#Brexit - Er jakten på jobb i mai ?: "Vi må se hva som skjer"

| Kan 21, 2019

Britisk utenrikssekretær Jeremy Hunt (Bildet) nektet å si på mandag (20 mai) om han ville løpe for statsminister Theresa Mays jobb og legge til at fokuset måtte være på å levere Brexit, skriver Tom Miles.

Når han ble spurt av journalister i Genève om han ville bekrefte at han skulle løpe for å lykkes i mai, sa han: "Vi må se hva som skjer, og de vil være en tid til å diskutere alle de beslutningene som folk gjør, men akkurat nå fokuserer det på at folk vil ha fra meg og fra alle andre i det konservative partiet er å komme videre og levere Brexit. "

Spurt om han ville talsmann for en ikke-avtale Brexit, sa Hunt: "Jeg ville aldri talsmannen for en ikke-avtale Brexit, jeg tror det ville være svært forstyrrende økonomisk. Og sannheten er at ingen vet hva som vil skje i det scenariet. Men jeg tror i en forhandling, kan du ikke ta disse alternativene av bordet. "

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , ,

Kategori: En forsiden, Brexit, Høyre, EU, UK

Kommentarer er stengt.