European Commission kunngjør vinneren av #Loi130 arkitektonisk konkurranse

| Juli 11, 2019

Kommisjonen har kunngjort resultatene av en arkitektonkonkurranse som ble lansert i løpet av våren 2018 for å identifisere den beste løsningen for å erstatte en del av dets aldringskontorer i det europeiske kvartalet. Vinneren er et konsortium av fem selskaper som spesialiserer seg på levering av arkitektoniske og tekniske tjenester: RAFAEL DE LA-HOZ ARQUITECTOS, Spania (Teamleder); Perkins + Will UK Limited, Storbritannia; Latz + Partner Landskapsarkitektur Byplanlegging, Tyskland; TECNICA Y PROYECTOS SA, Spania; og, MC2 ESTUDIO DE INGENIERIA SLU, Spania. Budsjett- og HR-kommisjonær Günther H. Oettinger sa: "Gratulerer til vinnerne av vår første internasjonale arkitektkonkurranse i Brussel. Den vinnende designen foreslår solide, innovative, effektive og fremtidsrettede løsninger for å erstatte våre gamle bygninger på Loi 130-siden. "

Rudi Vervoort, ministerpresident i Brussel-hovedstaden, sa: "Vi er veldig fornøyd med resultatet av konkurransen. Takket være et meget konstruktivt samarbeid mellom EU-kommisjonen og Brussel-hovedstadsregionen, resulterte denne emblematiske konkurransen i et prosjekt som representerer en betydelig milepæl i implementeringen av vårt eget Projet Urbain Loi, som tar sikte på å finne bærekraftige, energieffektive løsninger for ombygging av det europeiske kvartalet i Brussel ". Vinnerprosjektet ble valgt ut fra en avgjørelse fra konkurransjuryen, sammensatt av internasjonalt anerkjente arkitekter og ingeniører, samt representanter for Kommisjonen og Brussel-hovedstadsregionen. Med Loi 130-prosjektet spiller kommisjonen sin rolle i Brussel-myndigheternes arbeid for å gjøre det europeiske kvartalet til et mer attraktivt sted å bo, arbeide og besøke. Mer informasjon er tilgjengelig i pressemelding og MEMO. Visuelt materiale er tilgjengelig på nettside for konkurransen og på EBS.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, EU, EU-kommisjonen

Kommentarer er stengt.