#Competition - Registrering åpner for kommende konferanse om konkurransepolitikk og #Digitization

| November 14, 2018

Kommisjonen har åpnet registreringene for den kommende konferanse 'Utforming av konkurransepolitikken i digitaliseringens epoke ", som vil finne sted i Brussel på 17 januar 2019. Arrangementet vil samle eksperter for å diskutere emner som data og kunstig intelligens, markedsstyrken til digitale plattformer og hvordan du kan bevare digital innovasjon.

Konkurransekommissær Margrethe Vestager vil gi åpningstalen. Andre bekreftede høyttalere inkluderer kommissær for digital økonomi Mariya Gabriel og nobelprisvinneren Jean Tirole. Listen over høyttalere inkluderer også de tre Spesielle rådgivere på digitalisering utnevnt av kommissær Vestager tidligere i år: Professorer Heike Schweitzer og Jacques Crémer, og assisterende professor Yves-Alexandre de Montjoye. Konferansen og rapporten fra Spesialrådgiverne er utformet for å gi innspill til Kommisjonens pågående reflekteringsprosess om hvordan konkurransepolitikken best kan betjene europeiske forbrukere i en verden med rask forandring. Registreringen vil være åpen på konferansens nettside til 30 november.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , ,

Kategori: En forsiden, Digital økonomi, Digital Single Market, Digital Society, Digital teknologi, EU, EU-kommisjonen

Kommentarer er stengt.