#Freetrade EU-Vietnam frihandelsavtalen nå tilgjengelig på nettet

16115179-dessin-comme-des-dessins-de-drapeaux-montrant-l-amiti-entre-l-UE-et-le-Vietnam-Banque-dimages-1024x571I tråd med sin åpenhet forpliktelser, har EU-kommisjonen publiserte teksten i frihandelsavtalen mellom EU og Vietnam, og viser hvordan FTA påvirker menneskerettigheter og bærekraftig utvikling.

EU-kommisjonen har publisert Teksten i frihandelsavtale (FTA) mellom EU og VietnamEtter avslutningen av forhandlingsprosessen i desember 2015 og i tråd med sin åpenhet forpliktelser.

"Jeg er glad for at vi nå publisere denne avtalen i tråd med vårt sterke engasjement for en gjennomsiktig handelspolitikk", sa EUs handelskommissær Cecilia Malmström, og legger til at når godkjent, vil avtalen låse opp et marked med stort potensial for EU-bedrifter.

"Vietnam er et raskt voksende økonomien i mer enn 90 millioner forbrukere med en voksende middelklasse og et ungt og dynamisk arbeidsstyrke. Dens markedet tilbyr mange muligheter for EUs landbruk, industri og tjenester eksport. Avtalen vil også bidra til å utløse en ny bølge av høy kvalitet investeringer i begge retninger, støttet av vår nye investeringer tvisteløsningssystem med en appell mekanisme. "

I tillegg til å skape nye muligheter for EU-bedrifter, ønsker avtale om å støtte Vietnam overgang mot et mer konkurransedyktig og mer bærekraftig økonomi. For å fremheve måter å møte mulige konsekvenser av EU-Vietnam FTA om menneskerettigheter og bærekraftig utvikling, følger Kommisjonen offentliggjøringen av avtalen med en dedikerte analyse.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , , ,

Kategori: En forsiden, EU, handels~~POS=TRUNC avtaler~~POS=HEADCOMP, Vietnam

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *