Kontakt med oss

EU

EU skal innføre ny lovgivning for sikker #Cryptocurrency exchange

Publisert

on

Ifølge en rapport fra Kypros Mail, kunne en ny kryptovalutalovgivning for sikker kryptovalutautveksling innføres i EU-landene. I henhold til denne nye lovgivningen, under de nye retningslinjene, Bitcoin og andre digitale valutaer vil bli kalt monetære instrumenter over hele Europa. Dette betyr at lovlig kryptovalutautveksling vil være mer gjennomsiktig enn noensinne. Videre sies det at denne nye lovgivningen vil oppmuntre til innovasjon knyttet til krypto og blockchains sektor, skriver Graham Paul.

EU har jobbet med å lage et utvekslingsregulerende og juridisk rammeverk for kryptokurver i nesten et år. I denne forbindelse åpnet EU-kommisjonen en konsultasjon i desember 2019 der den offentlig spurte om kommentarer til kryptoregulering. På konsultasjonen deltok topp private selskaper som Google og PayPal. I er konsultasjonen EU-kommisjonen diskuterte om hvordan man kan gjøre forskriften mer gjennomførbar, hindringene de kan møte når de implementerer forordningen, og hvordan man kan takle disse hindringene på en organisert og effektiv måte.

På slutten av den lange konsultasjonen sa EU-kommisjonens administrerende president Valdis Dombrovskis at det var mangelen på rettssikkerhet som var den viktigste blokkeringen i utviklingen av et sterkt kryptomarked i EU. Han la også til at, med europeiske selskaper som den ledende fronten innen innovasjon for digital finans, er det en god sjanse for Europa til å bli en global standardsetter og tøffe sin internasjonale status med denne nye lovgivningen.

Kryptovalutaer skal kategoriseres som økonomiske objekter

Bruno Schneider-Le Saout, presidenten for Brussel-baserte Blockchain Federation, sa at den nye lovfestingen vil opprettholde europeisk datastyrt finansiering i lang tid framover. Han mener at denne nye lovgivningen vil gi rettssikkerhet som er avgjørende for både krypto eiendeler og for implementering av DLT (distribuert hovedboksteknologi) tjenester og tokenisering av finansielle instrumenter. Schneider-Le Saou la også til at det er sentralt at kryptografiske former for penger vil bli anerkjent som finansielle instrumenter. Dette ville tillate at denne fordelsklassen inkluderes for EUs lovlige instrumenter som styrer næringslivet. Denne nye regulering vil ha stor innvirkning i forhold til den forrige.

Det er sett at folk ofte viker unna å bruke kryptovaluta på grunn av den tvetydige juridiske troverdigheten. Mens utveksling av kryptokurver er helt lovlig i Europa, har noen fortsatt ideen om at kryptokurver for det meste brukes til ulovlig utveksling. Årsaken bak dette er folks misforståelse av krypto. En tydelig lovgivning som bruker solid regulering vil forandre folks perspektiv på krypto. Bitcoin og andre kryptokurver blir brukt til lovlige daglige transaksjoner nå mer enn noen gang, og bruken vil formere seg betydelig i nær fremtid.

En ny studie av Bitfurys analytiske plattform Krystall har avslørt at USA har flest kryptovaluta-transaksjonsrekorder mellom 1. januar 2013 og 30. juni 2019. Etterfulgt av Storbritannia og Honk Kong. EU-landene er også på topplisten. Det kan forventes at denne nye lovgivningen vil forme antall valutavekslinger for EU-land til det høyeste.

Kryptovaluta er et valutasystem som ikke krever at en tredjepart bytter penger. Kryptovaluta når mottakeren direkte fra avsenderen. Dette systemet kalles 'peer-to-peer' nettverkssystem. Transaksjonen fullføres ved hjelp av kryptografi som er en veldig sikker prosess. Siden ingen tredjepartsenheter kontrollerer transaksjonsprosessen, er det ikke mulig å bestemme transaksjonsdynamikken til kryptovaluta. Dette betyr at ingen kan vite hvem som sender penger til hvem. Kryptovaluta-transaksjoner kan gjøres med fullstendig anonymitet.

Bitcoin er for tiden den mest populære og verdifulle kryptovalutaen i verden. Ethereum, Dash, Litecoin, XRP, Tether, EOS er kryptovalutaer med et stort potensial. Det kan forventes at folk i EU vil engasjere seg i kjøp av bitcoin og andre kryptovalutaer mer når denne nye lovgivningen er vedtatt.

Da bruken av kryptovaluta er mer fremtredende dag for dag, ville det være nyttig å vite noen av fordelene.

