Kontakt med oss

Belgia

#ECC: En sentral clearing for alle sentrale Vest-Europa og Storbritannia makt spotmarkedene ved utgangen av mars

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

maktClearingen for kraft spotmarkedene i Storbritannia, Nederland og Belgia vil bli migrert fra APX til European Commodity Clearing (ECC) 31. mars 2016. Dermed vil alle kraft spot markeder drives av EPEX SPOT og dets tilknyttede selskaper som dekker Sentral-Vest-Europa ( CWE) og Storbritannia vil ha nytte av en sentral clearing. Migrasjonen er gjenstand for endelig testing og medlemsberedskap. Migrasjonen følger kunngjøringen om integrasjonen av APX og Belpex i European Power Exchange EPEX SPOT i april 2015 og baner vei for å harmonisere kraftmarkeder i CWE og Storbritannia.

"Vi er glade for å ønske 30 nye medlemmer velkommen til ECC", sier Dr. Thomas Siegl, Chief Risk Officer for ECC. "Å bli med i ECC vil ytterligere sikre sine handelsaktiviteter, ikke bare på APX- og Belpex-markedene, men også gi dem tilgang til det europeiske nettverket av ECCs partnerbørser."

Jean-François Conil-Lacoste, styreleder i EPEX SPOT, legger til: “Clearing fra ECC er et betydelig fremskritt for våre medlemmer som er aktive på det britiske, nederlandske og belgiske markedet. Vi støtter selskapene som trenger å bli medlemmer av ECC under hele prosessen og gjør alt vi kan for å gjøre det så smidig som mulig. ”

Mens clearing historisk har blitt utført av APX selv for sine markeder, har ECC vært clearinghuset til EPEX SPOT siden starten. Clearing refererer vanligvis til økonomisk og fysisk avregning av handelstransaksjoner som er inngått eller registrert for clearing på EPEX SPOT: i sin egenskap som sentral motpart, går clearinghuset deretter mellom kjøper og selger, forutsatt at motparten har økonomisk risiko for hver handelsdeltaker og foretar betaling , levering og oppgjør av alle transaksjoner. For øyeblikket forutsetter ECC clearingtjenester for kraftmarkeder i Tyskland / Østerrike, Frankrike, Sveits, Tsjekkia, Ungarn og Serbia.

European Power Exchange EPEX SPOT SE og dets tilknyttede selskaper driver organiserte kortsiktige elektrisitetsmarkeder for Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Belgia, Østerrike, Sveits og Luxembourg; markeder som representerer 50% av det europeiske strømforbruket. EPEX SPOT arbeider for det velfungerende europeiske indre markedet for elektrisitet, og deler ekspertisen med partnere over hele kontinentet og utover. EPEX SPOT er et europeisk selskap (Societas Europaea) innen bedriftsstruktur og ansatte, basert i Paris med kontorer eller tilknyttede selskaper i Amsterdam, Bern, Brussel, Leipzig, London og Wien. 286 selskaper har handlet 566 TWh strøm på EPEX SPOT og dets tilknyttede selskaper i 2015. EPEX SPOT er medlem av EEX Group,
del av Deutsche Börse. Europeiske elektrisitetsoverføringssystemoperatører har 49% av EPEX SPOT gjennom HGRT.

European Commodity Clearing (ECC) er det sentrale clearinghuset for energi og relaterte produkter i Europa. I sin egenskap av sentral motpart forutsetter ECC clearing samt fysisk og økonomisk avregning av transaksjoner som er inngått på CEGH Gas Exchange of the Vienna Stock Exchange, EEX, EPEX SPOT, HUPX, Gaspoint Nordic, NOREXECO, Powernext, Power Exchange Central Europe og SEEPEX , eller registrert for clearing på disse børsene.

For mer informasjon: http://www.epexspot.com 

Annonse

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender