Kontakt med oss

Energi

Kerry Adlers SkyPower Global legger frem en levedyktig erstatning for fossilt brensel

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

SkyPower Global har skrevet en suksesshistorie som har inspirert ikke bare den nåværende generasjonen, men som også vil tjene som et paradigmeskifte for å integrere ansvar overfor miljøet og samtidig forbedre fasettene til virksomheten. SkyPower Global er blant de største og en av de mest suksessrike utviklerne og eierne av solenergiprosjekter i verden ved å bli global med sin tilstedeværelse i mer enn 35 land, og dermed verktøy for å jobbe hånd i hånd med ulike samfunn. 

Kerry Adler

Kerry Adler etablerte SkyPower Global tilbake i 2003 i Ontario, Canada, med en visjon om å transformere sektoren for fornybar energi, og nå har han blitt en av de ledende kreftene som kjemper for klimaets sak, og er dermed banebryteren innen fornybar energi industri.

Kerry har bygget opp selskapet fra bunnen av, og i dag har SkyPowers interkontinentale team av dyktige fagfolk, kraftprosjektspesialister og medarbeidere bygget, satt sammen og anskaffet en omfattende rørledning på over pågående 25,000 XNUMX megawatt over hele verden av store solcelleprosjekter i bruksskala og dermed tjent selskapet tittelen som verdens største solenergiutviklingsselskap.

Adler har gjort et poeng av å innlemme bærekraftsmålene som er integrert i kjernevirksomheten, og han var den første gründeren i Nord-Amerika som støttet saken for en levedyktig industri for fornybar energi. Med sin nådeløse innsats tilbake i 2006 klarte Kerry å overbevise lovgivere om å garantere at ren energi og klimatiltak var lovgivende prioriteringer for Ontario, med innføringen av standardtilbudsprogrammet for fornybar energi. Det som er fryktinngytende er det faktum at innføringen av standardtilbudsprogrammet for fornybar energi markerte første gang at en nordamerikansk jurisdiksjon implementerte en så progressiv plan som ga lik tilgang til fornybare energikilder til forskjellige samfunn og til og med hevdet kommersielle gevinster for små. og store virksomheter i overgangen til fornybar energi.

I 2011, med en kampanje med tittelen 'ShineONtario', styrket Kerry Adler sin visjon om å spre ordet om fordelene med ren energi ved å mobilisere befolkningen angående fordelene med fornybar energi. Kerrys visjon var å bruke fornybar energi som et middel til å erstatte fossilt brensel, og hans innsats viste resultater med Ontario som stengte sitt siste kullanlegg i 2014.

Kerry Adlers innsats har ikke bare endret forretningstilnærmingen i Nord-Amerika, men har nå utvidet sine vinger over hele verden for å spre budskapet om ren og bærekraftig virksomhet. Kerry Adlers forretningssuksess er betinget av å oppfylle de globale målene knyttet til klimaendringer og miljøvern. Med mer enn 34 år med entreprenørsuksess, har Kerry Adler jobbet for progresjon når det gjelder miljøet og definitivt markert for verden å følge.

Annonse

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender