Kontakt med oss

general

Hvorfor er det så viktig for nettbaserte virksomheter å bruke menneskelige ansikter i markedsføringsmateriell?

DELE:

Publisert

on

Nettvirksomheter i dag leter alltid etter metoder for å skille seg fra konkurrentene i den digitale verden. Bruken av menneskelige ansikter i markedsføringsmateriale er en fantastisk tilnærming for å oppnå dette. Forskning tyder på at bedrifter som bruker menneskelige ansikter er mer sannsynlig å etablere forbindelser med sine kunder. Dette kan resultere i forbedret engasjement, merkelojalitet og salg.

Toppbedrifter på nett bruker menneskelige ansikter i markedsføring

Mange vellykkede nettbedrifter bruker menneskelige ansikter i markedsføringen for å etablere en nær forbindelse med forbrukerne. For eksempel viser Warby Parker, en nettforhandler som selger briller, ansiktene til sine ansatte på nettsiden og profiler på sosiale medier. Dette bidrar til å skape en følelse av tillit og autentisitet hos kundene. Et annet godt eksempel er Casper, en populær online madrassforhandler som bruker ekte mennesker i sine reklamekampanjer for å vise frem komforten og kvaliteten til produktene sine.

Nettspillindustrien er et flott sted å se menneskelige ansikter brukes til å tiltrekke seg spillere. Spesielt i iGaming-sektoren står spillere overfor en så stor mengde valg at nettsteder må gjøre alt de kan for å få fordelen og skille seg ut. Mange spiller online live blackjack for den sosiale opplevelsen, og de må se hvem de skal leke med før de klikker på en lenke. Derfor inkluderer de mest suksessrike nettstedene miniatyrbilder med menneskelige bilder for å vise spillere hvem de skal spille med.

Psykologiske årsaker bak denne strategien

Suksessen med å bruke menneskelige ansikter i markedsføring skyldes for det meste psykologiske faktorer. I motsetning til logoer og symboler er ansikter i stand til å fremkalle følelser. Ansikter fanger naturlig folks oppmerksomhet, og de knytter dem ubevisst til følelser og personlighetstyper. Det er også noen evolusjonære faktorer i spill når vi ser på folks ansikter, og vi vurderer dem ofte ut fra attraktivitet. Dette er grunnen til at selskaper som ansetter ekte mennesker i markedsføringsmateriellet, er mer sannsynlig å få kontakt med kunder, fremme fortrolighet og etablere tillit.

Å bruke menneskelige ansikter kan være en måte å forbedre merkevaregjenkjenningen på. I følge forskning er folk mer sannsynlige for å samhandle med bilder med ansikter enn de uten. Dette skyldes det faktum at hjernen vår er programmert til å legge merke til ansikter og til å korrelere dem med følelser og minner.

Hvordan implementere denne strategien i virksomheten din

Bedriftseiere som ønsker å implementere denne strategien kan gjøre det på flere måter. For det første er det viktig å identifisere stedene der menneskelige ansikter kan brukes. På spillsider som involverer ekte mennesker, er det lett å se hvor det vil fungere å plassere folks bilder. Med andre selskaper kan det være vanskeligere.

Annonse

Det beste stedet å danne en umiddelbar forbindelse med kunder er gjennom markedsføringsmateriell. Derfor er det avgjørende å bruke menneskelige ansikter i reklame. I sosiale medier-sponsede innlegg er det mindre sannsynlig at folk ruller forbi hvis de ser et menneskelig ansikt. Nettstedet er et annet sted å legge inn bilder av ekte mennesker. Disse kan omfatte ansatte eller fornøyde kunder. Det er tydelig at det er mange psykologiske faktorer som spiller inn når folk ser menneskelige ansikter på nettet. Bedrifter kan være i stand til å gi seg selv et forsprang på konkurrentene ved å etablere denne personlige kontakten

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender