#CaribbeanExport fortsetter å støtte handel

| Juni 13, 2019

Støtte for regional handel er sentral for arbeidet med det karibiske eksportutviklingsbyrået (karibisk eksport). Karibien Eksporter i samarbeid med Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH eller GIZ kort sagt, støttet deltagelsen av fire CARIFORUM-selskaper å utstille på den nylig holdt Jamaica International Exhibition (JIE) i Montego Bay konferansesenter fra 30 mai til 1 juni 2019.

"Deltakelse i JIE gjorde det mulig for oss å få meningsfull tilbakemelding på vår nye produktlinje og fremme vår eksisterende te med ulike nøkkelaktører i det jamaicanske markedet. Vi var i stand til å presentere våre te til hotel management, distributører og til og med borgmesteren i Montego Bay som var oppmuntrende som tilbakemeldingen var fantastisk "informerte Sophia Stone, administrerende direktør på Caribbean Cure Ltd fra Trinidad og Tobago.

Andre utstillende selskaper inkluderte Benedicta SA-produsenter av regionens eneste cider alkoholholdige drikke fra Den Dominikanske Republikk, Gom Foods fra Surinam som produserer en rekke marinader og krydderier; og fra Saint Lucia presenterte Winfresh-konsernet også sitt utvalg av sauser og krydder.
Med tanke på sin erfaring på JIE Gustavo Cruz Jerez, var medstifter og konsernsjef i Benedicta SA fremhevet at de "gjorde gode forretningsforbindelser til Jamaica, Guyana, Costa Rica, Surinam, Grenada og Miami".

Inkludering av CARIFORUM-firmaer på National Trade Show som JIE er et viktig inngrep for Byrået. I tillegg til JIE støttet Byrået sytten (17) av WE-Xport-firmaene til å delta i BMEX i Barbados i perioden 7-10 juni 2019 sammen med regionale kjøpere i BIDC-kjøperprogrammet. Caribbean Export i samarbeid med EU vil fortsette å støtte nasjonale messer gjennom året som Guyana Trade and Investment Exhibition (GuyTie); Alt Vincy 2019 i St. Vincent og Grenadinene og den kommende Trade and Investment Convention (TIC) i Trinidad og Tobago.

Caribbean Export vil selv være vert for en messeutstilling i Frankfurt, Tyskland i september 27th som en del av 4th CARIFORUM-EU Business Forum, en 3-dagers begivenhet for å støtte økt handel mellom Cariforum og EU. Over 60 CARIFORUM-selskapene vil delta i forretningsforumet, hvorav mange har hatt enorm suksess på de nevnte nasjonale hendelsene.

"Vi er takknemlige for Caribbean Export og GIZ-teamet for å støtte oss i dette initiativet, og hjelpe oss med å utvikle et skritt lenger i internasjonal markedspenetrasjon" uttrykt Stone.

Caribbean Export er en regional eksportutvikling og handels- og investeringsfremmende organisasjon for Caribbean Caribbean States (Cariforum) som for tiden driver det regionale private sektorprogrammet (RPSDP) finansiert av EU under 11th European Development Fund (EDF) Caribbean Exports oppdrag er å øke de karibiske landes konkurranseevne ved å tilby kvalitet eksportutvikling og handels- og investeringsfremmende tjenester gjennom effektiv programgjennomføring og strategiske allianser. Mer informasjon om Caribbean Export finner du her.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, Caribbean, EU

Kommentarer er stengt.