Kontakt med oss

skjult

Media Pack

Publisert

on

 

eureporter gir mulighet for organisasjoner til å påvirke oppfatning og beslutningsprosesser fra EU-kommisjonen, Europaparlamentet, andre EU-institusjoner, beslutningstakere og landstingsforvaltninger. Vennligst se vår video her.

Forskning viser at positiv mediedekning av næringsvirksomhet sterkt påvirker beslutninger truffet av EU-kommisjonen, parlamentet og andre beslutningstakerorganer. En omfattende medieplan er derfor viktig for vellykket intern og ekstern politisk kommunikasjon og omdømmehåndtering.

eureporter er basert i Brussel og dekker alle aspekter av EUs politiske og forretningsvirksomhet i hele EU.

Funnene fra 2016, 2017 og 2018 EU Media Polls 'Hva påvirker influencers ', undersøkelser av ComRes / Burson-Marsteller inn i de foretrukne nyhetskildene og sosiale medier som brukes av MEPs, EU-tjenestemenn og opinionsdannere i Brussel, viser eureporter toppen av en liste over "svært innflytelsesrike" medier, med medlemmer av Europaparlamentet som besøker eureporter online for nyheter om EU-problemer.

eureporter priser på 8%, lik New York Times og Wall Street Journal, og foran Guardian Online (6%) som den elektroniske nyhetsleverandøren av valg blant MEPs, EU-institusjoner og Brussel-beslutningstakere og opinionsdannere.

eureporter publikums profil     

Twitter- og Google-shows vår publikum profil som:

59.4% er mannlig

97.2% er gift

28.7% er foreldre

36.2 år. gjennomsnittsalder

$ 42.9k / år. avg. inntekt

Brussel (17.7%)

London (9.0%)

Paris (3.7%)

Berlin (3.1%)

Dublin (2.7%)

Stockholm (2.3%)

eureporter's Tilhengere er på slutten av trettiårene, vanligvis gift menn med høy inntekt. Kontoen har en bemerkelsesverdig publikumskonsentrasjon i Brussel.

Profesjonelt er @ eureporters følgere advokater, toppledere, konsulenter, salgs- / markedsføringsledere og lærere. Kontoen ligger innenfor de 10% beste av alle Twitter-kontoer når det gjelder journalitetstetthet.

På fritiden gleder de seg spesielt om vitenskapsnyheter, teknologi nyheter, historie, kunst / kultur og å gå til teatret. @Eureporter følgere er veldedige sjenerøse og svært miljøbevisste. Sport som stiger mest spesielt over Twitter-norm, inkluderer sykling og rugby.

Som forbrukere er de relativt velstående, med utgiftene mest fokusert på reise, teknologi og uteliv. Brandaffinasjoner langt sterkere enn Twitter-gjennomsnittet inkluderer Ryanair, British Airways, KLM, TripAdvisor og Apple Store.

På sosiale medier snakker de oftest om nyheter / politikk, årsaker / tro og TV / film. Merkbare påvirkninger for dette publikum er The Economist, BBC News, Reuters, FN og BBC Global News.

eureporter er publisert online på engelsk og 57 andre språk, inkludert tysk, fransk og russisk.

eureporter vises i 157-land og territorier over hele verden (Google Analytics) med et gjennomsnitt på 70,000 seere per dag (Google Analytics)

Alle historier publisert på nettet på eureporter blir også automatisk lagt ut på alle sosiale medier.

eureporter har over 30,000-tilhenger på Linked In og Facebook som bor eller arbeider i Brussel EU-boblen, og et betydelig følge på Twitter blant beslutningstakere som bor eller jobber i EU-hovedsteder.

eureporter er rangert av Google Nyheter og oppført i en prioritert posisjon som en pålitelig ledende leverandør av EU-nyheter.

Flere nyheter:

Vi eier og publiserer også følgende nyhetsmedier:

 https://www.london-globe.com/

Et engelskspråklig å se på nyhetsmedier

 

https://www.newyorkglobe.co/

Et engelsk språk er gratis for å se nyhetsmedier

 

https://www.leglobefrance.fr/

Et fransk språk fritt til å se nyhetsmedier

 

https://www.globusdeutschland.de

Et tysk språk fritt til å se nyhetsmedier

 

https://www.globoespana.es/

Et spansk språk fritt til å se nyhetsmedier

 

http://www.brusselsinview.eu/

En Brussel gratis å se fritids- og begivenhetsmedier

 

Mediepakker:

Vi tilbyr følgende mediepakker til PR, strategi og kommunikasjonsklienter:

En gang ad hoc - per medieskrevne historier.

  • Publisering av historie, Feature eller Op Ed levert av klienten
  • Skriving av historie eller funksjon til klientkort

Månedlig abonnement - skriftlige historier.

  • Publisering av Story, Feature eller Op Ed levert av klienten - opptil 8 historier per måned i media etter klientens valg - minimum 3 måneders abonnement.

Merk: Klienten kan blande valg av media - for eksempel kan klienten velge opptil 8-historier per måned, og velge 4 som skal publiseres i eureporter og 4 videre historier hver i 4 andre nyhetsmedier.

Klienten kan også blande historikkfag.

Video intervjuer registrert og publisert på nettet

  • Enkelt kamera oppstartsvideo maks. 5 minutters varighet intervju i Brussel-området
  • Video runde borddiskusjon maksimalt 30 minutters varighet

Merk: Alle videoene er produsert i HD 1080p MP4 standard og publiseres online via YouTube og er innebygd i vårt media. Videoer er også tilgjengelige for klienten for videreoverføring til kringkasterne av innlemming i klientwebsted uten ekstra kostnad. Videoopptak utenfor Brussel ved eget anførsel.

Kontakt e-post for priser og ytterligere informasjon: [e-postbeskyttet]

 

Fortsett å lese

skjult

Tale Heydarov

Publisert

on

Tale Heydarov er en av Aserbajdsjans mest fremtredende forretningsmenn. Han er president for Gabala FK fotballklubb, og grunnlegger av den europeiske aserbajdsjanskolen. Tale studerte ved London School of Economics and Political Science og på Birkbeck College. Det var mens han var på universitetet i Storbritannia at hans lidenskap for å forbedre kunnskapen om Azeri-kultur og historie i utlandet begynte. Gjennom sitt arbeid dedikerer Tale betydelig tid og ressurser for å fremme interessene til Aserbajdsjans befolkning og øke bevisstheten om Nagorno-Karabakh-konflikten.

Fortsett å lese

skjult

Колишній глава Адміністрації Президента України може свідком управі Пола Манафорта

Publisert

on

2 березня 2018 року біглий президент України Віктор Янукович провів прес-конференцію, на якій підтвердив інформацію про те, що американський політтехнолог Пол Манафорт працював на Партію регіонів. Проте, за словами Януковича, йому не відомо про фінансову сторону питання, адже з Манафортом вела справу Адміністрація Президента, зокрема її керівник Сергій Льовочкін. Враховуючи цю інформацію, колишній глава Адміністрації Президента України може володіти цінною інформацією у справі по звинуваченню екс-глави виборчого штабу Дональда Трампа у відмиванні коштів.

Колишній глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін

Про те, що саме Льовочкін контактував з Манафортом, 10 от 2018 року заявив журналіст Френк Фоер, який раніше опублікував розслідування у виданні Atlanterhavet про американського політтехнолога. «Maskinen er ikke tilgjengelig, men du kan også sende en e-post til: E-post: E-postadresse: 10 E-postadresse: Passord: Янукович відповідав: гаразд, то дай йому ці 10 мільйонів. Det er ikke så lett å se på noe som helst, men det er ikke noe å gjøre. Іk як укерджують мої джерела, отримував масний шмат, местольный компания, компания», - розповів Фоер інтерв'ю українському «Громадському телебаченню».

У прес-службі Сергія Льовочкіна припущення журналіста назвали «неправдивими і такими, ikke noe annet enn». Хоча після заяви Януковича стає очевидним, що Льовочкін може брехати.

Сергій Льовочкін очолював Адміністрацію Президента з лютого 2010 gir deg muligheten til å vise 2014-Гой. Пішов у відставку у розпал Революції гідності в Україні, коли українське суспільство вийшло на акції протесту проти згортання колишнім режимом європейських перспектив країни.

Зараз він та його сестра Юлія є народними депутатами від фракції «Опозиційний блок», до якої за кодять колишні члени Партії регіонів Віктора Януковича.

Цікаво, Но Національне антикорупційне бюро України з 27 2017. april XNUMX року веде к р и во і і во і н з і і і і ч і і ч ч і і ч і ч і і і Зокрема, бюро зацікавилось української and зарубіжною nнерухомістю депутата. В своїй електронній декларації Льовочкін зазначив, во він володіє маєтком and земельними ділянками you and Ніцці. Så snart det var på grunn av at den var veldig god på denne sjarmerende mannen, ville den bare være en stor - на д д д і і і і і і і

Invitere deg til å få mer informasjon. Du har ikke tilgang til å starte et nytt emne her. Du kan også være interessert i 2016. Її оприлюднив колишній журналіст, en нині народний депутат Сергій Лещенко у своєму журналістському розслідуванні. Після виходу матеріалу Льовочкін заперечував те, що володіє вказаною нерухомістю, проте у своїй електронній декларації про доходи та витрати за 2016 рік він все ж таки вказав її. Du kan ikke finne noe som passer deg selv, men det er ikke så lett å se på det. Du kan ikke legge til noe annet, men du kan ikke svare på noe annet enn 40-meldingen. євро, і цікавиться зараз НАБУ.

2 лютого 2018 року стало відомо, що суд Ніцци (Le Tribunal de Grande Instance de Nice) er en av de mest etterspurte. У судовому рішенні зазначається, що арешту підлягають:

- маєток, розташований в Сен Жан Кап Ферра за адресою 56 Boulevard du General de Gaulle, який зареєстрований на компанію Glorietta Investments I APS (юридична адреса: yg104 Alle Alle Du kan bo på 2900 millioner. євро.

- маєток, розташований в Сен Жан Кап Ферра for адресою 54 Boulevard du General de Gaulle, к и з з з а р є ро ро ро ко ко ї ї Nice Nice ї Nice France France д д д France Nice . ЇЇ Leiligheter på 4 millioner. євро.

Ingen kommentarer ennå. http://www.piquet-molitor.com/  Ð ¢ Ð ° кож Ñ "Ð ° кÑ, нР° кл Ð ° Ð'ÐμÐ½Ð½Ñ Ð ° Ñ € ÐμÑÑ,у пÑ-Ð'Ñ,вÐμÑ € Ð'Ð¶ÑƒÑ "оÐ'инР· Ð'ÐμпуÑÐÐ °ÑÑÑ Ð² Ð'ÐμÑ € Ñ ... овноÑ-ÐÐÐÐÐÐÐ Ð £ ÐºÑ € Ð ° Ñ-ни.

В свою чергу, прес-служба Сергія Льовочкіна заперечує факт накладання арешту на ооо маєтки Лазурному узбережжі. «Bekreft at du ikke har en privat melding. Du må ikke fylle ut noe, men du må ikke legge til noe. Jeg er ikke sikker på at jeg ikke kommer til å komme tilbake», - йдеться в коментарі його прес-служби.

Не зважаючи на заяви депутата, у відповіді на депутатський запит у березні 2018 року Національне антикорупційне бюро України заявило, що долучило до провадження за фактом незаконного збагачення Сергія Льовочкіна документи щодо арешту його французьких активів. «Інформуємо, що надані документи долучені до матеріалів кримінального провадження №42017000000001722 від 27.05.2017 за фактом можливого набуття народним депутатом України Льовочкіним С.В. у власність активів у значному розмірі, законність підстав набуття яких не підтверджено доказами, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368-2 Кримінального кодексу України, та будуть використані під час досудового розслідування», - говориться у відповіді НАБУ.

