Kontakt med oss

general

De 3 måtene å bygge merkevaren din på et stramt budsjett

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Hvert selskap trenger en merkevareidentitet i disse dager, uansett hvor liten eller stor den er. Dette er fordi folk liker å støtte virksomheter de kjenner og føler seg komfortable med. Med så mye konkurranse i disse dager, må du ha et merke som skiller seg ut og som er umiddelbart gjenkjennelig. Problemet er at å ansette et byrå til å gjøre det markedsføring for du kan være ganske dyr.

Vil du spare penger kan du heldigvis gjøre mye av jobben selv. Med litt initiativ og tålmodighet kan du skape en merkevare som vil appellere til kjernepublikummet ditt. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan du kan ta prosjektet i egne hender og bygge din unike merkevare.

1 - Bruk gratis ressurser

Du må ha mye grafikk for ting som en logo og bildene dine for nettstedet og sosiale medier. Det er mange bilderedigerere som du kan bruke til å gjøre ting som å konvertere bilder med en PNG-produsent, eller lag bannerbilder for en nettsideoverskrift.

Mange av dem er gratis og gir deg fortsatt mange verktøy for å kunne lage noe interessant og engasjerende. Det tar litt av en læringskurve for noen av de mer kompliserte, men når du først har fått taket på det, kan du lage mange forskjellige elementer.

For eksempel kan du lage noen visittkort eller til og med direktereklame på nettet og deretter sende dem til utskrift og spare masse penger på den måten. Du kan slo lage noen vakre bilder for sosiale medieprofiler eller nettsider som vil inneholde fargevalget til ditt unike merke. 

2 - Bruk sosiale medier

Annonse

Sosiale medier er også gratis og en fin måte å få ordet om virksomheten din på. Du kan koble direkte til markedet ditt og lære hva de reagerer på på den måten. Dette lar deg lage den typen innhold de ønsker å konsumere og dele slik at du kan skape god merkekjennskap.

Sørg for at innholdet er nyttig og engasjerende. Det bør være noe folk føler er verdt tiden det tar å se på det og forhåpentligvis like og kommentere. Dette betyr også at typen innhold og meldinger bør være konsistente gjennom hvert innlegg og på hver plattform. Innhold vil da bli gjenkjennelig som fra merkevaren din.

3 - Ha en historie å fortelle

Hvert selskap har i hovedsak en historie å fortelle og det bør legges ut for å gi merkevaren din en identitet. Det kan være opprinnelsen til selskapet fra generasjoner tilbake, eller det kan være verdiene som din bedrift har som årsak til at du startet virksomheten selv.

Denne historien er det som vil hjelpe folk å få kontakt med deg og ønsker å bli lojale fans og ikke bare kunder. Det vil være det du baserer innholdet ditt rundt på sosiale medier og andre utsalgssteder.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender