FNs klimakonferanse i #Katowice - EU har til hensikt å vedta regler for å implementere #ParisAgreement

| Desember 4, 2018

Årets pågående FNs klimakonferanse i Katowice løper fram til 14 i desember og vil være et viktig øyeblikk for gjennomføringen av Paris-avtalen. Tre år etter at Paris-avtalen ble vedtatt, håper EU at alle partene i Katowice vil vise den forpliktelsen og beslutningen som er nødvendig for å sikre et ambisiøst og omfattende arbeidsprogram som dekker alle sentrale områder, herunder åpenhet, finansiering, reduksjon og tilpasning.

Dette vil muliggjøre og oppmuntre til klimaendringer på alle nivåer og demonstrere global engasjement. EU vil bli representert ved COP24 klimaforhandlinger av overordnet klimaforhandler Miguel Arias Cañete og østerriksk bærekraft og turisme minister Elisabeth Köstinger. COP24 vil samle stats- og regjeringshofer i et ledersegment der kommisjonen vil bli representert av energimyndighetsdirektør Maroš Šefčovič.

Han vil også delta i Global Climate Action Agenda fokusert på ikke-statlige aktørers forpliktelser. Kommissær for transport, Violeta Bulc vil åpne arrangementet 'Urban Mobility Solutions for å takle klimaendringer' på Transportdag 2018.

Kommisjonen for det indre marked, industri, entreprenørskap og små og mellomstore bedrifter Elżbieta Bieńkowska skal delta på arrangementet "Den globale rekkevidden til Europas klimakommisjon for klimaendringer".

Kommisjonen denne uken presenterte en langsiktig strategisk visjon for modernisering av europeisk industri og økonomi med sikte på å gjøre EU klimanøytral av 2050. Kommisjonen vil presentere strategien til våre globale partnere på COP24, og ser frem til å starte en EU-bred debatt om langsiktig strategi og sende den til UNFCCC av 2020. Ytterligere informasjon om hendelsene i Katowice på COP24 nettside.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, EU, forente nasjoner

Kommentarer er stengt.