Kontakt med oss

Bitcoin

Utforsk Bitcoins fremtid: med Harley Simpson fra Foxify.

DELE:

Publisert

on

CoinReporter's Intervju med Harley Simpson fra Foxify om forskrifter, CBDC-innovasjoner og deres unike plattform

"Når det gjelder langsiktig potensial, ser vi allerede noe av det spille ut med store aktører som Fidelity og BlackRock som engasjerer seg i rommet, selv om det ikke er direkte med Bitcoin. Mens vi for tiden opplever et utfordrende regulatorisk miljø i USA, tror jeg at når regelverket er på plass, vil større institusjoner komme inn på markedet. Dette vil føre til masseadopsjon og redusert volatilitet over tid, og til slutt fremheve Bitcoins store potensial.

Når det gjelder virkningen av regulering på blokkjedeindustrien, er det sant at reguleringer kan bremse utviklingen av mindre prosjekter, ettersom adgangsbarrieren kan bli vanskeligere å navigere. På lang sikt kan imidlertid strammere reguleringer føre til en nedgang i svindel og svindel, noe som til slutt kommer industrien til gode.

Når man vurderer virkningen av Central Bank Digital Currencies (CBDCs) på kryptomarkedet, avhenger det virkelig av hvordan de brukes. Hvis CBDC-er enkelt kan integreres med eksisterende kryptolommebøker og -plattformer, kan de hjelpe folk til å bli mer komfortable med digitale valutaer. Det kan imidlertid ta litt tid før denne veksten materialiserer seg.

Med fokus på bruken av Foxify, har selskapet vårt utviklet en unik peer-to-peer handelsplattform. I stedet for å stole på en sentralisert market maker, kan brukere lage sine egne handler og finne motparter direkte på plattformen. Denne tilnærmingen styrker detaljhandlere og fremmer et rettferdig og gjennomsiktig handelsmiljø.

Plattformen vår er desentralisert, med midler holdt i en smart kontrakt i stedet for av selskapet. Dette sikrer at transaksjoner er sikre, og det fungerer på en måte som ligner på andre desentraliserte applikasjoner. Når det gjelder sikkerheten til transaksjoner på plattformen vår, er den like sikker som en typisk Web3-lommebok, forutsatt at det ikke er noen ondsinnede elementer i den smarte kontrakten. De tekniske detaljene kan være komplekse, men brukere kan ha tillit til sikkerheten til sine handler på plattformen vår. "

"Den eneste garantien i krypto er risiko"

Annonse

Del denne artikkelen:

Trender