PM-kontor avviser BBC-rapport i november #Brexit timeplan

| November 8, 2018

Storbritannia ønsker en Brexit-avtale innen utgangen av november, og premierminister Theresa May vil gi en tale på 19 November, sier hun hadde levert på folkeavstemningen med en avtale som bringer landet sammen igjen, rapporterte BBC tirsdag (6 november), skriver Costas Pitas.

"Det feilstavende og barnslige språket i dette dokumentet skal være nok til å gjøre det klart at det ikke representerer regjeringens tenkning. Du regner med at regjeringen har planer for alle situasjoner - for å være klar, dette er ikke en av dem. "

BBC citerte dokumentet som sier Brexit-minister Dominic Raab (avbildet, bak Michel Barnier) vil også legge til parlamentet ved en erklæring om tilbaketrekningsavtalen og fremtidens rammeverk på november 19.

Stortinget ville stemme på 27 november, ifølge dokumentet.

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, Brexit, EU, UK