# Labour lover millioner av kvinner pensjonskompensasjon

| November 25, 2019
Storbritannias viktigste opposisjons Arbeiderparti har lovet å overlate mer enn tre millioner kvinner erstatning for tapet av år med statlige pensjonsutbetalinger da pensjonsalderen ble hevet hvis den vinner makten ved valget i 12 i desember, skriver Elizabeth Piper.

Arbeids finanssjef John McDonnell (avbildet) sa utbetalinger på opptil 31,000 pund, med en gjennomsnittlig betaling på 15,000 pund, ville bli gjort til de kvinnene som hadde ventet å gå av med pensjon ved 60, men deretter ble fortalt at de måtte vente lenger.

Labor sa at den totale kostnaden for et slikt forslag ble estimert til å være 58 milliarder pund før skatt, men at det kunne betales i avdrag.

"Den neste Labour-regjeringen vil kompensere kvinner som urettferdig ble rammet av økningen i den statlige pensjonsalderen og gi dem respekten de fortjener," sa Labour-leder Jeremy Corbyn i en uttalelse.

“De mektige og velstående vil at du skal tro at reell endring er umulig, at den ikke er realistisk. Men det er mulig med Labour. Fordi Labour ikke er på siden av milliardærene og bankfolkene, er vi på folkets side. ”

Flyttingen er en del av Labours generøse utgiftsplaner, men det ble ikke kostet i sitt manifest. McDonnell sa til Sky News at det ville bli finansiert av en "veldig spesiell ordning, en beredskap".

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , ,

Kategori: En forsiden, EU, Jeremy Corbyn, Arbeids, livsstil, pensjoner, UK

Kommentarer er stengt.