer som hjemmeutstyr, tørketromler, bassengpumper, elektriske billadere og til og med Cryptocurrency-gruverigger.

Noen kryptovalutaer, sammen med Bitcoin, er skapt av et kurs referert til som bevis på arbeid som krever at datasystemer "miner" valutaen ved å fikse kompliserte gåter. Å drive disse datasystemene inkluderer enorme mengder elektrisk energi. Bitcoin er beryktet for å miste tilstrekkelig elektrisk energi til å tilføre miljøet 40 millioner tonn karbondioksid i året – men nå skaper en voksende gruppe gruvearbeidere verden over uerfarne og lønnsomme, nye metoder som koster en formue for seg selv. .

Fordi andelen solcelledrevet hasjladning ser ut til å utvikle seg mer sannsynlig, ser mange potensialet for bruk av fornybar vitalitet i Bitcoin-gruvedrift som en god syklus - Mecobit gir særegne insentiver i Cryptocurrency-gruvedrift, som driver driften til å utnytte den mest rimelige energien som er mulig. oppmuntre ekstra operasjoner over hele verden for å transformere til fornybare vitalitetskilder, som fotoelektrisk.

Ettersom regjeringer er enige om å skalere ned rekkevidden av karbonutslipp og innføre ytterligere insentiver som en finansieringsskattefradrag, vil andelen gruvedrift som bruker solenergi muligens bli bedre. Og mens solenergi også kan tenkes å være uerfaren og fornybar, er det viktige problemer med fotovoltaisk, sammen med grensene for dagslys og leveringspriser. For å hjelpe til med å redusere leveringsprisene, betaler Mecobit for leverings- og importtariffer, slik at kundene kan akkumulere hver minste ting de burde få i gang uten tilleggspriser utover prisen på selve systemet.

Om Mecobit

Annonse

Mecobit ble basert i 2015 med mål om å skape og annonsere og markedsføre verdens solcelledrevne kryptovalutagruvearbeidere, som kan bruke både Ethash-, SHA-256- eller Scrypt-ekspertise. Bedriften var den primære solcelledrevne gruvedriften for kryptovaluta på jorden med mål om å revolusjonere handelen med fotovoltaiske paneler ved å tilby ekstra energi til en ekstra rimelig verdi. Mecobit har hovedkontor i London, England, og har arbeidsplasser i byer over hele verden, sammen med Hong Kong. Selskapets hjemmeside, www.mecobit.com gir ytterligere informasjon om selskapet og dets varer.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender