Kontakt med oss

EU

EU skal innføre ny lovgivning for sikker #Cryptocurrency exchange

Publisert

on

Ifølge en rapport fra Kypros Mail, kunne en ny kryptovalutalovgivning for sikker kryptovalutautveksling innføres i EU-landene. I henhold til denne nye lovgivningen, under de nye retningslinjene, Bitcoin og andre digitale valutaer vil bli kalt monetære instrumenter over hele Europa. Dette betyr at lovlig kryptovalutautveksling vil være mer gjennomsiktig enn noensinne. Videre sies det at denne nye lovgivningen vil oppmuntre til innovasjon knyttet til krypto og blockchains sektor, skriver Graham Paul.

EU har jobbet med å lage et utvekslingsregulerende og juridisk rammeverk for kryptokurver i nesten et år. I denne forbindelse åpnet EU-kommisjonen en konsultasjon i desember 2019 der den offentlig spurte om kommentarer til kryptoregulering. På konsultasjonen deltok topp private selskaper som Google og PayPal. I er konsultasjonen EU-kommisjonen diskuterte om hvordan man kan gjøre forskriften mer gjennomførbar, hindringene de kan møte når de implementerer forordningen, og hvordan man kan takle disse hindringene på en organisert og effektiv måte.

På slutten av den lange konsultasjonen sa EU-kommisjonens administrerende president Valdis Dombrovskis at det var mangelen på rettssikkerhet som var den viktigste blokkeringen i utviklingen av et sterkt kryptomarked i EU. Han la også til at, med europeiske selskaper som den ledende fronten innen innovasjon for digital finans, er det en god sjanse for Europa til å bli en global standardsetter og tøffe sin internasjonale status med denne nye lovgivningen.

Kryptovalutaer skal kategoriseres som økonomiske objekter

Bruno Schneider-Le Saout, presidenten for Brussel-baserte Blockchain Federation, sa at den nye lovfestingen vil opprettholde europeisk datastyrt finansiering i lang tid framover. Han mener at denne nye lovgivningen vil gi rettssikkerhet som er avgjørende for både krypto eiendeler og for implementering av DLT (distribuert hovedboksteknologi) tjenester og tokenisering av finansielle instrumenter. Schneider-Le Saou la også til at det er sentralt at kryptografiske former for penger vil bli anerkjent som finansielle instrumenter. Dette ville tillate at denne fordelsklassen inkluderes for EUs lovlige instrumenter som styrer næringslivet. Denne nye regulering vil ha stor innvirkning i forhold til den forrige.

Det er sett at folk ofte viker unna å bruke kryptovaluta på grunn av den tvetydige juridiske troverdigheten. Mens utveksling av kryptokurver er helt lovlig i Europa, har noen fortsatt ideen om at kryptokurver for det meste brukes til ulovlig utveksling. Årsaken bak dette er folks misforståelse av krypto. En tydelig lovgivning som bruker solid regulering vil forandre folks perspektiv på krypto. Bitcoin og andre kryptokurver blir brukt til lovlige daglige transaksjoner nå mer enn noen gang, og bruken vil formere seg betydelig i nær fremtid.

En ny studie av Bitfurys analytiske plattform Krystall har avslørt at USA har flest kryptovaluta-transaksjonsrekorder mellom 1. januar 2013 og 30. juni 2019. Etterfulgt av Storbritannia og Honk Kong. EU-landene er også på topplisten. Det kan forventes at denne nye lovgivningen vil forme antall valutavekslinger for EU-land til det høyeste.

Kryptovaluta er et valutasystem som ikke krever at en tredjepart bytter penger. Kryptovaluta når mottakeren direkte fra avsenderen. Dette systemet kalles 'peer-to-peer' nettverkssystem. Transaksjonen fullføres ved hjelp av kryptografi som er en veldig sikker prosess. Siden ingen tredjepartsenheter kontrollerer transaksjonsprosessen, er det ikke mulig å bestemme transaksjonsdynamikken til kryptovaluta. Dette betyr at ingen kan vite hvem som sender penger til hvem. Kryptovaluta-transaksjoner kan gjøres med fullstendig anonymitet.

