#Turkey - Største fotballklubb #Galatasaray kunngjør lansering av fan-tokens

| September 18, 2019

Galatasaray er den største klubben i Tyrkia basert på antall fans. Disse fan-symbolene vil gi fansen mulighet til å stemme i klubbdelegerte meningsmålinger, og delta i beslutningen om temaer som klubben vil stille opp for fansstemme.

Dag for dag blir Tyrkia mer vennlig med cryptocurrency. Tyrkia er fortsatt den første i verden som eier cryptocurrency. 20% av 82 millioner kalkuner befolkning eier cryptocururrency. Mange innflytelsesrike selskaper i et kryptofelt som Binance, Coinbase, Huobi, Exmo, Socios, Chiliz, har allerede lansert sine plattformer i Tyrkia.

Blockchain-entusiaster, investorer, de desentraliserte applikasjonsutviklerne, blockchain-startups, børs- og børsanalytikere, digitale bankfolk, handelsmenn, gruvearbeidere, konsulent- og rådgivende selskaper, regjeringspolitiske rådgivere fra Tyrkia, Europa, MENA, Nord-Amerika og Sentral-Asia møtes februar 20 -21, 2020 i den største blockchain-konferansen i MENA og Euroasia-regionene - Blockchain Economy2020.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , , , , ,

Kategori: En forsiden, EU, Kalkun

Kommentarer er stengt.