Kontakt med oss

general

Den perfekte løsningen på tanntap med tannimplantater

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

En manglende tann kan forårsake en bulk på både utseende og selvtillit. Les hvordan tannimplantater løser problemet.

Bortsett fra dette, kan et manglende sett med tenner forårsake en bulk i hverdagen. Å ikke ha tennene på plass kan hindre din evne til å snakke, spise og smile. I tillegg til dette kan du møte ekstremt bentap og et endret utseende. Disse endringene kan forståelig nok ha en alvorlig toll på både mental og fysisk helse. Derfor er det viktig å finne en effektiv løsning for å opprettholde oral helse. Når det kommer til en manglende tann, kan tannimplantater vise seg å være en stabil erstatning. I omtrent 20 år har tannleger dedikert tid og innsats for å perfeksjonere tannimplantatprosedyren som en levedyktig løsning på tanntap. Tatt i betraktning det faktum at det føles nøyaktig det samme som de naturlige tennene, kan det vekke tilbake den for lengst tapte følelsen av selvtillit som hull i smilet tar bort. Ikke bare dette, men manglende tenner kan også ende opp med å gjøre deg sårbar for alvorlige tannproblemer, inkludert men ikke begrenset til tannkjøttsykdommer. Så i et nøtteskall klarer tannimplantater ikke bare å etterligne de naturlige tennene i utseende, men også levere funksjonene på en mest mulig naturlig måte; som om man aldri mistet noen av tennene sine.

Tannimplantater involverer innsetting av en titanpost kirurgisk inne i kjeven for å danne grunnlaget for plassering av kunstige tenner. En krone blir deretter montert for å etterligne den naturlige tannstrukturen. Ettersom tiden går, binder titanposten seg sammen med kjevebenet og fra da av blir tannimplantatet en del av kroppen. Dette sikrer i sin tur ikke bare at den utfører alle funksjonene til tennene, men også varer i en levetid og beskytter bein- og vevshesten.

Hvorfor anses det som en perfekt løsning på tap av tenner?

For de fleste med sunne tenner og tannkjøtt fungerer tannimplantater som en ideell løsning. Den kommer med ganske høy suksessrate og gir en veldig naturlig finish. I tillegg til dette, sammenlignet med andre tannløsninger som proteser og broer, er tannimplantater en mer kostnadseffektiv behandling. Dette er fordi de ikke trenger å byttes ut som proteser eller broer.

Når vi snakker om resultatene, har flertallet av pasientene positive ting å si om implantater. Det lar dem gå tilbake til sin normale livsstil i tillegg til at de ikke har noen begrensninger når det gjelder matvalg. Du trenger ikke engang å bekymre deg for å lære på nytt å spise eller snakke. Videre vil du ikke bare se bra ut, men også føle deg bra.

Siden tannimplantater gjenoppretter hele tannen, stimulerer det dermed beinvekst. Tatt i betraktning at titanposten fungerer som roten til tannen, forhindrer dette potensiell skade som andre tenner kan oppstå. I tillegg eliminerer den også enhver risiko for nedbrytning av kjeveben. Dessuten, som et resultat av at det fungerer nøyaktig som de naturlige tennene, forhindrer det de andre tennene i å bevege seg over tid.

Egnethet for tannimplantater

Personer med sunne tenner og tannkjøtt kvalifiserer for tannimplantater. Tannleger vil imidlertid alltid først vurdere om det er noen medisinsk historie og diskutere ens livsstil før de fortsetter med tannimplantatprosedyren. For å sette ting i perspektiv, diskuteres noen hensyn nedenfor:

Annonse

Eksisterende medisinske problemer: Tannimplantater er ikke ment for pasienter med medisinske tilstander som hypertensjon eller diabetes. Tannlegen din kl Dentakay vil først vurdere tilstanden for å evaluere suksessraten for prosedyren.

Muntlige problemer: Hvis en pasient lider av blødende tannkjøtt eller hull, vil de fortsatt være egnede kandidater. Imidlertid vil tannlegen først vurdere og ta opp problemene for å sikre et vellykket implantat.

Røykere: Det er ingen tvil om at røyking har en negativ innvirkning på den generelle helsen. Selv om de fortsatt kvalifiserer for tannimplantater, anbefales det på det sterkeste at de slutter med det for å dra full nytte av fordelene.

Innpakning opp

For å oppsummere, det spiller ingen rolle om du ønsker å behandle en manglende tann eller et sett med tenner, tannimplantater er den mest levedyktige løsningen der ute. Vi håper stykket var i stand til å gi deg informasjonen du lette etter, og at du finner det enkelt å ta avgjørelsen nå.

Referansenettsted:

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender