#GMB Smeller kommisjonen i løpet av dumping av stål fra Kina

Kina-steel9GMB, foreningen for stålarbeidere, kommenterte diskusjonene i EU College of kommisjonen i går (13 januar) på anti-dumping og skyve av enhver beslutning tilbake til minst sommeren 2016.

GMB nasjonalt offiser Dave Hulse sa: "Kommisjonen dirigerer avgjørelsen om markedsøkonomisk status for Kina viser at dypt ned det vet at det er juridisk rådgivning og politikk som støtter seg til å gi status for Kina, er i svært rystet grunnlag. Fremtiden for vårt stål, keramikk og mange andre næringer og viktige arbeidsplasser i disse sektorene trenger EU-kommisjonen til å komme ut nå med et fast nei til Kina om markedsøkonomisk status og å sette konkrete tiltak bak for å hindre ytterligere dumping på EU markeder samt støtte til energiintensive næringer som ble lovet på EU-rådets møte i november 9th 2015.

"Fagforeninger i Europa forteller dem det, er de Industries forteller dem at når de kommer til å lytte? Det er tid for EU-kommisjonen til å ta noen råd fra de på bakken håndtere kaoset forårsaket av frie markeder snarere enn de i sine elfenbenstårn som trenger å få ut mer. Lagre vår stål og keramikk og lagre våre jobber før det er for sent. "

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategori: En forsiden, Kina, EU, EU-kommisjonen

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *