#Germany trenger flere kvinner i arbeidsstyrke og en digital strategi - økonomiske rådgivere

| November 8, 2018

Å få flere kvinner inn i arbeidsstyrken, tiltrekke utenlandske fagfolk og utarbeide en strategi for å hjelpe økonomien til å bli digital, bør være den tyske regjeringens toppprioriteter, sa de økonomiske rådgiverne på onsdag, skriver Joseph Nasr.

Slike politikker vil hjelpe den tyske økonomien, som lider av en dyktig arbeidskort, avværge hoveder fra en aldrende befolkning, muligheten for at Storbritannia forlater EU uten en avtale, handelsspenninger og en ny statsgjeldskrise i eurosonen, sa de.

"Risikoen for økonomisk utvikling har økt på grunn av handelskonflikten, Brexit, politiske usikkerheter i eurosonen og planlagt utgang fra ekspansiv pengepolitikk," sa rådgivende styremedlem Isabel Schnabel.

"De viktigste utfordringene er den raskt utviklede demografiske endringen og strukturelle endringer som skyldes digitalisering," la hun til.

Tags: , ,

Kategori: En forsiden, EU, Tyskland