Motstandere legger merke til: #B52Bombere er tilbake og klare til å rulle

| Oktober 11, 2019

Mindre enn en måned etter B-2s avgang ankom en annen Bomber Task Force-utplassering av B-52 Stratofortress-fly, luftmenn og støtteutstyr fra 2nd Bomb Wing, Barksdale Air Force Base, Louisiana, til RAF Fairford, England, på 10 oktober , å gjennomføre teaterintegrasjon og flygetrening.

"Bomber Task Force-rotasjoner gir oss en konsistent og
nær kontinuerlig lang rekkevidde våpenevne, og representerer vår evne til å projisere luftmakt over hele kloden, ”sa general Jeff Harrigian, sjef, US Air Forces in Europe og Air Forces Africa.

”De gir også uvurderlige muligheter til å trene og integrere seg med våre
allierte og partnere i Svartehavet, Østersjøen og de arktiske regionene. Av
varierende typer og samlet antall fly på hver BTF-rotasjon vi er
kunne trene til en rekke scenarier og samarbeidspartnere mens vi demonstrerer
vårt ironclad forpliktelse overfor våre NATO-allierte og vårt løfte om å sikre
regional sikkerhet. ”

Utplasseringen av strategiske bombefly til Storbritannia hjelper med å utøve RAF Fairford som United States Air Forces i Europas fremtidige operasjonssted for bombefly. Utplasseringen inkluderer også felles og alliert trening i

Amerikansk teater for europeisk kommando for å forbedre interoperabiliteten til bombefly. Trening med felles partnere, allierte nasjoner og andre amerikanske luftvåpensenheter bidrar til en dødelig og klar styrke og gjør det mulig for oss å bygge varige og strategiske forhold som er nødvendige for å møte et bredt spekter av globale utfordringer.

Dekning av denne distribusjonen tilgjengelig her.

Amerikanske europeiske kommandoen er en av to amerikanske fremadrettede geografiske områder
stridende kommandoer hvis fokusområde spenner over hele Europa, deler av Asia og Midt-Østen, Arktis og Atlanterhavet. Kommandoen er sammensatt av omtrent 70,000 militært og sivilt personell og er ansvarlig for USAs forsvarsoperasjoner og forbindelser med NATO og 51 land. Mer informasjon om USAs europeiske kommando.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, Forsvar, EU, UK

Kommentarer er stengt.