Fordeler med å bruke kryptovaluta

  • Cryptocurrency er et helt desentralisert valutasystem. Verken regjeringen eller noen myndighet kontrollerer den. Som et resultat av peer-to-peer-systemet er hver bruker her den virkelige eieren av deres kryptovaluta. Ingen andre kan ta eierskap til sitt bitcoin-nettverk. Eliminerer sjansene for svindel eller bedrag.

  • Hele prosessen med kryptokurrency-transaksjoner er anonym. En kryptobruker kan åpne flere kryptokontoer. Ingen personlig informasjon, som brukernavn, adresse, etc. er nødvendig for å åpne disse kontoene. Som et resultat forblir brukerens viktige identitet hemmelig. Dette betyr ingen identitetstyveri.

  • Det er veldig enkelt å opprette en kryptokurrency-konto. I løpet av denne saken trenger du ikke fylle noe plagsomt skjema som å åpne en tradisjonell brukskonto. Ingen ekstra avgifter kreves. Ingen papirer kreves. Kryptotransaksjonsprosessen er ekstremt rask. uavhengig av hvor bitcoin sendes fra, når den mottakeren i løpet av få minutter. Dette gjør øyeblikkelig oppgjør.

  • Transaksjonsprosessen for kryptovaluta fullføres veldig gjennomsiktig. Registreringer av hver transaksjon lagres under en blockchain som alle kan se fra hvilken som helst del av planeten.

  • Siden kryptovaluta fjerner mellommannen i transaksjonen, er det ikke behov for transaksjonsgebyrer.

Sikker kryptokursutveksling

En av de største bekymringene folk har om utveksling av kryptokurver er sikkerhet. Sikker kryptokursutveksling kan bare sikres fra et lisensiert kryptokursutvekslingsselskap eller nettsted eller organisasjon. Sikkerhet er et av hovedmålene i denne nye kryptovalutalovgivningen, og folk kan unntatt en tryggere og enklere bruk av kryptovalutaer. Det vil sette en global standard og vil muligens ha stor positiv innvirkning i dagene som kommer. Utvilsomt vil lovgivning og sikkerhetstiltak gjøre sikker utveksling av kryptovaluta lettere og mer troverdig.

Med bruken av kryptovaluta øker dag for dag mer, vil folk mer og mer engasjere seg i å kjøpe bitcoin og annen kryptovaluta. Men før du kjøper og investerer i kryptovaluta, er det avgjørende å forstå verdiene og trendene. Det er noen få forholdsregler som må tas før du kjøper eller investerer i kryptovalutaer. Det er mange stier som kan føre deg til usikker linje som kan være i trøbbel. Det er mange måter sikre måter å kjøpe kryptokurver på, men det er også mange som er usikre. Disse usikrede kildene kan føre til malware-svindel, falske bitcoins, ponzi-ordning, ICO-svindel. Så det er best å vite om selgerens troverdighet. Det er veldig viktig å kjøpe bitcoin fra en lisensiert kryptokursutveksling sdet eller selskapet. Det er nødvendig at eieren, nettstedet eller selskapet har en juridisk troverdighet.

Ingen kan forutsi fremtiden. Noen av de berømte økonomene tror at kryptovaluta i fremtiden vil styre verden, papirnotater vil ikke eksistere. Det er ingen tvil om at grafen over viktigheten av blockchain og bitcoin i verden er oppover. Med tanke på det store potensialet, kan kjøp og investering i krypto være et skritt i riktig beslutning for en lønnsom fremtid.

coronavirus

Rapport tilgjengelig - Madrid arrangerte EAPM-rundebordet om tumor Agnostics, innovation, RWE and Molecular Diagnostics som fant sted på ESMO Congress, 2020

Publisert

on

Den Brussel-baserte europeiske alliansen for personlig medisin (EAPM) har holdt et viktig rundebord på ESMO-kongressen i Madrid. Rapporten er tilgjengelig ved å klikke franske baguetter., skriver EAPMs administrerende direktør Denis Horgan.

Diskusjonene på høyt nivå under banneret 'EAPM søker innovative løsninger på ESMO for kreftpasienter'holdt praktisk talt i den spanske hovedstaden, representerte de åtte slike rundebordene som ble gjennomført av Alliansen på kongressen. Denne typen interaksjon er et sentralt aspekt av EAPMs uttalte mål - å engasjere seg i det medisinske samfunnet når det er mulig, og på alle nivåer.

