#EU, #Japan og #US møtes i Washington DC for å i fellesskap ta opp globale handelsforvridende praksis

| Januar 11, 2019

Handelskommissær Cecilia Malmström (Bildet) møtte i Washington med Hiroshige Seko, økonomi-, handels- og industriminister i Japan og ambassadør Robert E. Lighthizer, USAs handelsrepresentant som en del av de trilaterale samtalene som ble lansert i 2017 for å løse globale problemer som handelsforvridende praksis på 9 januar .

Representanter fra EU, Japan og USA gjentok deres bekymringer, gjennomgått pågående arbeid og ble enige om å utdype sitt samarbeid på alle områder som dekkes av ministeroppgaven utstedt etter deres tidligere møter i New York og Paris, inkludert med hensyn til ikke-marked politikk og praksis i andre land, industrisubsidier og statseide foretak, tvunget teknologioverføring, samt WTO-reform, digital handel og e-handel.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, EU, EU, EU-kommisjonen, Japan, Tisa, Trade, handels~~POS=TRUNC avtaler~~POS=HEADCOMP, US

Kommentarer er stengt.