#Russia - Ikonisk kjøpesenter i St. Petersburg

| Juni 5, 2019

I 2012 ble det inngått en avtale som så et russisk kjøpesenter solgt til Morgan Stanley Real Estate Fund VII for $ 1.1 milliarder, noe som gjorde salget til FSU og CEEs største noensinne kommersielle eiendomsavtale på den tiden, skriver Graham Paul.

Den ikoniske Galeria kjøpesenter, som ligger i hjertet av Russlands nest største by St Petersburg i sammenheng med byens mest kjente hovedvei Nevskii Prospekt, hadde knapt åpnet døren for forretninger.

Drivkraften bak sin prisvinnende utvikling var det internasjonale investeringsfirmaet Meridian Capital Limited. Meridian Capital er et internasjonalt investeringsselskap med hovedkontor i Hong Kong med en diversifisert investeringsportefølje som spenner forbruksvarer, eiendomsmegling, gjestfrihet, infrastruktur og naturressurser.

Meridian Capital utviklet shopping- og underholdningssentret fra bakken. Galeria har en prestasjon på slående arkitektur, og har syv etasjer med 250-etasjer og et totalt byggbart område av 192,000m2. St. Petersburgs viktigste sentrum for shopping ble åpnet i november 2010 tillatt merker for eksempel fransk tilkobling og elva øya for første gang i St. Petersburg.

Innen to år var eiendommen solgt i det som representerte Russlands største kommersielle eiendomsavtale hele tiden. Enda mer imponerende var at avtalen klarte å bukke en trend da investeringen i Russlands eiendomsmarkedet på den tiden hadde vist seg om tegn på nedgang. Det representerte Morgan Stanley Real Estate Investing (MSREI) 's største avtale siden den globale økonomiske krasjen av 2008.

Meridian Capitals investeringer i bygg og eiendom prosjekter har gitt store fordeler for den russiske økonomien. Det forvandlet shoppingopplevelsen i St Petersburg og ble raskt byens mest besøkte kjøpesenter som bidro til å skape jobber og generere muligheter. Den betydelige arven til Meridian Capital Limited er der for alle å se.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , ,

Kategori: En forsiden, Økonomi, EU, Russland

Kommentarer er stengt.