Rundtabellen kommer på en avgjørende tid da Europa setter inn nye anstrengelser for å bringe innovasjon i helsevesenet og etablere strategisk samarbeid. EAPM er aktivt engasjert i diskusjoner med interessenter og med beslutningstakere om den nye Beating Cancer Plan og CancerMission, det lovede EU-helsedataområdet, gjennomgang av forskningsinsentiver i sine foreldreløse legemiddelregler, den overordnede farmasøytiske strategien som skal planlegges å vises før 2020, og den nye beslutningen - kunngjort i midten av september - å gå utover utkastet til EU4 helseprogram og opprette en ekte europeisk helseunion.

Deltakere ved rundebordet inkluderte pasienter, europaparlamentets politikere, European Medicine Agency, folkehelseeksperter, økonomer, representanter fra bransjen fra IKT og farmasøytiske selskaper og andre spesialister fra flere disipliner.

UTDANNING: EAPMs møte med mange interessenter og høyt mangfold tok hensyn til det faktum at nye funn - generert av en dypere forståelse av det menneskelige genomet. Dette skiftet utvikler seg raskt innen onkologi, men går langsommere på andre områder. Og selv om det er mange barrierer for innovasjon i klinisk praksis - inkludert markedsadgang, vitenskapelige og / eller regulatoriske utfordringer - er den største utfordringen i helsevesenet å fortsette medisinsk utdannelse for helsepersonell. Rapporten er tilgjengelig ved å klikke franske baguetter..

MOLEKULÆR DIAGNOSTIKK, INSENTIVER OG MER: Emner som ble diskutert i dybden var insentiver og molekylær diagnostikk som ble understøttet av vår nylige akademiske publikasjon med tittelen: Å bringe større nøyaktighet til Europas helsevesen: Den uutnyttede potensialet for testing av biomarkører i onkologi, vinner allerede plududits, og det kan leses franske baguetter.. Dette tok hensyn til den pågående utviklingen innen personalisert medisin, slik som DNA-profilering, begreper 'va-lue' og biomarkører, og på grunn av mangfoldet i fagområdene til deltakerne som deltok, utgjorde møtet en bro mellom ny utvikling og de som vil implementere dem, samt pasientene som til slutt vil ha nytte.

EN ENDRE SAMFUNN, MED ENDRE BEHOV: Som vi alle vet, er en nøkkelforskjell mellom personlig medisin og konvensjonelle metoder for behandling av pasienter å sette bort en filosofi "en størrelse som passer alle" til fordel for en mye mer målrettet prosess. En viktig årsak til dette er det faktum at pasienter reagerer forskjellig på at den samme medisinen brukes til å behandle den 'samme' sykdommen.

Kreftpasienter har generelt en ikke-responsrate på massive 75 prosent. Dette er for en sykdom som er den største helsekostnadene for alle, i tillegg til å være den største morderen. I mellomtiden utgjør syke- og uførhetskostnader en stor del av BNP og statlige sosiale utgifter, mens de samlede helsekostnadene øker hele tiden med Europas aldrende befolkning. Den gjennomsnittlige levetiden har faktisk økt med rundt 25 år i løpet av et århundre. Bedre adopsjon av molekylær diagnostisk og tidlig diagnose kan sikre en bedre rasjonell tildeling av ressurser i samfunnet for å takle denne samfunnsbyrden.

INNOVASJON ER NØKKEL: Tumor Agnostics og RWE

En viktig pilar i å bringe nye, målrettede medisiner til pasienter er selvfølgelig innovasjon. Dette, i helseområdet, betyr oversettelse av kunnskap og innsikt i det vi kan kalle 'verdi'. Og den verdien dekker verdien for pasienter, men må også ta hensyn til verdien for helsevesenet, samfunnet og selvfølgelig produsentene.

I forbindelse med tumoragnostika, passende beskrevet av mange høyttalere som et paradigmeskifte i kreftpleie, gir tumoragnostiske terapier et nytt løfte om presisjonsmedisin - og som det ofte ble hevdet under diskusjonen, krever de en ny måte å tenke på kreftomsorg. De gir nye muligheter for pasienter med sjeldne mutasjoner, og rørledningen for potensielle tumor agnostiske terapier / indikasjoner vokser raskt.

For RWE-bevisøkten gjorde diskusjonen det klart at enkelheten i konseptet med å bruke RWE i helsetjenester avviser de mange kompleksitetene som ligger til grunn for utnyttelsen. Å utnytte helsedata fra mange kilder i sanntid bør hjelpe raskere og bedre medisinsk beslutningstaking. Men det vil ikke skje automatisk, slik rundebordet gjorde det klart

For hver av de tre rundebordene inneholder rapporten anbefalinger. Her er den lenken til rapporten igjen ved å klikke franske baguetter..

Fortsett å lese

Kina

Huawei-sjef: Verden trenger en åpen tilnærming til vitenskapelig forskning

Publisert

on

På webinaret for Beijing-basert forskning og vitenskap knyttet til Europa og fra EU kom jeg med følgende kommentar til temaet forskningssamarbeid i Europa: “Nasjonalisering av vitenskapelig aktivitet - land for land - er ikke det verden trenger på denne gangen," skriver Abraham Liu.

Her ser du hvorfor

Hendelsene rundt COVID-19 har gitt oss alle tid til å reflektere over mange forskjellige spørsmål - noen er av mikro- eller personlig skala - andre har en større makroøkonomisk dimensjon.

Men ettersom verden begynner å finne en vaksine for COVID-19, er det en klar gryende erkjennelse for oss alle å reflektere over.

Forskning, utdanning, private og offentlige organer fra hele verden må samarbeide om grunnleggende og anvendt forskning. Uten intensivt internasjonalt engasjement og samarbeid vil samfunnet ikke kunne dra nytte av nye innovative produkter og tjenester. Regjeringer og privat sektor må i vesentlig grad investere i grunnleggende vitenskapelig forskning hvis morgendagens nye produkter skal leveres til det globale markedet.

Innovasjonsprosessen må ikke være begrenset til ett selskap eller noe land. Vitenskapelig fortreffelighet som samarbeider over landegrensene kan skape nye produkter som adresserer viktige sosioøkonomiske utfordringer i verden i dag. Det er grunnen til at så mange forskningsgrupper med flere jurisdiksjoner over hele verden jobber med en vaksine for COVID-19.

Det samme prinsippet - nemlig behovet for internasjonalt engasjement og samarbeid - gjelder IKT-sektoren og muligheten til å bringe nye teknologiske innovasjoner inn på markedet.

Huawei er et av de mest innovative selskapene i verden.

Under EUs industrielle resultattavle for forskning og utvikling 2019 ligger Huawei på femteplass i verden når det gjelder nivået på økonomiske investeringer som selskapet gjør innen FoU. Dette er et funn av EU-kommisjonen som har undersøkt 2,500 selskaper i verden som investerer minst 30 millioner euro i FoU per år. Vi:

  • Kjør 23 forskningssentre i 12 land i Europa.
  • Hold 240 + teknologipartnerskapsavtaler med forskningsinstitutter i Europa.
  • Samarbeid med over 150 Europeiske universiteter om forskning.
  • Anvende 2,400 forskere og forskere i Europa.
  • Investere 15% av våre globale inntekter til forskning hvert år, og dette investeringsnivået kommer til å øke.

Internasjonalt samarbeid er kjernen i Huawei forretningsmodell når det gjelder forskningsaktiviteter.

Europa er hjemmet til 25% av alle globale FoU-investeringer. En tredjedel av alle vitenskapelige publikasjoner som gjennomgås i verden i dag kommer fra europeiske forskere. Europa er hjemmet til de beste forskerne i verden. Og dette er grunnen til at så mye av Huawei-investeringene på forskningssiden er basert i Europa.

Huawei har deltatt i 44 samarbeidsprosjekter under både FP7 og under Horizon 2020. Vi har engasjert oss i forskning som dekker for eksempel 5G, sky og enhetsteknologier og bygging av IKT-plattformer som skal levere fremtidens smarte byer. Så Huawei har et sterkt innebygd avtrykk på forskning i Europa, og dette forblir tilfelle i mange år fremover. Faktisk åpnet Huaweis første forskningsanlegg i Sverige i 2000.

Huawei Research Center i Göteborg

Horisont Europa - det neste EU-instrumentet for forskning, innovasjon og vitenskap 2021-2027 vil spille en sentral rolle i å levere på EUs institusjoners politiske agenda. Dette inkluderer å styrke EUs industrielle strategier, gjennomføre EUs grønne avtale og takle FNs bærekraftsmål.

Huawei kan positivt støtte implementeringen av denne spennende nye EU-politiske agendaen.

'Nasjonalisering' eller 'de-compartmentalization' av vitenskapelig og forskningsaktivitet - land for land - er ikke det verden trenger i dag. Offentlig, privat, utdanning og statlig sektor må ta en åpen tilnærming til vitenskapelig engasjement. Dette vil sikre at de viktigste globale utfordringene verden står overfor i dag kan adresseres positivt for hele menneskeheten.

