Kontakt med oss

general

Hvilke villasamfunn i Abu Dhabi er best for europeiske expats?

DELE:

Publisert

on

I løpet av de siste ti årene har Abu Dhabis expat-befolkning ekspandert raskt ettersom høyt kvalifiserte fagfolk fra hele kloden svermer til hovedstaden i De forente arabiske emirater. Spesielt for europeiske expats gir Abu Dhabi et godt liv sammen med vakkert vær og en mangfoldig kultur. Villasamfunn som tilbyr romslig og trivelig opphold midt i ørkenen trekker inn flere og flere familier. Viktige hensyn for europeiske expats som velger det perfekte villasamfunnet inkluderer å være nær utenlandske skoler, ha tilgang til kjente fasiliteter og delta i aktiviteter som kun er expat. Denne artikkelen vil se på de beste villasamfunnene i Abu Dhabi for europeiske expats på jakt etter en flott tid i utlandet.

Prosessen med å kjøpe villaer i Abu Dhabi

  • Eiendomssøk: Snakk med respektable eiendomsselskaper eller bruk nettbaserte eiendomsportaler som Bayut. Du kan søke etter Abu Dhabi villaer på Bayut.com og få detaljer som priser, betalingsplaner, eiendoms- og områdeguider og mye mer. Velg 2-3 eiendommer i henhold til dine behov, og fullfør deretter en.
  • Avtale og innskudd: En innledende avtalekontrakt inngås sammen med et depositum (vanligvis mellom 5 og 10%) så snart du velger en passende eiendom.
  • Ingen innvendingssertifikat (NOC): Utbygger gir et No Objection Certificate (NOC) når alle utestående gebyrer betales på eiendommen.
  • Salgs- og kjøpsavtale (SPA): En endelig salgs- og kjøpsavtale (SPA) med spesifikke betingelser og en betalingsplan er signert.
  • Land Department-registrering: SPA er registrert hos landavdelingen.
  • Skjøte og overlevering: Dette er det siste trinnet, når alt er fullført, kan skjøtet fås fra TAMM portal (Abu Dhabis myndighetstjenesteportal). Nøklene til eiendommen overlates etter fullført betaling.

Topp europeiske expat-villasamfunn i Abu Dhabi

1.    Saadiyat Island: Island Paradise with Luxurious Flair

Høyden på Abu Dhabi luksusliv er funnet på Saadiyat Island. Dette menneskeskapte vidunderet tilbyr den strandlivsstilen de fleste europeere drømmer om, og har plettfrie strender med blått hav. Mens Yas Island fornøyelsesparker gir en velkomstdose familieglede, kan kunstelskere hengi lidenskapen sin på Louvre Abu Dhabi og Guggenheim Abu Dhabi. En utfordrende og pittoresk runde er lovet av Saadiyat Beach Golf Club for det atletiske settet.

Utdanning: Med en anerkjent britisk læreplan som tilbys av skoler som Cranleigh Abu Dhabi, oppfyller Saadiyat Island utdanningskravene til europeiske expats.

Samfunn: Saadiyat Island har et nært sammensveiset utvandrersamfunn, spesielt blant familier som sender barna sine til de samme skolene, men som er mindre overfylt enn andre fastlandsområder. Aktiviteter planlagt av de mange kunstgalleriene og kulturorganisasjonene styrker fellesskapsfølelsen enda mer.

Annonse

Investeringspotensial: Saadiyat Island-eiendommer er svært ettertraktede og har høye leieforhold. Videre bemerkelsesverdig er muligheten for kapitalvekst forårsaket av kontinuerlig ekspansjon og dens posisjon som et kultursenter. Villaer på Saadiyat Island gir en ROI på 4.35 % i henhold til årsrapporten for 2023 fra Bayut, en ledende eiendomsplattform.

Gjennomsnittlig 4-sengs villapris: 2,329,267 9,283,000 XNUMX EUR (XNUMX XNUMX XNUMX AED)

2.    Yas Island: Summende Hub for underholdning og familiemoro

Familier med små barn vil finne Yas Island for å gi en livlig og aktiv livsstil. Racingfans kan finne ubegrensede underholdningsalternativer på Yas Marina Circuit, hjemmet til Formel 1 Abu Dhabi Grand Prix, de verdensberømte Yas Island fornøyelsesparkene, inkludert Ferrari World Abu Dhabi og Warner Bros. World Abu Dhabi. Detaljhandelsterapi kommer på en rekke måter på Yas Mall, et av de største kjøpesentrene i De forente arabiske emirater.

Utdanning: GEMS International School og British Columbia Canadian School er to av de internasjonale skolene med europeiske læreplaner på Yas Island, som garanterer en sømløs utdanningsoverføring for barn av utlendinger.

Samfunn: Spesielt i høye reisesesonger er Yas Island hjem til en blomstrende utvandrerbefolkning. Det er mange restauranter som serverer utenlandsk mat, og sosiale sammenkomster på flere underholdningssteder gir mange muligheter for samtale. På den annen side kan noen familier finne den kontinuerlige summingen mindre rolig enn andre steder.

Investeringspotensiale: Med tanke på dens pågående vekst og fremtredende plass som en topp turistattraksjon, har Yas Island en sterk sjanse for verdistigning. Den store etterspørselen etter korttidsleie under store arrangementer gjør leieavkastningen enda mer attraktiv. I følge rapporten fra Bayut gir villaer på Yas Island en ROI på 5.19 %.

Gjennomsnittlig 4-sengs villapris: 1,541,636 6,146,000 XNUMX EUR (XNUMX XNUMX XNUMX AED)

3.    Al Raha Gardens: Fredelig helligdom for familier

Familier som leter etter fredelige forstadsmiljøer, vil finne Al Raha Gardens som det perfekte tilfluktsstedet fra travle Abu Dhabi sentrum. Arbeidende foreldre vil oppleve at nabolaget er praktisk nært sentrum selv med sin fredelige skjønnhet.

Utdanning: Familier med barn som er registrert på europeiske skoler finner tilflukt i Al Raha Gardens. Ledende skoler som følger europeiske normer for utdanning inkluderer Brighton College Abu Dhabi og Lycée Louis Massignon.

Fellesskap: De mange parkene, idrettsanleggene og lekeplassene strødd over nabolaget bidrar til å skape en sterk følelse av fellesskap i Al Raha Gardens. Beboerforeningen arrangerer fellesskapsaktiviteter som styrker fellesskapsfølelsen ytterligere.

Investeringspotensial: Fordi Al Raha Gardens er familievennlig og nær prestisjetunge skoler, er leieavkastningen høy selv om kapitalveksten kanskje ikke er like stor som i enkelte andre områder. Villaer gir en ROI på 6.04 % ifølge Bayut.

Gjennomsnittlig 4-sengs villapris: 732,440 2,920,000 XNUMX EUR (XNUMX XNUMX XNUMX AED)

konklusjonen

Å være en europeisk expat i Abu Dhabi og velge et villafellesskap er et spennende prospekt, men en som trenger nøye ettertanke. Kravet om å tilpasse valget til familiens krav blir tydelig etter å ha sett på noen av de beste mulighetene basert på delt smak. For å finne den ideelle matchen, ta hensyn til ting som tilbud i nabolaget, nærmeste skoler og nærhet til jobben din. Se flytteeksperter som kjenner til nabolagene i Abu Dhabi for mer informasjon.

Du vil oppdage et vennlig villasamfunn å kalle hjem i denne energiske og kosmopolitiske byen hvis du gjør leksene dine og vet hva som betyr noe for deg. For utlendinger fra Europa gir Abu Dhabi en god livskvalitet sammen med andre fordeler. Å bo i hovedstaden i De forente arabiske emirater kan være morsomt og givende hvis du tar deg tid til å ta den riktige avgjørelsen.

Ofte Stilte Spørsmål

1. Hva er lovligheten ved å eie eiendom i Abu Dhabi som en europeisk expat?

A: Europeere kan eie eiendom i utpekte soner. Men for å eie eiendom trenger du sannsynligvis et oppholdsvisum, som kan fås ved å investere et minimumsbeløp i fast eiendom (sjekk spesifikke kriterier). Rådfør deg med en eiendomsadvokat fra UAE for en smidig transaksjon.

2. Hva er de typiske vedlikeholdsgebyrene knyttet til å bo i et villasamfunn?

A: De typiske vedlikeholdskostnadene avhenger av størrelsen på villaen. Det inkluderer vedlikehold av fellesarealer (parker, bassenger, veier) og noen ganger grunnleggende villavedlikehold. Ta disse inn i budsjettet ditt.

3. Hvordan fungerer helsevesenet i Abu Dhabi, og er det muligheter for europeiske expats?

A: Offentlig system for Emiratis, privat for expats. Tilgang via arbeidsgiverforsikring eller private planer. Mange private sykehus imøtekommer internasjonale pasienter med flerspråklig personale.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender