Kontakt med oss

general

Auguste Rodin setter seg i Arc Mix

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Dual Derby-vinner Auguste Rodin satte en markør for det fremste gressrittet i Europa, Prix de l'Arc de Triomphe 2023, med seier i Irish Champions Stakes. Den tre år gamle hingsten vant en sterk fornyelse av funksjonsløpet på Irish Champions Weekend på Leopardstown.

Løperen, trent av Aidan O'Brien, antas nå å dra til Longchamp for mellomdistanseløpet i begynnelsen av oktober. Hvis han lykkes, vil han være den første Derby-vinneren som vinner det løpet samme år siden Golden Horn klarte dobbeltspillet i 2015.

Arc Victory ville gjøre Auguste Rodin til en av de beste fra moderne tid

Helt siden han debuterte på banen som toåring, har O'Brien vært i stor ros av Auguste Rodin. Suksess i Arc, hvor han er 10/1 i Paddy Power racing odds, ville gjøre ham til en av de mest suksessrike føllene i moderne tid.

Med en vekttillegg på 7 pund for treåringer i Arc, er den irske hesten sannsynligvis en av de ledende tips om hesteveddeløp til løpet i Frankrike. Han har vist at han har utholdenhet for distansen, og han vil sannsynligvis få selskap i salen av Ryan Moore, en av de ledende jockeyene i Europa.

O'Brien har vunnet Arc to ganger i karrieren. Han var vellykket i 2007 med Dylan Thomas, mens han i 2016 scoret med Found, som rapportert av BBC. Skulle han fullføre sitt hat-trick i 2023, vil det avslutte det som har vært et utmerket år for den irske trenermesteren.

Ace Impact representerer hjemmelaget

Det ledende franske håpet i årets Prix de l'Arc de Triomphe antas å være Ace Impact. Den tre år gamle hingsten vant det franske derbyet tidligere denne sesongen, en av fem seire i år for den ubeseirede hesten.

Annonse

Trenet av Jean-Claude Rouget gjorde løperen sin siste opptreden før Arc i Group Two Prix Guillaume d'Ornano på Deauville i august. Han holdt seg veldig sterkt i den 1m2f-konkurransen for å hente inn lederne i den siste furlongen.

Sønnen til den legendariske veddeløpshesten Cracksman, Ace Impact vil ikke ha noe imot noe regn i forkant av møtet på Longchamp ettersom han har vunnet på mykt og tungt underlag.

Hukum i blandingen etter comeback-sesongen

To ganger gruppe 2022-vinner Hukum stilte bare en gang i XNUMX etter å ha pådratt seg en skade på trening. Han kom tilbake til action på Sandown i mai hvor han slo tidligere Derby-vinner Desert Crown i Brigadier Gerard Stakes.

Hukum vant deretter et av sesongens heteste løp i Storbritannia i King George VI And Queen Elizabeth Qipco Stakes. Han slo Auguste Rodin, Emily Upjohn, King Of Steel og andre i det løpet på Ascot for å sette seg i miksen for Arc på slutten av kampanjen.

I en alder av seks, hvis Hukum skulle vise seg å lykkes i 2023 Arc, vil han være den eldste vinneren av løpet siden Motrico scoret i 1932.

2023 Prix de l'Arc de Triomphe finner sted den 8. oktober, den andre og siste dagen av møtet i Paris, og gir fansen god tid til å gjøre research og se frem til den etterlengtede begivenheten. 

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender