Kontakt med oss

Utdannelse

#Scotland akser nedgraderte eksamenskarakterer i forspill til mulige problemer i Storbritannia

Publisert

on

Skotske studenter vil ha nedklassifiserte eksamensresultater som brukes til å sikre universitetsplasser hevet tilbake til opprinnelige nivåer satt av lærere, da Edinburgh står overfor sinne over et problem forårsaket av coronavirus-pandemien, som også kan spille ut i England. Da nesten ingen eksamener fant sted, ga lærere karakter på elever i hovedfag, og karakterene ble deretter moderert av eksamensstyrene. Til elevers og foreldres forferdelse så 75,000 ungdommer at karakterene deres ble revidert, skriver Costas Pitas.

Lignende problemer kan begynne å dukke opp torsdag (13. august) når studenter i England, Wales og Nord-Irland får resultatene på A-nivå, som mange universitetsplasser bygger på. "Alle nedgraderte priser vil bli trukket tilbake," sa Skottlands utdanningsminister John Swinney. “I eksepsjonelle tider må virkelig vanskelige beslutninger tas. Det er dypt beklagelig at vi tok feil, og det beklager jeg. ”

Mens England og Skottland opererer med forskjellige systemer, så begge skolene stengt for de fleste elever fra mars, og tvang avlysning av mange eksamener og ba om spesielle prosedyrer for å bli implementert. Tilsynsmyndigheten i England, Ofqual, har sagt at den vil veie opp en rekke faktorer da den utsteder merker senere denne uken, inkludert å sikre at karakterene tillater elevene å konkurrere med tidligere og fremtidige årskull.

"Vi har satt i gang spesielle ordninger for denne sommeren for å sikre at de aller fleste studentene får beregnede karakterer, slik at de kan komme videre til videre studier eller ansettelse som forventet," heter det i slutten av juli.

Utdannelse

President von der Leyen mottar keiserinne Theophano-prisen for Erasmus-programmet

Publisert

on

7. oktober EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen (Bildet) aksepterte Empress Theophano Prize, tildelt Erasmus-programmet, under en seremoni holdt på Rotunda Monument i Thessaloniki, Hellas, som hun deltok på via videokonferanse. Prisen belønner enkeltpersoner eller organisasjoner som yter et enestående bidrag til å utdype europeisk samarbeid og forbedre forståelsen av de forskjellige historiske gjensidig avhengighetene i Europa.

Etter å ha mottatt prisen sa presidenten at hun var beæret over å motta prisen "for de ti millioner europeere som har deltatt i Erasmus-programmet siden oppstarten" og viet den "til studentene, lærerne, drømmerne som har laget dette Europeisk mirakel går i oppfyllelse ”.

I sin aksepttale trakk president von der Leyen også paralleller mellom den europeiske gjenopprettingsplanen og Erasmus +: ”Akkurat som Erasmus var den gang, er NextGenerationEU nå. Det er et program av enestående omfang og omfang. Og det kan bli det neste store samlende prosjektet for Unionen vår. Vi investerer sammen ikke bare i en kollektiv utvinning, men også i vår felles fremtid. Solidaritet, tillit og enhet må bygges og gjenoppbygges gang på gang. Jeg vet ikke om NextGenerationEU kan endre Europa så dypt som Erasmus-programmet gjorde. Men jeg vet at nok en gang Europa har valgt å mestre og forme fremtiden - sammen. "

Les presidentens fulle tale online i English or Fransk, og se den tilbake franske baguetter.. Mer enn 4 millioner mennesker vil ha hatt muligheten til å studere, trene og få erfaring i utlandet mellom 2014 og 2020 takket være Erasmus + -programmet. Lær mer om Erasmus franske baguetter..

Fortsett å lese

voksnes læring

#Coronavirus - Britiske universiteter bør ikke åpne igjen i september, sier fagforeningen

Publisert

on

By

Britiske universiteter bør skrote planene om å gjenåpne i september for å hindre at reisestudenter gir næring til landets koronaviruspandemi, sa en fagforening og ba om at kurs ble undervist online. Statsminister Boris Johnsons regjering har kommet under skudd over sine grep om å starte utdanningen på nytt, spesielt etter en rekke over eksamensresultater for skoleelever og et mislykket forsøk på å bringe alle elevene tilbake til klassene sine tidligere i år, skriver Elizabeth Piper.