Bitcoin er for tiden den mest populære og verdifulle kryptovalutaen i verden. Ethereum, Dash, Litecoin, XRP, Tether, EOS er kryptovalutaer med et stort potensial. Det kan forventes at folk i EU vil engasjere seg i kjøp av bitcoin og andre kryptovalutaer mer når denne nye lovgivningen er vedtatt.

Da bruken av kryptovaluta er mer fremtredende dag for dag, ville det være nyttig å vite noen av fordelene.

Fordeler med å bruke kryptovaluta

  • Cryptocurrency er et helt desentralisert valutasystem. Verken regjeringen eller noen myndighet kontrollerer den. Som et resultat av peer-to-peer-systemet er hver bruker her den virkelige eieren av deres kryptovaluta. Ingen andre kan ta eierskap til sitt bitcoin-nettverk. Eliminerer sjansene for svindel eller bedrag.

  • Hele prosessen med kryptokurrency-transaksjoner er anonym. En kryptobruker kan åpne flere kryptokontoer. Ingen personlig informasjon, som brukernavn, adresse, etc. er nødvendig for å åpne disse kontoene. Som et resultat forblir brukerens viktige identitet hemmelig. Dette betyr ingen identitetstyveri.

  • Det er veldig enkelt å opprette en kryptokurrency-konto. I løpet av denne saken trenger du ikke fylle noe plagsomt skjema som å åpne en tradisjonell brukskonto. Ingen ekstra avgifter kreves. Ingen papirer kreves. Kryptotransaksjonsprosessen er ekstremt rask. uavhengig av hvor bitcoin sendes fra, når den mottakeren i løpet av få minutter. Dette gjør øyeblikkelig oppgjør.

  • Transaksjonsprosessen for kryptovaluta fullføres veldig gjennomsiktig. Registreringer av hver transaksjon lagres under en blockchain som alle kan se fra hvilken som helst del av planeten.

  • Siden kryptovaluta fjerner mellommannen i transaksjonen, er det ikke behov for transaksjonsgebyrer.

Sikker kryptokursutveksling

En av de største bekymringene folk har om utveksling av kryptokurver er sikkerhet. Sikker kryptokursutveksling kan bare sikres fra et lisensiert kryptokursutvekslingsselskap eller nettsted eller organisasjon. Sikkerhet er et av hovedmålene i denne nye kryptovalutalovgivningen, og folk kan unntatt en tryggere og enklere bruk av kryptovalutaer. Det vil sette en global standard og vil muligens ha stor positiv innvirkning i dagene som kommer. Utvilsomt vil lovgivning og sikkerhetstiltak gjøre sikker utveksling av kryptovaluta lettere og mer troverdig.

Med bruken av kryptovaluta øker dag for dag mer, vil folk mer og mer engasjere seg i å kjøpe bitcoin og annen kryptovaluta. Men før du kjøper og investerer i kryptovaluta, er det avgjørende å forstå verdiene og trendene. Det er noen få forholdsregler som må tas før du kjøper eller investerer i kryptovalutaer. Det er mange stier som kan føre deg til usikker linje som kan være i trøbbel. Det er mange måter sikre måter å kjøpe kryptokurver på, men det er også mange som er usikre. Disse usikrede kildene kan føre til malware-svindel, falske bitcoins, ponzi-ordning, ICO-svindel. Så det er best å vite om selgerens troverdighet. Det er veldig viktig å kjøpe bitcoin fra en lisensiert kryptokursutveksling sdet eller selskapet. Det er nødvendig at eieren, nettstedet eller selskapet har en juridisk troverdighet.

Ingen kan forutsi fremtiden. Noen av de berømte økonomene tror at kryptovaluta i fremtiden vil styre verden, papirnotater vil ikke eksistere. Det er ingen tvil om at grafen over viktigheten av blockchain og bitcoin i verden er oppover. Med tanke på det store potensialet, kan kjøp og investering i krypto være et skritt i riktig beslutning for en lønnsom fremtid.