Du kan ikke legge til noe, men du vil ikke bli skuffet. Din kommentar er ikke gyldig, men du kan også legge til din 2011-adresse. Når du er i gang, vil du få et godt tilbud på deg. Passordet er ikke pålogget. For å få mer informasjon, vennligst kontakt 2010, eller send en e-postadresse til din epostadresse. «Meld deg på 2010, eller send en melding til din lokale forhandler. Jeg er ikke sikker på at du kommer til å gjøre noe for deg - du kommer til å føle deg som hjemme - for deg, du er en ung mann, og du er ikke en av de mest ettertraktede. Det er ikke så bra at du ikke har noe å gjøre. Det er viktig at du ikke har noe å gjøre. Був такий порядок», - заявив екс-президент прес-конференції у березні 2018 року.

Du kan ikke få mer penger. Du kan ikke få mer penger når du er på lager, og du vil ikke bli skuffet, selv om du ikke trenger å betale penger. Враховуючи те, що українські антикорупційні органи зараз проводять слідство з приводу придбання цієї нерухомості Льовочкіним, то цілком може виявитися так, що вона купувалась на гроші, які були «маржою» від домовленостей з Манафортом.

Якщо це припущення підтвердиться, то нинішній народний депутат України Сергій Льовочкін виявиться цінним свідком у справі колишнього глави штабу Дональда Трампа. Українці ж нарешті дознаюьь, за які «deponere» екс-глава Адміністрації біглого Президента обзавівся елітною нерухомістю.

 

 

 

Fortsett å lese

skjult

Alle rettigheter er forbeholdt.

Publisert

on

2 марта 2018 беглый президент Украины иктор Янукович провел пресс-конференцию, кто аме аме Ме Ме Ме М М Однако, по словам Януковича, ему не известно о финансовой стороне вопроса. Учитывая эту информацию, ыывший глава Аммиистраии Президента Украины kan uttale seg om den internasjonale utvalget for å komme til å gjøre

Бывший глава Администрации Президента Украины Сергей Льовочкин

О том, что именно Льовочкин OPPTAKER MED MANDAFORFORM, 10 FERUVE 2018 for å få utlevert журналист Фрэнк Фоер, который ранее опубликовал расследование в издании The Atlantic об американском политтехнологе. «Manafor kan tilby en к Сергею Льовочкину, а тт - к Януковичу, og сказать: Manafor хочет 10 миллионов доллро. Янукович отвечал: хорошо, дай ему эти 10 миллионов. Тогда Льовочкин обращался к ряду украинских олигархов og говорил: ты должен дать миллион долларов. И, som утверждают мои сточники, н ст ст ь ь ь ж ж з, ч с с с с с с с и и и и д ь ан М М, - рассказал Фоер в интервью украинскому «Общественному телевидению».

 

I den tidligere sesongsøsterregen, den nye republikken, ble den første gylden av den slags «luksuriøse og kløktige, bilder som ikke er den beste utvekslingen». Потя после заявления Януковича становится очевидным, что Льовочкин может лгать.

 

Сергей Льовочкин возглавлял дминистрацюю Президента with FREVраля 2010-opptaket etter januar 2014-го. Hellas i Ukraina, i den italienske republikken i Ukraina, den amerikanske Ukraina utøvde seg for å gjøre det til Akrops forfattere.

 

Сейчас он и ег с с я я я я я я п О О О О О О О О

 

И те, те те те Н те те те те те ан те те ц и 27 У с с с с с с 2017. mai XNUMX в д е д о во во во во ство во во Л во во во во Л Л В частности, Бюро заинтересовалось украинской og зарубежной недвижимостью депутата. В своей электронной декларации Льовочкин указал, что он владеетт poomестьем and земельными участками в Ницце. Sånn at du ikke har valgt å gjøre det hele, er det en stor del av dette området, noe som er helt sikkert - det er helt klart.

 

INFORMASJONEN KOMMER til å være den beste europeiske vitenskapen i Storbritannia, og det ble gjort i løpet av 2016-spillet. Det er ikke noe annet sted, og det er ikke noe annet sted, men Лещенко в своем журналистском расследовании. После выхода материала Льовочкин отрицал то, что ла в в в в у у з к к к к к к X X X X X X X X X Оба имения и землю под ними в своей FINE-о о о о у я я я я я я я я я я я Л.. Именно тем, откуда у чиновника средства на Приобретение недвижимости, которая оценивается מיניhjem in 2016 миллионов евро, and интересуется се.

 

2 februar 2018 var en gang i gang, men det var bare noen steder (Le tribunal de grande instans de Nice) for å komme til et nytt sted å komme. В судебном решении отмечается, что аресту подлежат:

 

- поместье, расположенное в Сен-Жан-Кап-Ферра па адресу 56 Boulevard du General de Gaulle, которое зарегистрировано на компанию Glorietta Investments I APS (юридичериский, ellerу Его стоимость оценена в 104 миллионов евро.

- innkvartering, sted i Sen-Жан-Kap-рерра, innover 54 Boulevard du General de Gaulle, innhentet nærbilde SCI Villa Saint Michel (4ридический ар 06000 752. Его стоимость оценена в 484378 миллионов евро.

 

ИИор оИ об аре И И И И И И И И И И И http://www.piquet-molitor.com/. TEKST FAKTA PÅ LOVE KUNSTEN KOMMER TIL Å GJØRE ET GJENNOM DEPUTTENE.

В свою очередь, пресс-служба Сергея Льовочкина отрицает факт наложения ареста на ег и и и и и и и Л у у у у у у у п п п п. «Заявления о том, что зарубежные активы Сергея Льовочкина арестованы, н е с с с Наи на один из ег з з з з з з », - говорится в комментарии его пресс-службы.

 

Несмотря на заявления депутата, в ответе на депутатский запрос в марте 2018 Национальное антикоррупционное бюро Украины заявило, что включили в производство по факту незаконного обогащения Сергея Льовочкина документы об аресте его французских активов. «Информируем, что предоставленные документы приобщены к материалам уголовного производства № в собственность активов в значительном размере, законность оснований приобретения которых не подтверждено доказательствами по признакам уголовного преступления, предусмотренного частью 42017000000001722 статьи 27.05.2017-3 Уголовного кодекса Украины, и которые будут использованы во время досудебного расследования », - говорится в ответе НАБУ.

 

Согласноокументам, обнародованным в журналистском расследовании о виллах Льовочкина in Ницце, ри ри ет он б б б X X X For å komme i løpet av perioden, vil det være et stort utvalg av stjerner i Администрации Президента. TAKK for å komme tilbake, dette er 2011-programmet etter mandatforklaring i New York. «После выборов 2010 года Пол Манафорт был моим советником on общественных началах. Я с ним встречался всегда - советников у меня было много - на встречах, когда

Ф ф ф Л ф ф ф ф ф ф ф ф ф ф п ф ф ф ф ф к к Учитывая то, что украинские антикоррупционные органы сейчас проводят следствие по поводу приобретения этой недвижимости Льовочкиным, то вполне может оказаться, что она покупалась на деньги, которые были «маржой» от договоренностей с Манафортом.

 

Если это предположение подтвердится, то ны ны ны ра ра ра ра ра ра ов ов ов ов ов Д Д Д Д Д Ukraina er ikke tilgjengelig, for å få "uttak". Økonomisk-statlig utenriksstatistikk for å gi uttrykk for элитной недвижимостью.

 

 

 

 

 

Fortsett å lese
Annonse
Annonse

Trender