Johnson har bedt briterne om å gå tilbake til noe mer lik normalitet etter koronaviruslåsingen, og oppfordrer arbeidstakere til å gå tilbake til kontorer for å hjelpe økonomien til å komme seg etter en 20% sammentrekning i april-juni-perioden.

Men University and College Union (UCU) sa at det var for tidlig å sende studenter tilbake til universitetene, og advarte om at de kunne få skylden hvis tilfeller av COVID-19 økte. "Å flytte en million pluss studenter rundt i landet er en oppskrift på katastrofe og risikerer å forlate dårlige forberedte universiteter som pleiehjemmene til en ny bølge," sa UCUs generalsekretær Jo Grady i en uttalelse. "Det er på tide at regjeringen endelig tar en avgjørende og ansvarlig handling i denne krisen og ber universitetene om å forlate planene for ansikt til ansikt-undervisning," sa hun og oppfordret regjeringen til å flytte all undervisning online for første semester.

Stephen Barclay, hovedsekretær i finansministeriet (finansdepartementet), sa at han ikke var enig i argumentet. "Jeg tror at universiteter som resten av økonomien må komme tilbake, og studentene må kunne gjøre det," sa han Times Radio. Flere universiteter sier at de er klare til å åpne igjen neste måned etter ukes forberedelser, og noen studenter sier at de allerede har brukt penger på slike ting som bolig i forberedelsene til den nye perioden.

Fortsett å lese

coronavirus

#Coronavirus - # Erasmus + mobiliserte for en sterk respons på pandemien

Publisert

on

Kommisjonen har vedtatt en revisjon av Erasmus + 2020 årlige arbeidsprogram, gir ytterligere € 200 millioner for å øke digital utdanning og opplæring og fremme ferdighetsutvikling og inkludering gjennom kreativitet og kunst. COVID-19-pandemien har hatt en forstyrrende innvirkning på utdanning og opplæring, med nye måter å undervise og lære på som krever innovative, kreative og inkluderende løsninger.

Fremme av den europeiske livsstilen Visepresident Margaritis Schinas sa: “Det europeiske utdanningsområdet må fremme digital utdanning og ferdigheter for å redusere forstyrrelser forårsaket av pandemien og for å støtte Europas rolle i den digitale overgangen. Kommisjonen vil publisere ekstraordinære Erasmus + -samtaler på 200 millioner euro som vil gi flere muligheter til å lære, undervise og dele i den digitale tiden. Effektive, innovative og inkluderende løsninger for å forbedre digital utdanning og ferdigheter finnes og vil dra nytte av europeisk støtte. ”

Innovasjon, forskning, kultur, utdanning og ungdomskommisjonær, Mariya Gabriel, sa: ”Jeg er glad for at Erasmus + -programmet blir mobilisert for å støtte sentrale aktører innen utdanning, opplæring og ungdom i disse utfordrende tider. 200 millioner euro vil være tilgjengelig for å støtte digital utdanning og opplæring, digitalt ungdomsarbeid, men også kreative ferdigheter og sosial inkludering. Det er et viktig skritt, som baner vei for handlingsplanen for digital utdanning, som kommisjonen lanserer i høst. "

De Erasmus + program vil støtte prosjekter for å styrke digital undervisning, læring og vurdering i skoler, høyere utdanning og yrkesopplæring. Det vil også gi muligheter for skoler, ungdomsorganisasjoner og læringsinstitusjoner for å støtte ferdighetsutvikling, for å øke kreativiteten og styrke sosial inkludering gjennom kunst, sammen med kulturelle og kreative sektorer. Utlysninger om prosjekter i disse områdene vil bli publisert i løpet av de kommende ukene. Interesserte organisasjoner bør komme i kontakt med sine Erasmus + National Agency.

Fortsett å lese
Annonse

Facebook

Twitter

Trender