Kontakt med oss

kjennetegnet

#Taiwan - Asias go-to-økonomi markerer sin nasjonaldag som er styrket av dets styrkende økonomiske utsikter

Publisert

on

EU-retten

I skilsmisser er oddsen stablet mot kvinner

Publisert

on

Blant de mange bivirkningene som Covid-19-pandemien og påfølgende låsing har hatt på Europa, er det spesielt skammelig: skyhøy hjemmemishandling. Frankrike - med sin dypt innebygde sjåvinisme - har skilt seg ut spesielt, da samtaler til regjeringens hotline for mishandlede kvinner steg 400 prosent under låsingen.

På samme tid er det ikke lett å forlate disse forholdene. For lovlig gifte kvinner vil en skilsmisse være et logisk skritt, men ikke alle kvinner er villige eller til og med i stand til å gjøre det. Årsakene bak det er mangfoldige, men likevel en av de vanligste er også en av de mest oversett: det faktum at kvinner ofte blir vanskeliggjort i skilsmissebygg som ofte etterlater kvinner i økonomisk og sosial nød enn menn.

Kvinner får den korte pinnen

Dette faktum er overraskende uniform over hele verden, det er derfor det er enda mer et sjokk at kvinner fortsetter å finne oddsen mot dem i høyt utviklede regioner med en sterk kvinners rettighets- og likestillingsagenda, som Europa. En studie fra 2018 som vurderer kjønnsforskjellene i konsekvensene av skilsmisse ved hjelp av data fra den tyske sosioøkonomiske panelstudien (1984-2015), funnet at ”kvinner ble sterkt vanskeligstilte når det gjelder tap i husholdningens inntekt og tilhørende økninger i risikoen for fattigdom”. Verre, disse tapene var permanente og betydelige, uten vesentlige endringer over tid.

Selv når et forlik resulterer i en fordeling av eiendeler på 50/50, føler kvinner seg ofte dårligere på grunn av lavere lønnsmakt forårsaket av barneomsorgsansvar og reduserte timer tilgjengelig for arbeid, eller ta strategiske karrierevalg. Videre blir kvinner ofte igjen gjeld av saksomkostningene ved skilsmissesak fordi de lavere besparelsesnivåene betyr at de må stole på iøynefallende lån. Kvinners økonomiske stillinger sjelden komme seg nok til å nå nivåer før skilsmisse, mens menns inntekt har en tendens til å øke med 25 prosent i gjennomsnitt etter splittelsen.

Rik eller dårlig, du taper

Selv om disse problemene er vanlige forekomster i forskjellige kulturer rundt om i verden, er de også uavhengige av den sosiale klassen. Det kan virke åpenbart at disse problemene er eksklusive for middelklassen i stedet for de rikeste medlemmene i samfunnet. Kvinner som skiller seg fra rike ektemenn, har imidlertid de samme hindringene og de ugunstige utsiktene. Faktisk, hvis det er en vanlig faktor som forener kvinner på tvers av alle sosiale lag, er det hvordan de må kjempe uforholdsmessig hardere enn sine tidligere ektemenn for å oppnå en god del av skilsmissekaken.

Eksempel på dette er den bitre skilsmissekampen mellom aserbajdsjansk oligark Farkhad Akhmedov og hans ekskone Tatiana Akhmedova. Farkhad Akhmedov, som er basert i Baku til tross for at han ikke klarte å oppnå aserisk statsborgerskap, gjorde sin formue i gassektoren, men forlot industrien etter å ha vært tvang å selge sin eierandel i Northgas til Inter RAO i 2012 for $ 400 millioner under verdi. Tatiana, en britisk statsborger, ble tildelt 40 prosent av sin ektemanns formue ved en britisk domstol i 2016, som utgjorde omtrent £ 453 millioner - historiens største skilsmisseoppgjør. I stedet for å godta dommen og betale ut, har Farkhad Akhmedov kjempet med tann og spiker for å unngå å betale, eller overlate eiendelene gitt til sin ekskone i bosetningen, inkludert en kunstsamling, eiendom og superyacht, verdsatt til £ 350 millioner

Skilsmissen fra århundret

I prosessen har Akhmedov ofte ikke bare kjempet med hanskene av, men også skitten. Helt fra begynnelsen Akhmedovs forsvar argumentert at paret ble skilt før, nemlig i Moskva i 2000. Ifølge forsvaret erstatter påstått skilsmisse den britiske avgjørelsen og maler Akhmedova som svindel. Forsøket på å baktale sin ekskone ga imidlertid tilbakeslag: ingen bevis for en tidligere skilsmisse ble noensinne materialisert, noe som førte Justice Haddon-Cave i 2016 til erklære "... at skilsmissedokumentene fra 2000 i Moskva ... til enhver tid var forfalsket."

