#Huawei kunngjør nye investeringer for å støtte sin voksende virksomhet i Irland de neste 3 årene

| August 30, 2019

Huawei har kunngjort en investering på € 70 millioner i irsk forskning og utvikling (FoU) de neste tre årene for å støtte sin voksende virksomhet i Irland.

Selskapet har sagt at FoU vil fokusere på områdene video, cloud computing, kunstig intelligens (AI) og site-pålitelighet engineering (SRE). Arbeidet vil bli støttet av over 100 meget dyktige forskere, eksperter og ingeniører Huawei sysselsetter på tvers av sine FoU-kontorer i Cork, Athlone og Dublin.

Huawei roterende styreleder Guo Ping, som kunngjør i Shenzhen, sa: “Irland har enestående talent og noen av de beste forskerne i verden. Vår FoU-innsats er mangfoldig i Irland, som programvare i Dublin og maskinvare i Cork. Irland har en flott mulighet til å fortsette å vokse som en økonomi og bli et teknologisk knutepunkt. Vi gleder oss til å styrke vårt forhold til våre lokale kunder og samarbeidspartnere. ”

Jijay Shen, administrerende direktør i Huawei Ireland, sa: “Vårt fokus er på langsiktige investeringer og å bygge positive relasjoner med viktige partnere i Irland. Denne investeringen over tre år vil hjelpe oss å drive innovasjon og samarbeid i Irland. ”

Selskapets Dublin FoU-kontor er en del av Huaweis europeiske forskningsinstitutt og utgjør en del av Huaweis forskningsøkosystem. Huaweis irske FoU-funksjon er en viktig del av det lokale teknologiske økosystemet i Irland. Den har utviklet positive og langvarige forhold til nystartede selskaper, offentlige etater og institusjoner på tredje nivå.

Huawei samarbeider med en rekke irske institusjoner på tredje nivå, inkludert Trinity College Dublin, University College Dublin og University College Cork. Det hjelper til med å finansiere vital irsk forskning innen video, kunstig intelligens og cloud computing. Selskapet samarbeider også med viktige Science Foundation Irlands sentre som Connect, Insight, Adapt og Lero. I 2018 mottok Huawei Ireland en Technology Ireland-pris for sitt arbeid med Adapt som fokuserte på et system som muliggjør automatisk registrering og plassering av annonser i videoer.

Om Huawei

Huawei er verdens ledende IKT-løsningsselskap med inntekter på over $ 100 milliarder dollar i 2018. I forrige måned kunngjorde det en økning på 23.2% i omsetningen av 2019 H1 i samme periode i fjor. Med mer enn 180,000 ansatte over hele 170 land og regioner, ble selskapet stiftet i 1987 og er et privat selskap som eies i sin helhet av sine ansatte.

Om Huawei Irland

Huawei har vært i Irland siden 2004, med sin virksomhet som nå betjener over 2 millioner mennesker og sysselsetter rundt 500 direkte og indirekte her. Huawei sin forretningsvirksomhet i Irland fortsetter å trives. Intelligent tilkobling med fiber- og 5G-teknologier har begynt og vil styrke markedet for mobilnett og bredbåndsnett, AI og IOT. Huawei Ireland samarbeider veldig tett med lokale operatører og partnere, og vi er fokusert på å pleie fremtidens talent og dyktige fagfolk i disse områdene over hele landet.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , ,

Kategori: En forsiden, Kina, EU, EU, Utvalgte Artikkel, Teknologi, Telekom

Kommentarer er stengt.