MOFA video spotlights #Taiwan fortjener som partner for å bekjempe #ClimateChange

| November 8, 2018

Kortfilmen Et løfte til landet ble utgitt på 5 november på Utenriksdepartementets støttede Trending Taiwan YouTube-kanal for å fremheve nasjonens fortrinn som en verdifull global partner for å bekjempe klimaendringer og fremme bærekraftig utvikling.

Skutt på plass i Myanmar og undertekst på ni språk, inkludert engelsk, japansk, fransk, vietnamesisk og indonesisk, undersøker to minutters video Taiwans innsats for å gi ren energi i fjerntliggende områder i det sørøstasiatiske landet.

Filmen er fortalt av åtte år gamle Hemyantong og viser hvordan livet hans har endret seg siden det internasjonale samarbeids- og utviklingsfondet (TaiwanICDF) installerte et solenergianlegg i sin hjemby Larkar i Sagaing Region.

Ifølge MOFA viser videoen Taiwans forpliktelse til å fremme miljøvern og bærekraftig vekst rundt om i verden gjennom å dele sin utvikling og teknologiske kompetanse.

Lansert i 2016 opprettet TaiwanICDF-initiativet solar minigrid-systemer i landlige samfunn i Myanmar Sagaing og Magway-regionene. Ifølge nasjonens fremste utenriksstøtteorganisasjon har noen 560-husholdninger hatt nytte av denne innsatsen.

Prosjektet er et av mange bærekraftige utviklingsprogrammer vedtatt av TaiwanICDF i diplomatiske allierte og partnerland rundt om i verden. Dens pågående hjelpearbeid i Asia-Stillehavet, Afrika, Latin-Amerika og Karibien spenner over områder som jordbruk, ren energi, utdanning, matvaresikkerhet og helsevesen.

Et løfte til landet er en del av en MOFA-kampanje tema Bekjempelse av klimaendringer: Taiwan kan bidra til å markere Taiwans ønske om og evne til å delta i FNs rammekonvensjon om klimaendringer.

Tags: , ,

Kategori: En forsiden, taiwan