Amerikanske demokratiske kandidater må sette demokratireform først for å slå #Trump

| Juni 26, 2019

Ti minutter. Det handler om den mest mulige tiden noen vil få en sjanse til å snakke på de mye forventede demokratiske debatter denne uken. Med ti kandidater på scenen for hver to-timers hendelse, pluss fem moderatorer, pluss reklamer, pluss promos, vil det være tøft for alle å få et ord i kantvis, skriver administrerende direktør og administrerende direktør for EqualCitizens.US Jason Harrow.

Det er akkurat grunnen til lanseringen av en stor forskning prosjekt For å supplere informasjonsspørsmålene oppgir kandidatene seg på debattstadiet og på deres korte opptredener på kabelnyheter. Prosjektet vil gi velgerne hva de har klamret på, men det ser ingen ut til å gi: dyp informasjon om hvor hver kandidat står på en rekke problemer som er viktige for helsen til vårt demokrati, sammen med en oppsummering og karakter for hver kandidats plattform .

"A" -kandidatene innser at det er først og fremst å befeste demokratiet, å avslutte korrupsjon, og å redusere lobbyistens, spesialinteresser og velstående giveres massive innflytelse, er et kritisk første skritt for å faktisk gjennomføre alt de ønsker å oppnå. Vil du passere common-sense pistol kontroll? Historien viser at du ikke kan gjøre det uten å ta på strukturelle problemer som gir NRA en slik stor innflytelse. Interessert i meningsfull lovgivning om klimaendringer, studentgjeld eller helsetjenester? Det er flott, men først må du få kongressen til å erkjenne at de primært er ansvarlige for hverdagsborgere, ikke deres største kampanjebevakere og støttende Super PAC.

På dette tidlige stadiet begynner noen kandidater å forstå denne virkeligheten. Andrew Yang får et A-pluss fordi han har sagt at "det første han skal gjøre, er å sette demokratiet tilbake i det amerikanske folks hender." Kirsten Gillibrand får de samme toppkarakterene fordi hun har introdusert spillskiftende lovgivning som sørger for offentlig finansiering av valg og løfter om å sette reformen på toppen av agendaen hennes. Flere andre, som Beto O'Rourke, Eric Swalwell, Marianne Williamson og Michael Bennet, innser også at de trenger å styrke vårt demokrati først, ellers vil de gjenværende politiske målene alle falle på vei.

Like avslørende er gruppen av kandidater som ennå ikke har forstått viktigheten av disse problemstillingene. Kamala Harris, for eksempel, har støttet automatisk velgerregistrering, men har ennå ikke formulert stillinger på kritiske spørsmål som offentlig finansiering av valg og slutter å rydde. I mellomtiden har Joe Biden uttrykt støtte for overturning Borgere United men plattformen hans er spesielt vag på begge hvor viktige disse problemene er og hva spesifikkene til noen hans planer vil være.

Og så er det Donald Trump. Hvilken klasse å gi ham? På den ene siden er hans anti-korrupsjon retorikk kraftig. Husk hvordan han lovte å drenne sumpen, og latterliggjort sine republikanske motstandere for å være beholden til velhavende givere? Han har rett: sumpen skal bli drenert, og politikere er også opptatt av spesielle interesser. Men så langt i Trumps første periode har han ikke bare gjort noe for å reformere selve systemet han angrep, men han har aggressivt gjort det verre ved å motsette seg en meningsfull reform, bemanning hans administrasjon med den samme gruppen av sumpboliger, og caving til trykket av hans mest innflytelsesrike givere. Samlet, la oss gi ham en gentlemans D.

For Biden, Harris, og til og med Trump, er det alltid plass til å forbedre. Disse karakterene er bare starten, ikke ferdig. Vi skal se mellom nå og november 2020. Vi håper du går utover de ti minuttene du vil høre i debattene og følge med.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, EU, Mening, US

Kommentarer er stengt.