Dette burde vært et dødelig slag for Farkhad Akhmedovs forsvar, men fire år har det ikke blitt gjort noen betydelige utbetalinger - til tross for at den opprinnelige avgjørelsen fra 2016 til Akhmedovas favør er blitt opprettholdt i andre domstoler. I 2018 var Akhmedov det hersket å være i forakt for retten og ble kritisert av justis Haddon-Cave for å ta “mange forseggjorte skritt” som var utformet for å unngå dommens henrettelse, for eksempel “å skjule eiendelene sine i et nett av offshoreselskaper.” Disse enhetene, hovedsakelig lokalisert i Liechtenstein, var nylig bestilt å overføre Akhmedovs eiendeler til Tatiana.

Dette er en menns verden

Det burde ikke være overraskende at dette ikke har skjedd ennå, hele tiden oligarkens forakt for både britisk lov og hans ekskone er urokkelige. Faktisk tjener Akhmedov-saken - på grunn av volumet av eiendeler og stor omtale involvert - til å fremheve den sterke kontrasten i skilsmisseutfall, og at kvinner generelt kjemper en oppoverbakke kamp for egenkapital i forliket som kan vare i årevis, og anstrenger deres evner. å gå videre og starte livet på nytt.

Likevel kan det bidra til å øke bevisstheten for denne dypt inngripne ulikheten, der kvinner over hele verden som søker skilsmisse eller rettferdighet for misbruk av hjemmet, blir utsatt for odds i overveldende grad i eks-ektefellens favør. Sterkere, mer ubarmhjertig håndhevelse av avgjørelser - inkludert smertefull straff i tilfelle manglende overholdelse - er den eneste måten å bryte den onde sirkelen. Ellers vil likestilling for alltid være ufullkommen, til og med uoppnåelig.

Fortsett å lese

Kina

Bank omfavner blockchain for å lette belte- og veihandel

Publisert

on

Kina og EU har begge sagt at de vil akselerere forhandlingene for å inngå en investeringsavtale mellom Kina og EU innen utgangen av dette året, med sitt kolossale infrastrukturprosjekt "Belt and Road" i sentrum av en tid med handel og vekst for økonomier i Asia og utover.

Kinas Belt and Road Initiative (BRI), noen ganger referert til som den nye silkeveien, er et av de mest ambisiøse infrastrukturprosjektene som noen gang er oppfattet. Lansert i 2013 av president Xi Jinping, ville den enorme samlingen av utviklings- og investeringsinitiativer strekke seg fra Øst-Asia til Europa.

Den opprinnelige Silkeveien oppstod under den vestlige utvidelsen av Kinas Han-dynasti (206 f.Kr. – 220 e.Kr.), som smidde handelsnettverk i hele det som i dag er de sentralasiatiske landene Afghanistan, Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan, samt dagens India og Pakistan i sør. Disse rutene strakte seg over fire tusen mil til Europa.

Belt and Road Initiative (BRI) er dagens nye Silkevei, en transkontinental passasje som forbinder Kina med Sørøst-Asia, Sør-Asia, Sentral-Asia, Russland og Europa over land - og en Maritim Silkevei fra det 21. århundre, en sjøvei som forbinder Kinas kystregioner med Sørøst- og Sør-Asia, Sør-Stillehavet, Midtøsten og Øst-Afrika, helt til Europa.

En av de største utfordringene for suksessen vil være å overvinne kompleksiteten i handel med flere varer - det er en rekke interessenter, mellommenn og banker som jobber sammen for å få til avtaler. Disse avtalene er enorme i verdi og skjer veldig ofte, med enorme mengder penger blir overført over landegrensene til forskjellige parter som alle bruker forskjellige systemer og har forskjellige samsvarskrav, datalagringssystemer, valutaer og så videre. Det nåværende systemet er kostbart, tregt og gir kundene nesten ingen gjennomsiktighet.

LGR Crypto bank of Switzerland

LGR Crypto bank of Switzerland

Innovative digitale systemer som bruker "Blockchain" blir utviklet for å muliggjøre raske og sikre metoder for å gjøre det mulig for disse handler å finne sted.