Belgia

Iransk opposisjon samles foran den amerikanske ambassaden i Brussel for å be USA og EU om en fast politikk overfor det iranske regimet

Publisert

on

Etter G7-toppmøtet i London er Brussel vert for NATO-toppmøtet med amerikanske og EU-ledere. Det er den første turen til president Joe Biden utenfor USA. I mellomtiden har forhandlingsforhandlingene om Iran startet i Wien, og til tross for den internasjonale innsatsen for å returnere Iran og USA til samsvar med JCPOA, viste iransk regime ingen interesse for å gå tilbake til sine forpliktelser under JCPOA-sammenheng. I den ferske IAEA-rapporten har viktige bekymringer blitt reist som det iranske regimet ikke klarte å ta tak i.

Den iranske diasporaen, tilhengere av National Council of Resistance of Iran i Belgia, holdt et møte i dag (14. juni) foran den amerikanske ambassaden i Belgia. De holdt plakater og bannere med bildet av Maryam Rajavi, lederen for den iranske opposisjonsbevegelsen som har erklært et ikke-kjernefysisk Iran i sin 10-punkts plan for det frie og demokratiske Iran.

I plakatene og slagordene ba iranerne USA og EU om å jobbe hardere for å holde mullahs-regimet ansvarlig for dets menneskerettighetsbrudd også. Demonstrantene understreket behovet for en avgjørende politikk fra USA og de europeiske landene for å utnytte mullahs søken etter en atombombe, trappet opp undertrykkelse hjemme og terroraktiviteter i utlandet.

I følge den nye IAEA-rapporten, til tross for den tidligere avtalen, nekter geistlige regimet å svare på IAEA-spørsmål på fire omstridte steder og (for å drepe tiden) har utsatt ytterligere samtaler til etter presidentvalget. I følge rapporten har regimets berikede uranreserver nådd 16 ganger grensen tillatt i atomavtalen. Produksjonen av 2.4 kg 60% anriket uran og ca. 62.8 kg 20% ​​anriket uran er alvorlig bekymret.

IAEAs generaldirektør Rafael Grossi sa: Til tross for avtalt vilkår, "Etter mange måneder har Iran ikke gitt den nødvendige forklaringen på tilstedeværelsen av kjernefysiske partikler ... Vi står overfor et land som har et avansert og ambisiøst atomprogram og beriker Uranium veldig nær våpennivå. ”

Grossis kommentarer, også rapportert av Reuters i dag, gjentok: "Mangelen på avklaring av byråets spørsmål angående nøyaktigheten og integriteten til Irans beskyttelseserklæring, vil alvorlig påvirke byråets evne til å sikre Irans atomprograms fredelige natur."

Maryam Rajavi (avbildet), den valgte presidenten for National Council of Resistance of Iran (NCRI), sa at den ferske rapporten fra International Atomic Energy Agency (IAEA) og kommentarene fra generaldirektøren igjen viser at for å garantere dens overlevelse, geistlige regimet har ikke forlatt atombombeprosjektet. Det viser også at for å kjøpe tid har regimet fortsatt sin hemmeligholdspolitikk for å villede det internasjonale samfunnet. Samtidig utpresser regimet sine utenlandske samtalepartnere for å oppheve sanksjoner og ignorere sine rakettprogrammer, eksport av terrorisme og kriminell innblanding i regionen.

Fortsett å lese

Brexit

Ex-EU Brexit-forhandler Barnier: Storbritannias rykte står på spill i Brexit row

Publisert

on

By

Leder for arbeidsgruppen for forbindelser med Storbritannia, Michel Barnier deltok i debatten om handels- og samarbeidsavtalen mellom EU og Storbritannia under den andre dagen av en plenarmøte i Europaparlamentet i Brussel, Belgia 27. april 2021. Olivier Hoslet / Pool via REUTERS

Michel Barnier, EUs tidligere forhandler av Brexit, sa mandag 14. juni at Storbritannias rykte sto på spill angående spenninger over Brexit.

