FINDRPRO - En ny app for #Bahamas

| Mars 2, 2018

En ny mobilapplikasjon kalt Findrpro har mottatt $ 5,000 USD investering via LINK-Caribbean programmets 5-5-5 pitch konkurranse. I den nylig holdt Bahamas-utgaven av konkurransen presenterte søstersamfunnene Yamel Marshall og Janay Pyfrom-Symonette sin nye mobilapp som lover å gi en digital plattform for etterspørsel for å forbruke forbrukerne med et pålitelig nettverk av tjenesteleverandører i Bahamas og gi dem øyeblikkelige estimater og prisklasser for ønskede tjenester.

Dommerpanel sammen med vinnerne Yamel Marshall og Janay Pyfrom-Symonette

Søstrene oppdaget at de sliter med å kontraktsleverandører for å få ting gjort som husholdningsreparasjoner, elektrikere og rørleggere. Etter noen år med å utvikle ideen, har Pyfrom-Symonette, som har en sterk bakgrunn i utviklings- og teknologisystemer for nettapplikasjoner for oppstart av virksomheter, brukt på LINK-Caribbean 5-5-5-konkurransen for å fremme virksomheten ytterligere.

"Det er et dataintensivt initiativ, så vi trenger en forskningsassistent som vil gi støtte til våre strategiske partnere og samle markedsunderretning som trengs for å kode dynamisk inn i web- og mobilapplikasjoner. Vi skal bruke investeringen til å støtte personell lønn for å hjelpe med dette, sa Pyfrom-Symonette.

Fem dommere bestående av lokale personer med høy nettoverdivelse og medlemmer av entreprenørskapsøkosystemet dømte de fem selskapene som satte seg. Dommerne var Raymond Jones, Donald Demeritte, Keva Cartwright, Sean Brennen og Christopher McNair. De følte at forslaget presentert av Findrpro ikke bare var bra for markedet, men også har potensiell skalerbarhet.

"Vi mottok 27-applikasjoner for å kaste fra Bahamas alene, noe som er en god indikasjon på entreprenørskapsøkosystemet som er tydelig i dette markedet,"Sa McNair, leder av konkurranseevne og eksportfremmende på Caribbean Export. Hittil har totalt 97-applikasjoner blitt mottatt på tvers av de markedene som vil være vertskapskonkurranser. De to siste teltkonkurranser som skal holdes i Grenada og Saint Lucia, er åpne for alle virksomheter i OECS og har blitt omplassert for å finne sted i april 2018, noe som gir mer tid til gründere å sende inn dekkdekk og søke før mars 16, 2018.

Caribbean Export og World Bank Group under Entrepreneurship Program for Innovation i Karibien (EPIC) initierte tonehøyden for å øke bevisstheten rundt LINK-Karibien-programmet og støtte utviklingen av et levende engasjementsøkosystem innen regionen.

Verdensbanken, sammen med det karibiske eksportutviklingsbyrået, lanserte LINK-Caribbean, finansiert av Canadas regjering under EPICs regi. Investeringsforenklingsprogrammet tar sikte på å muliggjøre karibiske entreprenører i tidlig stadium å skaffe kapital fra private investorer, spesielt forretningsfolk investorer

Om LINK-Karibien og EPIC

LINK-Caribbean Er et initiativ av Verdensbankens Entreprenørskapsprogram for Innovasjon i Karibia (EPIC), et sjuårig CAD 20 millioner program finansiert av Regjeringen i Canada som søker å bygge en støttende økosystem for høy vekst og bærekraftige bedrifter i hele Karibia.

Prosjektutviklingsmålene skal bidra til økt konkurranseevne, vekst og jobbsetting i Karibien, gjennom utvikling av et robust og levende innovasjons- og entreprenørskapsøkosystem. EPIC har tre kjernevirksomhetsstolper: mobil innovasjon, klimateknologi og kvinne-ledet entreprenørskap. Disse stolpene suppleres med en tilgang til finansieringsfasilitet for karibiske entreprenører og et kompetanseoppgraderings- og kapasitetsutviklingsprogram for alle interessenter i økosystemet.

Verdensbanken Kontakt:

Alison Christie Binger, kommunikasjonskonsulent

T + 1 (876) 330-1155

E-post abingerchristie@worldbank.org
http://www.infodev.org

@infoDev

Om Caribbean Export Development Agency

Caribbean Export er en regional eksportutvikling og handels- og investeringsfremmende organisasjon for forumet for karibiske stater som for tiden driver det regionale private sektorprogrammet finansiert av EU under 10th Europeisk utviklingsfond

Caribbean Exports oppdrag er å øke de karibiske landes konkurranseevne ved å tilby kvalitet eksportutvikling og handels- og investeringsfremmende tjenester gjennom effektiv programgjennomføring og strategiske allianser.

Caribbean Export Development Agency Kontakt:

Joel Laryea, PR og kommunikasjon

Tlf: + 1 (246) 436-0578, Faks: + 1 (246) 436-9999

E-post: jlaryea@carib-export.com

www.carib-export.com

@caribxport

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , ,

Kategori: En forsiden, Caribbean

Kommentarer er stengt.