LGR Crypto bank i Sveits er ledende innen b2b digital pengebevegelse og end-to-end handelsfinansiering, og har lansert blockchain-basert digitalt system for å støtte forsyningskjedefinansiering i Silk Road-økonomiene. LGR har også lansert en ny “Silk Road Coin”Kryptovaluta for å muliggjøre sømløs og øyeblikkelig handel langs Belt and Road.

“Jeg tror noe vi kommer til å fortsette å se er innvirkningen av nye teknologier på bransjen. Ting som blockchain-infrastruktur og digitale valutaer vil bli brukt for å gi økt gjennomsiktighet og fart i transaksjoner. Statlige utstedte digitale valutaer blir også opprettet, og dette vil også ha en interessant innvirkning på pengebevegelsen over landegrensene. ” sa Ali Amirliravi, Administrerende direktør i LGR Crypto bank i Sveits.

“Vi ser på hvordan digitale smarte kontrakter kan brukes i handelsfinansiering for å opprette nye automatiserte kredittbrev, og dette blir veldig interessant når du tar i bruk IoT-teknologi. Systemet vårt er i stand til å utløse transaksjoner og betalinger automatisk basert på innkommende data fra forsyningskjeden. Dette betyr for eksempel at vi kan lage en smart kontrakt for et kredittbrev som automatisk frigjør betaling når et fraktfartøy når et bestemt sted. Eller, et enklere eksempel, betalinger kan utløses når et sett med samsvarsdokumenter er lastet opp til systemet og bekreftet LGR. Videre kan kredittrelaterte dokumenter deles med forskjellige handelspartnerskap ved hjelp av blockchain-plattformen som ytterligere forbedrer transparenter og reduserer handelsrisiko. Automatisering er en så enorm trend - vi kommer til å se flere og mer tradisjonelle prosesser forstyrres. han sa.

Ali Amirliravi, administrerende direktør i LGR Crypto bank of Switzerland

Ali Amirliravi, administrerende direktør i LGR Crypto bank of Switzerland

“Data kommer til å fortsette å spille en stor rolle i utformingen av fremtiden for forsyningskjedefinansiering. I det nåværende systemet er dokumentene papirbaserte, data tømmes, og mangelen på standardisering forstyrrer virkelig de generelle mulighetene for datainnsamling. Når dette problemet først er løst, vil et digitalt handelsfinansieringssystem kunne generere store datasett som kan brukes til å lage alle slags prediktive modeller og næringsinnsikt. Selvfølgelig betyr kvaliteten og følsomheten til disse dataene at datahåndtering og sikkerhet vil være utrolig viktig for morgendagens bransje. ”

Ali Amirliravi er positiv til mulighetene som Belt and Road Initiative vil gi.

“For meg er fremtiden for pengebevegelsen og handelsfinansieringsindustrien lys. Vi går inn i den nye digitale tidsalderen, og dette vil bety alle slags nye forretningsmuligheter, spesielt for selskapene som omfavner neste generasjons teknologier. ”

Fortsett å lese

Arts

LUKOIL'S Oil Pavilion kåret til verdens beste prosjekt for bruk av Virtual Reality

Publisert

on

LUKOIL ble en vinner av det internasjonale IPRA Golden World Awards i fire kategorier for restaurering av det historiske Olje Pavilion på Moskvas VDNKh. Det er den største russiske multimediautstillingen dedikert til anvendt vitenskap, som presenterer oljeindustrien for sine besøkende gjennom interaktive installasjoner.

De Oljepaviljong ble tildelt statusen som det beste globale prosjektet i Gaming og virtual reality, Business-to-business, Media relations og Sponsoravtaler kategorier.

Dette er den andre LUKOIL IPRA Golden World Awards vinne; selskapet mottok to priser i fjor. LUKOILs kampanje for å promotere byen Kogalym (Yugra) som et turistsenter i Vest-Sibir mottok priser som verdens beste prosjekt i Reise og turisme og Samfunnsengasjement kategorier.

IPRA Golden World Awards (GWA) er verdens mest innflytelsesrike globale PR- og kommunikasjonskonkurranse.

IPRA GWA, etablert i 1990, anerkjenner fortreffelighet innen PR-praksis over hele verden, og tar i betraktning slike kriterier som kreativitet, kompleksitet i realisering og prosjektets unike karakter. Verdens største kommunikasjons- og markedsføringseksperter og ledere, inkludert representanter for de forskjellige største virksomhetene, danner GWA-juryen.

Fortsett å lese
Annonse

Facebook

Twitter

Trender