EU og #Japan velger først #ErasmusMundus Joint Master Programs

| August 1, 2019

EU-kommisjonen har kunngjort resultater av innkalling av forslag for Erasmus Mundus felles mastergrad-partnerskap med Japan lansert i oktober 2018. Kommisjonen og det japanske departementet for utdanning, kultur, sport, vitenskap og teknologi har valgt ut tre programmer som tilbys av internasjonale konsortier som involverer ledende universiteter.

Utdannings-, kultur-, ungdoms- og idrettskommissær Tibor Navracsics sa: ”I juli 2018 hadde jeg gleden av å starte EU-Japans politikkdialog på høyt nivå om høyere utdanning, kultur og sport sammen med min japanske motpart, daværende minister Hayashi. Vi understreket viktigheten av å fremme internasjonalt samarbeid innen høyere utdanning. Jeg er overbevist om at de tre felles masterprogrammene vi har valgt, som en del av vår nye EU-Japan samarbeidsmodell innen høyere utdanning, vil gi suverene resultater ved å pleie studentenes talenter, fremme dyktighet og styrke vitenskap, teknologi og innovasjon. Jeg gleder meg til å se deres positive innvirkning i månedene og årene som kommer. ”

Et budsjett på € 9 millioner er tilgjengelig for de tre topprangerte programmene som er valgt i dag, dekket likt av EU og det japanske departementet for utdanning, kultur, sport, vitenskap og teknologi. Mer informasjon er tilgjengelig i dette pressemelding.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , ,

Kategori: En forsiden, Utdannelse, Erasmus, Erasmus +, EU, EU, Japan

Kommentarer er stengt.