#Cryptocurrencies: Å bruke eller nekte?

| Desember 1, 2017 | 0 Kommentarer

På November 29 bitcoin har sprakk en annen rekord ved å nå $ 11 000 i pris. Den største digitale valutaen har steget til et svimlende antall på mer enn 1,000 prosent i år. Dette har økt total kryptokurvitalisering til $ 300 milliarder, inkludert $ 161bn bitcoin-kapitalisering. Nest største digitale valuta Etherium eier en annen $ 46bn av den totale andelen.

Den stadig voksende kryptokurverdienes vekstrate er direkte forbundet med digitale innsamlingsaksjoner (første mynttilbud, ICO). Mer enn 200 av dem fant sted mens 10 måneder 2017, med den totale mengden investeringer rundt $ 3.5bn.

Reguleringsorganer gir mer oppmerksomhet, da antall blokkerte transaksjoner øker både på nasjonalt og transnasjonalt nivå. Den globale holdningen med hensyn til de digitale valutaene varierer litt: Gibraltar, Isle of Man, Caymanøyene og Mauritius er åpne partikanere for utviklingen av kryptokurver, mens andre som Kina, Sør-Korea og Vietnam forbyder intern sirkulasjon av digitale penger.

EU har ennå ikke utviklet en felles tilnærming til regulering av kryptomarginer og ICO-prosedyrer, men nasjonale og europeiske organer vurderer utvikling av private investorer og nasjonale økonomier, svindel og spekulasjonssikkerhetsrammer.

Frankrikes guvernør Francois Villeroy de Galhau sa i juni at ingen offentlig institusjon kan gi Bitcoins tillit, men de som bruker kryptokurver i dag, gjør det på egen risiko. Bundesbank styremedlem Carl-Ludwig Thiele beskrev digitale valutaer og Bitcoin som mer av en spekulativ lek enn en betalingsmåte. Samtidig har Bundesbank aktivt studert bruken av blockchain-teknologien i betalingssystemene på grunn av at PSD2-direktivet trer i kraft. De Nederlandsche Bank, den nederlandske sentralbanken, opprettet dermed sin egen kryptokurrency, kalt DNBcoin for intern omsetning, for å forstå hvordan det virker, og deretter citerte blokkkjede kan være naturlig anvendelig innenfor det finansielle transaksjonssystemet.

Ewald Nowotny, Den europeiske sentralbankens styremedlem, nevnte i november at lovgivere og sentralbanker diskuterer modellene for kryptokursregulering. Imidlertid gir de faktiske juridiske rammene ICO-prosjekter korrespondanse med finans- og investeringsregulering. Den europeiske verdipapir- og markedsmyndigheten (ESMA) fremhevet risikoen knyttet til uttalelser for investorer og bedrifter.

"Det er mekanismene som lar kryptoinvestorer vurdere potensielle farer med hensyn til ICO-prosjektene. De viktigste av dem er det innledende mynttilbudsprosjektets konsekvensvurdering til regulatoriske krav, herunder slike direktiver som 2003 / 71 / EC (Prospektdirektivet), 2015 / 849 / EP (fjerde hvitvaskingsdirektivet), 2004 / 39 / EC Markedsføring i finansielle instrumenter - MiFID), 2011 / 61 / EU (Alternative Investment Funds Managers Directive - AIFMD), "forklarer Alexander Zaitsev, administrerende direktør i trepartsdeler, SA investeringsselskap som bringer til det europeiske markedet RAISON, AI- basert mobil plattform designet for å håndtere investeringer og personlig økonomi.

"Andre faktorer som kan godkjenne ICO-prosjektets due diligence er eksperteksperterteamet og utarbeidet trinnvis handlingsplan som er beskrevet i omfattende white paper-dokument," la Zaitsev. "I tillegg til det er det verdt å minne om at ventureinvesteringer er knyttet til risiko og prosjekter som holder store inntektsløfter i korte perioder, er søppelpostene a priori. Begrunnet tilnærming og grundig prosjektbakgrunnsundersøkelse er viktig for å sikre kryptoinvesteringer. "

Dermed er utviklerens ansvar overfor de finansielle reguleringsrammene og faglig rådgiverengasjement de delene av en enkel strategi som vil sikre europeiske ICO-prosjekter investeringer innenfor det operative EU-rettssystemet.

Internasjonalt ekspertfellesskap og digitale valutamarkedsaktører antar at den globale trenden for den felles regulative tilnærmingsutviklingen svarer til nåværende behov og kan spille avgjørende rolle for å sikre cryptoinvestors interesser. Ifølge konsernsjef i US Global Investors, et av de største internasjonale teknologiske investeringsfirmaene, vil samfunnet snart sette større tillit til digitale valutaer: "Hva bitcoin har gjort, det har vekket alle til kraften i blockchain-teknologien (den underliggende hovedbok som støtter bitcoin), som e-postmeldinger vekket alle opp til internett. I begynnelsen stolte folk ikke på internett. "

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategori: En forsiden, Banking, Virksomhet, Business Information, Digital økonomi, økonomisk styring, Økonomi, Enterprise, EU økonomisk ramme, Innovasjon, Forskrift, enkelt~~POS=TRUNC Market

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *