Kontakt med oss

Forsiden

FIE trer inn med en plan for å støtte fektere midt i COVID-19-krisen

Publisert

on

Et nytt initiativ bekrefter en trend for å hjelpe idrettsutøvere med å overvinne konsekvensene av COVID-19-pandemien.

International Fencing Federation (FIE), ledet av Alisher Usmanov, har kunngjort en global støtteplan rettet mot nasjonale forbund midt i COVID-19-krisen.

"Vår verden har stått overfor koronaviruspandemien, noe som medfører enorme konsekvenser for fysisk og mental helse, så vel som økonomien," sa Usmanov i en uttalelse som ble offentliggjort forrige fredag ​​av FIE. "Fektere og deres føderasjoner har måttet stoppe sine aktiviteter brått. I ånden av solidaritet og enhet, og for å hjelpe vår gjerdefamilie med å overvinne denne vanskelige perioden, kom vi med en enestående støtteplan, og tildelte 1 million sveitsiske franc til dette formålet. . "

Alisher Usmanov, foto av TASS

Alisher Usmanov, foto av TASS

I henhold til planen som er vedtatt av eksekutivkomiteen, vil FIE gi økonomisk støtte til sine organisasjoner, idrettsutøvere og dommere, og fryse medlemskap og organisasjonsavgift. Det sikrer også tilskudd til gjerder for å delta i kommende mesterskap.

Denne kunngjøringen kommer i et avgjørende øyeblikk når den sportslige verdenen blir stoppet av den pågående suspensjonen av de fleste aktiviteter og omplasseringen av hendelser.

Allerede i mai etablerte World Athletics og International Athletics Foundation (IAF) et velferdsfond på $ 500,000 XNUMX dollar for å støtte profesjonelle idrettsutøvere som har mistet en betydelig del av inntekten på grunn av suspensjon av internasjonale konkurranser.

Verdens friidrettspresident Sebastian Coe bemerket at “ressursene må være fokusert på idrettsutøvere som sannsynligvis vil konkurrere på de olympiske leker i Tokyo neste år og nå sliter med å betale for grunnleggende nødvendigheter på grunn av tap av inntekt under pandemien.

FIE, som består av totalt 157 forbund, planlegger for øyeblikket å gjenoppta konkurransene innen november neste år. Fektarnes senior olympiske kvalifiseringsrangering forblir frossent fra mars 2020, heter det.

FIE var et av de første internasjonale forbundene som ga ut sin globale støtteplan, som nå kan følges av andre.

Gitt usikkerheten rundt slutten av coronavirus-pandemien, trenger idrettsorganisasjoner å tenke på hvordan de kan gi ytterligere moralsk og økonomisk støtte til sine idrettsutøvere. Flere initiativer bør forventes fra givere og forbund i løpet av en nær fremtid.

I mellomtiden jobber FIE, ifølge Usmanov, utrettelig for å beskytte våre idrettsutøvere og hele organisasjonen for å sikre at fremtidige konkurranser finner sted trygt. Som gjerdere møter vi fremtiden sammen, hodet opp og maskene våre på ”.

Usmanov, en tidligere profesjonell gjerder, har ledet FIE siden 2008 og har lagt en bemerkelsesverdig CHF80 millioner (USD 82 millioner dollar) i FIEs balanse over tre tidligere olympiske sykluser, ifølge Inne på nettstedet for spillnyheter.

To ganger som ble gjenvalgt til dette innlegget, sparte russeren ingen anstrengelser for å bidra til å fremme inngjerding og for å hjelpe de voksende nasjonale forbundene i Asia, Afrika og andre deler av verden.

Han overbeviste også IOC, som ledes av den tidligere fektmesteren Thomas Bach, til å tildele fektet hele medaljen til fekting under det kommende OL i Tokyo.

Da COVID-19-pandemien brøt ut, har Usmanov og hans virksomheter bidratt til å bekjempe virkningen av dette med store donasjoner i forskjellige land, særlig i Russland og i Usbekistan.

Sport og sportsbransjer kan ha blitt hardt rammet av COVID-19, men sport antas også å være den beste medisinen mot sykdommer. Aristoteles pleide å si at "ingenting er så tappende og ødeleggende for menneskekroppen, som langvarig fysisk inaktivitet".

Forhåpentligvis vil FIEs initiativ til å støtte gjerder i denne tiden med fortsatt turbulens bringe oss nærmere å avslutte den nåværende pausen i verdens sportsliv.

EU

Toy safety: Commission consults on limiting aniline in toys

Publisert

on

The Commission launched a public consultation on limiting values for aniline in toys in order to enhance the protection of children's health. Aniline, which may be bound to colorants in toy materials, such as textiles or leather, is suspected to cause cancer and induce heritable mutations in the germ cells of humans. The Commission is proposing to amend the Toy Safety Directive to limit the amount of aniline in toys to 30 mg/kg, which is the lowest concentration the test can identify. Aniline should also be limited in finger paints. The Directive lays down the safety criteria that toys must meet before they can be marketed in the EU. Before being subject to the next steps in the adoption process, the draft amendment will be published for four weeks on the Bedre reguleringsportal for public feedback. The consultation will be open until 22 October 2020 included.

Fortsett å lese

Belgia

Kommisjonen godkjenner belgisk ordning på € 10 millioner for å støtte potetprodusenter som er rammet av koronavirusutbrudd i Wallonia

Publisert

on

EU-kommisjonen har godkjent en belgisk ordning på 10 millioner euro for å støtte den vallonske potetsektoren i sammenheng med koronavirusutbruddet. Ordningen ble godkjent under statsstøtten Midlertidig rammeverk. Den offentlige støtten, som vil ha form av direkte tilskudd, vil være åpen for produsenter og bedrifter som er aktive i potetsektoren i Wallonia.

Ordningen tar sikte på å møte likviditetsbehovet til mottakerne, og dermed hjelpe dem med å fortsette sine aktiviteter under og etter koronavirusutbruddet. Kommisjonen fant at den belgiske ordningen er i tråd med vilkårene i det midlertidige rammeverket. Spesielt i) støtten overstiger ikke € 100,000 per mottaker som gitt i den midlertidige rammen for foretak i den primære landbrukssektoren, og (ii) ordningen vil løpe frem til 31. desember 2020.

Kommisjonen konkluderte med at tiltaket er nødvendig, hensiktsmessig og forholdsmessig for å avhjelpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi, i tråd med artikkel 107 (3) (b) i TEUF og vilkårene fastsatt i den midlertidige rammen. På dette grunnlag godkjente kommisjonen ordningen i henhold til EUs regler for statsstøtte.

Mer informasjon om midlertidig rammeverk og andre tiltak som er utført av kommisjonen for å håndtere den økonomiske effekten av coronavirus-pandemien, kan du finne franske baguetter.. Den ikke-fortrolige versjonen av vedtaket vil bli gjort tilgjengelig under saksnummer SA.58649 i statsstøtte register på kommisjonens konkurranse nettside når noen konfidensialitetsproblemer er løst.

Fortsett å lese

coronavirus

Coronavirus: European Center for Disease Prevention and Controls nye risikovurdering viser behovet for å øke koronavirusresponsen i EU

Publisert

on

European Center for Disease Prevention and Control (ECDC) publiserte sin oppdatert risikovurdering angående COVID-19-pandemien, sammen med et sett med retningslinjer for ikke-farmasøytiske inngrep (som håndhygiene, fysisk distansering, rengjøring og ventilasjon). Den oppdaterte risikovurderingen viser at varslingsgraden har økt jevnt og trutt i hele EU og Storbritannia siden august, og at tiltakene ikke alltid har vært tilstrekkelig for å redusere eller kontrollere eksponeringen.

Det er derfor avgjørende at medlemslandene utruller alle nødvendige tiltak ved første tegn på nye utbrudd. Helse- og mattrygghetskommisjonær Stella Kyriakides sa: ”Dagens nye risikovurdering viser oss tydelig at vi ikke kan senke vakta. Med noen medlemsland som opplever flere tilfeller enn under toppen i mars, er det tydelig at denne krisen ikke ligger bak oss. Vi er i et avgjørende øyeblikk, og alle må handle avgjørende og bruke verktøyene vi har. Dette betyr at alle medlemslandene må være klare til å utrulle kontrolltiltak umiddelbart og til rett tid, med det aller første tegn på potensielle nye utbrudd. Dette kan være vår siste sjanse til å forhindre en gjentagelse i fjor. ”

European Center for Disease Prevention and Control Director Andrea Ammon sa: “Vi ser for øyeblikket en bekymringsfull økning i antall COVID-19 tilfeller oppdaget i Europa. Inntil det er en trygg og effektiv vaksine tilgjengelig, er rask identifisering, testing og karantene av høyrisikokontakter noen av de mest effektive tiltakene for å redusere overføring. Det er også alles ansvar å opprettholde de nødvendige personlige beskyttelsestiltakene som fysisk distansering, håndhygiene og å være hjemme når du føler deg syk. Pandemien er langt fra over, og vi må ikke slippe vår vakt. ”

En pressekonferanse med kommissær Kyriakides og direktør Ammon fant sted 24. september og kan sees på EBS. En full pressemelding, samt a Q & A om EUs vaksinestrategi, er tilgjengelig online.

Fortsett å lese
Annonse

Facebook

Twitter

Trender