Kontakt med oss

NATO

NATO-sjef sier til Russland at de ikke kan vinne atomkrig - Reuters

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

NATO advarte onsdag mot at Russlands krig i Ukraina glir over i en atomkonfrontasjon mellom Moskva og Vesten.

– Russland bør stoppe denne farlige uansvarlige atomretorikken, sa NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg på en pressekonferanse. "Men la det ikke være noen tvil om vår beredskap til å beskytte og forsvare allierte mot enhver trussel når som helst."

"Russland må forstå at det aldri kan vinne en atomkrig," sa han på tampen av et toppmøte for den vestlige militæralliansens nasjonale ledere i Brussel. "NATO er ikke en del av konflikten ... det gir støtte til Ukraina, men er ikke en del av konflikten."

"NATO vil ikke sende troppene inn i Ukraina... Det er ekstremt viktig å gi støtte til Ukraina og vi trapper opp. Men samtidig er det også ekstremt viktig å forhindre at denne konflikten blir en fullverdig krig mellom NATO og Russland."

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender