USAs strategiske kommando lanserer oppdragsgiver-oppgave for #GlobalThunder

| Oktober 28, 2019

Et Bomber Task Force (BTF) oppdrag som involverer B-52 Stratofortress (Bildet) og B-2 Spirit-fly finner sted i dag (28 oktober) for å trene amerikanske strategiske kommandokrefter, vurdere felles operativ beredskap og integrere med et komplett komplement av amerikanske og sentrale allierte fly.

Flyene dro fra flere steder i USA og er
gjennomføre treningsoperasjoner i det europeiske teateret som en del av Trening
Global Thunder 20. Når treningen er fullført, vil bombeflyene
tilbake til hjemmebasene deres. Disse operasjonene inkluderer å bli med og integrere med B-52-fly som for øyeblikket er distribuert til Royal Air Force, Storbritannia, så vel som med fjerde og femte generasjons jagerfly som er fløyet av flere nære allierte. Denne BTF demonstrerer USAs evne til å tilby utvidet
avskrekke og oppfylle forpliktelser overfor allierte og partnere i regionen.

Global Thunder er USSTRATCOMs årlige øvelse om kjernekommando og kontroll og feltopplæring. Å innlemme dette BTF-oppdraget i denne globale øvelsen forbedrer USAs integrasjon med allierte og forbedrer den generelle beredskapen til USAs kjernefysiske avskrekkelse.

Bomber Task Force-oppdrag setter bekjentskap i gang med å utføre operasjoner i forskjellige Geographic Combatant Commands 'ansvarsområder for å øke beredskapen og gi den opplæringen som er nødvendig for å svare på enhver potensiell krise eller utfordring over hele kloden. I tillegg demonstrerer BTF-oppdrag USAs engasjement for allierte og partnere og styrker dets delte engasjement for global sikkerhet og stabilitet.

USSTRATCOM har globalt ansvar tildelt gjennom den enhetlige kommandoplanen som inkluderer strategisk avskrekking, kjernefysiske operasjoner, felles
elektromagnetisk spektrumoperasjoner, global streik, rakettforsvar og
analyse og målretting.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , ,

Kategori: En forsiden, Forsvar, EU, NATO, Sikkerhet, US

Kommentarer er stengt.