EU-politikere har beskyldt den britiske statsministeren Boris Johnson for ikke å respektere forpliktelser gjort om Brexit. Voksende spenning mellom Storbritannia og EU truet med å overskygge gruppen av syv-toppmøtet søndag, med London som anklaget Frankrike for "støtende" bemerkninger om at Nord-Irland ikke var en del av Storbritannia. Les mer

"Storbritannia må ta hensyn til sitt rykte," sa Barnier til France Info-radioen. "Jeg vil at Johnson skal respektere signaturen hans," la han til.

Fortsett å lese

coronavirus

Parlamentets president etterlyser et europeisk søk- og redningsmisjon

Publisert

on

Europaparlamentets president David Sassoli (Bildet) har åpnet en interparlamentarisk konferanse på høyt nivå om håndtering av migrasjon og asyl i Europa. Konferansen fokuserte spesielt på de eksterne aspektene ved migrasjon. Presidenten sa: "Vi har valgt å diskutere i dag den ytre dimensjonen av migrasjon og asylpolitikk fordi vi vet at bare ved å takle ustabilitet, kriser, fattigdom, menneskerettighetsbrudd som skjer utenfor våre grenser, vil vi være i stand til å takle roten årsaker som presser millioner av mennesker til å dra. Vi må håndtere dette globale fenomenet på en menneskelig måte, for å ønske velkommen til menneskene som banker på dørene våre hver dag med verdighet og respekt.
 
“COVID-19-pandemien har en dyp innvirkning på migrasjonsmønstre lokalt og over hele verden, og har hatt en multiplikatoreffekt på tvangsbevegelsen til mennesker rundt om i verden, spesielt der tilgang til behandling og helsetjenester ikke er garantert. Pandemien har forstyrret migrasjonsveier, blokkert innvandring, ødelagt arbeidsplasser og inntekt, redusert pengeoverføringer og presset millioner av migranter og sårbare befolkninger i fattigdom.
 
“Migrasjon og asyl er allerede en integrert del av EUs eksterne handlinger. Men de må bli en del av en sterkere og mer sammenhengende utenrikspolitikk i fremtiden.
 
“Jeg tror det er vår plikt først og fremst å redde liv. Det er ikke lenger akseptabelt å overlate dette ansvaret bare til frivillige organisasjoner, som utfører en erstatningsfunksjon i Middelhavet. Vi må gå tilbake til å tenke på felles handling fra Den europeiske union i Middelhavet som redder liv og takler menneskehandlere. Vi trenger en europeisk søk- og redningsmekanisme på sjøen, som bruker ekspertisen til alle involverte aktører, fra medlemsland til sivilsamfunn til europeiske byråer.
 
”For det andre må vi sørge for at mennesker med behov for beskyttelse kan komme til EU trygt og uten å risikere livet. Vi trenger at humanitære kanaler defineres sammen med FNs høykommissær for flyktninger. Vi må samarbeide om et europeisk bosettingssystem basert på felles ansvar. Vi snakker om mennesker som også kan gi et viktig bidrag til utvinningen av samfunnene våre som er berørt av pandemien og den demografiske tilbakegangen, takket være deres arbeid og deres ferdigheter.
 
“Vi må også få på plass en europeisk mottakspolitikk for migrasjon. Sammen bør vi definere kriteriene for en enkelt innreise- og oppholdstillatelse, og vurdere behovene til våre arbeidsmarkeder på nasjonalt nivå. Under pandemien stoppet hele økonomiske sektorer på grunn av fravær av innvandrerarbeidere. Vi trenger regulert innvandring for å gjenopprette samfunnene våre og for å opprettholde våre sosiale beskyttelsessystemer. "

Fortsett å lese
Annonse

Twitter

Facebook

Annonse

Trender