Videre lesing

Last ned


Ansvarsfraskrivelse: Eventuelle synspunkter og / eller meninger e

Fortsett å lese

Kina

Tanker om Japan etter utenrikspolitikken

Publisert

on

Etter mer enn syv år med jevn styre, Shinzo Abe (Bildet) resignasjon som Japans statsminister har igjen satt landets utenrikspolitikk i verdens søkelys. Med Liberal Democratic Party (LDP) som kappes for utvalget av ny partileder og senere, nasjonens statsminister, har flere mulige kandidater kommet frem. Bortsett fra den ambisiøse Shigeru Ishiba som tidligere har forsøkt å utfordre Abe for partiets ledelse, forventes andre som Yoshihide Suga (nåværende regjeringssekretær) og Fumio Kishida å stille som kandidater for topp-stillingen i LDP så vel som Myndighetene.

For det første har oppfatningen av Kina i den japanske offentligheten og LDP vært på et lavt nivå allerede før COVID-19-pandemien rammet Japan. I følge Pew Research Center's Global Attitudes survey i slutten av 2019, så mye som 85% av den japanske offentligheten så Kina negativt - et tall som satte Japan som det landet som hadde det mest negative synet på Kina blant de 32 landene som ble spurt det året. Enda viktigere, slik undersøkelse ble utført måneder før de tre hendelsene: spredningen av COVID-19-pandemien, vedtakelsen av sikkerhetsloven i Hong Kong og den fortsatte tvisten om Senkaku (eller Diaoyu) -øyene. Med alle disse tre problemene som involverer Kina samtidig, vil det være utfordrende å forvente at den japanske offentligheten vil ha et mer positivt syn på Beijing i år.

Rivaliseringen mellom USA og Kina i dag har også kommet inn i ukart farvann der militær konflikt ikke lenger er en fjern drøm for mange. Gitt sine etablerte forhold til både USA og Kina, er en slik utfordring fortsatt å være den vanskeligste for Abes etterfølger å kjempe med. På den ene siden må Tokyo beskytte sine nære handelsforbindelser med Kina, mens på den andre må den første være avhengig av sin sikkerhetsallianse med USA for å sikre både nasjonal og regional sikkerhet mot hypotetiske trusler (inkludert Kina). Som rapportert av Kyodo News i juli i fjor var Suga selv klar over et slikt dilemma som en mellommakt og til og med anerkjente at maktbalansestrategien kanskje ikke lenger ville være passende gitt det nåværende frie fallforholdet mellom Washington og Beijing. I stedet varslet Suga om muligheten i Fasader med en av de to maktene som det mulige alternativet for Japan i nær fremtid. Selv om han ikke nevnte hvilket land han skulle ta stilling til i tilfelle et slikt scenario ble en realitet, burde ikke politiske observatører være for avgjørende ved at han vil velge Kina i motsetning til USA hvis han blir den nye japanske statsministeren.

Til slutt arver Abes etterfølger arven etter Japan som en proaktiv leder i Sørøst-Asia-regionen. Som en person uten mye erfaring med utenrikspolitikk er det utfordrende for Suga (mer enn Kishida og Ishiba) å bevare Japans lederstatus i Asia uten sterk avhengighet av det utenrikspolitiske etablissementet. Når det er sagt, er den nåværende Abe-administrasjonens policy om å oppmuntre produsentene til å skiftproduksjon fra Kina til enten Japans egne kyster eller land i Sørøst-Asia, vil trolig fortsette med tanke på hastetiden som er forsterket av COVID-19-pandemien og de fritt fallende forholdene mellom Kina og Kina.

Med Japans kollektive forfølgelse med USA, India og Australia for den frie og åpne Indo-Stillehavsvisjonen (FOIP) som en sikkerhetsteller mot Beijing i Sørøst-Asia, på toppen av Tokyos nasjonale økonomiske interesse for å redusere sin overdeavhengighet av Kina, passer landet godt inn i den typen ekstern kraft som ASEAN-medlemslandene trenger.

ANBOUND Research Center (Malaysia) er en uavhengig tenketank som ligger i Kuala Lumpur, registrert (1006190-U) med lover og forskrifter i Malaysia. Tenketanken gir også rådgivningstjenester knyttet til regional økonomisk utvikling og politisk løsning. For eventuelle tilbakemeldinger, vennligst kontakt: [Email protected].

Meningene som er uttrykt i artikkelen ovenfor er forfatterens alene, og gjenspeiler ikke noen meninger fra EU Reporter.

Fortsett å lese
Annonse

Facebook

Twitter

Trender