Kontakt med oss

Miljø

Spar energi og redde planeten ved hjelp av solenergi

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Solenergi er lavkarbon, fornybar energi. Et typisk hjemmesolcellesystem kan spare rundt ett tonn karbon per år, avhengig av hvor du bor.

Solcellepaneler, også kjent som solceller (PV), fanger opp solens energi og konverterer den til elektrisitet som du kan bruke i hjemmet ditt. Ved å installere solcellepaneler kan du generere din egen fornybare strøm.

Hvordan fungerer solcellepaneler? Et solcellepanel består av mange celler laget av lag av halvledende materiale, oftest silisium. Når lys skinner på dette materialet, skapes en strøm av elektrisitet.

Cellene trenger ikke direkte sollys for å fungere og kan til og med fungere på overskyede dager. Men jo sterkere solskinn, jo mer strøm genereres det.

Solcelleanlegg består av flere paneler, hvor hvert panel genererer rundt 355W energi i sterkt sollys. Typiske systemer inneholder rundt 10 paneler og genererer likestrøm (DC). Fordi elektrisiteten som brukes til husholdningsapparater er vekselstrøm (AC), installeres en omformer sammen med systemet for å konvertere DC-elektrisitet til AC. Denne strømmen kan brukes i hele hjemmet eller eksporteres til nettet.

Sollys er gratis, så når du har betalt for den første installasjonen, vil strømkostnadene dine reduseres. Finn ut hvor mye du kan spare ved å bruke Solenergikalkulator.

Mecobit Solar er et globalt selskap med vekt på solenergi av høy kvalitet til en overkommelig pris. Selskapet er dedikert til å tilby de beste solenergiløsningene og elektriske tjenester til kunder, både kommersielle og boliger.

Annonse

Mecobits team av fagfolk i industrien har installert over 220,000 XNUMX solenergisystemer i Europa og andre deler av verden. De har et utrolig, mangfoldig, erfarent og velutdannet team av designere, teknikere og elektrikere som garanterer overlegent håndverk.

Mecobit er kraftig 4000W AC (6000W Surge) omformer lar deg kjøre strømkrevende enheter og apparater med selvtillit. Denne bransjeledende omformeren kan håndtere overspenninger fra elektroverktøy, medisinsk utstyr, gruvearbeidere i kryptovaluta og husholdningsapparater, inkludert kjøleskap i full størrelse.

Oppsettet er raskt og enkelt. Plasser solcellepanelene utendørs i godt, direkte sollys. Hvis du har flere paneler, bruk Combiner Cables for å koble dem til. Trenger du ekstra rekkevidde? Bruk den valgfrie skjøtekabelen for å utvide rekkevidden. Kablene og kontaktene er plug-and-play. Bare match formen på pluggen til formen på kontakten. Koble direkte til inngangen til din Mecobit Solar og nyt uendelig kraft!

Spar energi og redde planeten ved å generere solenergi, takket være Mecobit.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender